![]() |
|
| |||
| |||
| Имам породицу наше рачунар са штампачем степенице доле и користим мој лаптоп бежично. Да ли је могуће бити у могућности да одштампам нешто на штампач који је степеницама од мој лаптоп то је доле? Да ли је то једноставан равно напред тај процес не превише компликован? Ја не траже пуно ја? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Јесте мало прочитати овде и пост назад ако треба помоћ:
| |||
| |||
| Ти би требало поставити кућну мрежу (рачунара, тако да се могу повезати са другима а не само дељење интернет прикључак), а поставили штампач за принтер схаринг, КСП би требао то учинити за Вас у мрежи поставити чаробњака. |
|
| |||
| |||
| Такође можете купити бежичну вори штампача тако да је главни ПЦ не треба да буде укључен. хттп://свп.цо.ук/продуцт/едимакс_пс_м...интсервер_4787 |
|
| |||
| |||
| На рачунару на којем је спојен на ваш штампач -- Кликните Почетак а затим Цонтрол Панел Кликните Штампачи и остали хардвер, А затим кликните Штампачи и факсова у Штампачи и факсова кликните на фасциклу Удео Данашји Принтер, Отворите својства штампача дијалог, а кликнуо на Дељење табцлицк Дионички Име, А затим кликне У реду. За повезивање на штампач -- отворити Цонтрол ПанелИ кликнуо Штампачи и остали хардвер кликни Додавање штампача кликни Принтер Цоннецтион и онда броусед мрежни штампач и за тај је |
|
| |||
| |||
| Мрежа се треба поставити на прво место, ако не можете приступити главном рачунару, не можете да приступите штампач. |
|
| |||
| |||
| Као што ће бити тинкербелл помоћу мрежа, наравно да ће то је објашњено у везу "прву линију" које пхилтхомас |
|
| |||
| |||
| Но, заједничко постављање интернет прикључак, аутоматски не поставити кућну мрежу (рачунара, где можете видети и повезују међусобно). |
|
| |||
| |||
| Ако користите линк пхилтхомас осигурава да ћете се брзо постављање домаћој мрежи (као што сам учинио) |
|
| |||
| |||
| То је оно што сам рекао на мој први одговор. |