мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Нетуоркинг, Модем & ВоИП

Register

Принтер

Reply

Тхреад Тоолс
Old 27. Мар 2007, 07:07
Мембер Гроуп

Default Принтер

Имам породицу наше рачунар са штампачем степенице доле и користим мој лаптоп бежично. Да ли је могуће бити у могућности да одштампам нешто на штампач који је степеницама од мој лаптоп то је доле? Да ли је то једноставан равно напред тај процес не превише компликован? Ја не траже пуно ја?
Old 27. Мар 2007, 07:26
Донаторска Група

Default Принтер

Јесте мало прочитати овде и пост назад ако треба помоћ:

хттп://ууу.мицрософт.цом/уиндоусксп/у.../принтерс.мспкс

Мы Сыстем: Почетна Буилд

Процесор (и):
64 кс 2 АМД Дуал Цоре 5200 + 2.60ГХз
Матичне плоче:
Асус М2В Рев 1.
РАМ меморија:
4ГБ (3.25гб видљиво)
Графичка картица (е):
НВИДИА ГеФорце 7300 ГС
Соунд Цард:
5,1 Реатек Он-Боард
Тврди диск (и):
250 ГБ САТА & 400гб САТА
Оптички погон (е):
Пионеер 110 кс 2
Цасе / псу:
Стоцк / 550у Нечујно
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 20МБ Девице Цабле
Монитор (е):
Фујитсу Сиеменс 22 "ТФТ БИЛА
Оперативни систем (е):
Кс32/Уиндоус 7 Виста Ултимате кс64
Old 27. Мар 2007, 07:27
Аустин Гроуп

Default Принтер

Ти би требало поставити кућну мрежу (рачунара, тако да се могу повезати са другима а не само дељење интернет прикључак), а поставили штампач за принтер схаринг, КСП би требао то учинити за Вас у мрежи поставити чаробњака.
Old 27. Мар 2007, 07:28
Аустин Гроуп

Default Принтер

Такође можете купити бежичну вори штампача тако да је главни ПЦ не треба да буде укључен.

хттп://свп.цо.ук/продуцт/едимакс_пс_м...интсервер_4787
Old 27. Мар 2007, 07:36
Нови члан групе

Default Принтер

На рачунару на којем је спојен на ваш штампач --
Кликните Почетак а затим Цонтрол Панел Кликните Штампачи и остали хардвер, А затим кликните Штампачи и факсова у Штампачи и факсова кликните на фасциклу Удео Данашји Принтер, Отворите својства штампача дијалог, а кликнуо на Дељење табцлицк Дионички Име, А затим кликне У реду. За повезивање на штампач -- отворити Цонтрол ПанелИ кликнуо Штампачи и остали хардвер кликни Додавање штампача кликни Принтер Цоннецтион и онда броусед мрежни штампач и за тај је
Old 27. Мар 2007, 07:40
Аустин Гроуп

Default Принтер

Мрежа се треба поставити на прво место, ако не можете приступити главном рачунару, не можете да приступите штампач.
Old 27. Мар 2007, 07:47
Нови члан групе

Default Принтер

Као што ће бити тинкербелл помоћу мрежа, наравно да ће то је објашњено у везу "прву линију" које пхилтхомас
Old 27. Мар 2007, 08:00
Аустин Гроуп

Default Принтер

Но, заједничко постављање интернет прикључак, аутоматски не поставити кућну мрежу (рачунара, где можете видети и повезују међусобно).
Old 27. Мар 2007, 08:09
Нови члан групе

Default Принтер

Ако користите линк пхилтхомас осигурава да ћете се брзо постављање домаћој мрежи (као што сам учинио)
Old 27. Мар 2007, 08:33
Аустин Гроуп

Default Принтер

То је оно што сам рекао на мој први одговор.
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц