![]() |
|
| |||
| |||
| Ben Yazıcı ve aşağıda i aile adet yukarıda var kablosuz benim laptop kullanın. Bu benim laptop o aşağı bir yukarı bir yazıcının üzerindeki bir baskı edebilmek mümkün mü? Bu kolay kolay sürecinin çok karmaşık değildir, şu? Fazla i yapmak için sormuyorsun? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Biraz burada okudunuz mu ve sonrası eğer yardıma ihtiyacınız olursa:
| |||
| |||
| Bir ev ağı kurmak için (bu bilgisayarlar birbirleriyle sadece internet bağlantısı paylaşmak değil) bağlanabilir, olurdu ve yazıcı paylaşımı için yazıcı kurmak, XP için ağ sihirbazı kurmak Bu yapmalıdır. |
|
| |||
| |||
| Ayrıca bu ana bilgisayarda açık olması gerek olmayan bir kablosuz yazıcı merkezi satın alabilirsiniz. http://svp.co.uk/product/edimax_ps_m...intserver_4787 |
|
| |||
| |||
| Bu Yazıcı bağlı olduğu bilgisayarda -- Tıklayın Başlatmak tıklatın Denetim Masası Tıklayın Yazıcılar ve Diğer DonanımVe tıklatın Yazıcılar ve Fakslar aylarında Yazıcılar ve Fakslar klasörü tıklayın Paylaş Bu Yazıcı, Yazıcının Özellikler iletişim kutusunu açın ve tıkladıkları Paylaşım tabclick Hisse AdıVe sonra tıkladım Tamam. Yazıcıya bağlamak için -- açık Denetim MasasıVe tıkladım Yazıcılar ve Diğer Donanım tıklayın Yazıcı Ekle tıklayın Yazıcı Bağlantı ve sonra yazıcı için ağ sayfasına göz ve şu |
|
| |||
| |||
| Eğer ana bilgisayar erişemiyorum Ağ önce ayarlamak üzere, yazıcı erişemiyorum gerekir. |
|
| |||
| |||
| Tinkerbell bu bağlantısını "İlk satır" philthomas tarafından sağlanan açıklanmıştır olacak tabii Ağ kullanarak olacak gibi |
|
| |||
| |||
| Ancak, paylaşılan bir internet bağlantısı kurmak otomatik olarak (burada PC'nin görebileceğiniz bir ev ağı kurmak değildir ve birbirine bağlamak). |
|
| |||
| |||
| Eğer bağlantı kullanırsanız yakında se bir ev ağı kurmak sağlanan philthomas (as I did) |
|
| |||
| |||
| Bu benim ilk cevap ne söyleniyor. |
![]() |
|
| Bookmarks |