az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Ağ, Modemler & VoIP

Register

Yazıcı

Reply

Konu Araçları
Old 27 Kasım 2007, 07:07
Üye Grubu

Default Yazıcı

Ben Yazıcı ve aşağıda i aile adet yukarıda var kablosuz benim laptop kullanın. Bu benim laptop o aşağı bir yukarı bir yazıcının üzerindeki bir baskı edebilmek mümkün mü? Bu kolay kolay sürecinin çok karmaşık değildir, şu? Fazla i yapmak için sormuyorsun?
Old 27 Kasım 2007, 07:26
Bağış Grubu

Default Yazıcı

Biraz burada okudunuz mu ve sonrası eğer yardıma ihtiyacınız olursa:

http://www.microsoft.com/windowsxp/u.../printers.mspx

Benim Sistemi: Ev Yapı

İşlemci (ler):
AMD 64 x 2 Çift Çekirdekli 5200 + 2.60GHz
Anakart:
Asus M2V Rev 1.
RAM hafıza:
4GB (3.25gb görünür)
Grafik Kartı (ler):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Ses Kartı:
5,1 Reatek On-Board
Sabit Disk (ler):
250 GB SATA ve 400gb SATA
Optik Sürücü (ler):
Pioneer, 110 x 2
Case / PSU:
Stok / 550w Sessiz
Soğutma:
Stok
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 20MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
İşletim Sistemi (ler):
Vista Ultimate 7 x64 x32/Windows
Old 27 Kasım 2007, 07:27
Yasak Grubu

Default Yazıcı

Bir ev ağı kurmak için (bu bilgisayarlar birbirleriyle sadece internet bağlantısı paylaşmak değil) bağlanabilir, olurdu ve yazıcı paylaşımı için yazıcı kurmak, XP için ağ sihirbazı kurmak Bu yapmalıdır.
Old 27 Kasım 2007, 07:28
Yasak Grubu

Default Yazıcı

Ayrıca bu ana bilgisayarda açık olması gerek olmayan bir kablosuz yazıcı merkezi satın alabilirsiniz.

http://svp.co.uk/product/edimax_ps_m...intserver_4787
Old 27 Kasım 2007, 07:36
Yeni Üye Grubu

Default Yazıcı

Bu Yazıcı bağlı olduğu bilgisayarda --
Tıklayın Başlatmak tıklatın Denetim Masası Tıklayın Yazıcılar ve Diğer DonanımVe tıklatın Yazıcılar ve Fakslar aylarında Yazıcılar ve Fakslar klasörü tıklayın Paylaş Bu Yazıcı, Yazıcının Özellikler iletişim kutusunu açın ve tıkladıkları Paylaşım tabclick Hisse AdıVe sonra tıkladım Tamam. Yazıcıya bağlamak için -- açık Denetim MasasıVe tıkladım Yazıcılar ve Diğer Donanım tıklayın Yazıcı Ekle tıklayın Yazıcı Bağlantı ve sonra yazıcı için ağ sayfasına göz ve şu
Old 27 Kasım 2007, 07:40
Yasak Grubu

Default Yazıcı

Eğer ana bilgisayar erişemiyorum Ağ önce ayarlamak üzere, yazıcı erişemiyorum gerekir.
Old 27 Kasım 2007, 07:47
Yeni Üye Grubu

Default Yazıcı

Tinkerbell bu bağlantısını "İlk satır" philthomas tarafından sağlanan açıklanmıştır olacak tabii Ağ kullanarak olacak gibi
Old 27 Kasım 2007, 08:00
Yasak Grubu

Default Yazıcı

Ancak, paylaşılan bir internet bağlantısı kurmak otomatik olarak (burada PC'nin görebileceğiniz bir ev ağı kurmak değildir ve birbirine bağlamak).
Old 27 Kasım 2007, 08:09
Yeni Üye Grubu

Default Yazıcı

Eğer bağlantı kullanırsanız yakında se bir ev ağı kurmak sağlanan philthomas (as I did)
Old 27 Kasım 2007, 08:33
Yasak Grubu

Default Yazıcı

Bu benim ilk cevap ne söyleniyor.
Reply

Register

Bookmarks