менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Мережа, Модеми & VoIP

Register

Принтер

Reply

Різьба Інструменти
Old 27 листопада 2007, 07:07
Член групи

Default Принтер

Я нашу родину наверх ПК з принтером і вниз, я використовую мій ноутбук без проводів. Можливо чи, щоб мати можливість щось роздрукувати на принтері, що знаходиться зверху з моїм ноутбуком, який внизу? Це легкий прямо вперед процес Thats не надто складно? Я не прошу багато чого зробити я?
Old 27 листопада 2007, 07:26
Донор групи

Default Принтер

Have A Little прочитати тут і пост назад, якщо вам потрібна допомога:

http://www.microsoft.com/windowsxp/u.../printers.mspx

Моя система: Головна Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Материнська плата:
Asus m2v Rev 1.
ОЗУ:
4gb (3.25gb видно)
Графічна карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 ОВ
Звукова карта:
5.1 Reatek бортовий
Жорсткий диск (и):
250 GB SATA І 400gb SATA
Оптичний привід (и):
Pioneer 110 х 2
Діло / PSU:
Фондові / 550w немого
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
10/100 Nic / 20Мб Віргінські кабелю
Монітор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT БУЛО
Операційна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 27 листопада 2007, 07:27
Забороненої угруповання

Default Принтер

Ви повинні були б створені домашньої мережі (такі комп'ютери можуть підключатися один з одним не тільки спільного доступу до Інтернету), а також встановити принтер вгору для принтерів, XP повинна робити це за вас у мережі, створеної майстром.
Old 27 листопада 2007, 07:28
Забороненої угруповання

Default Принтер

Ви також можете купити бездротової концентратор принтера до основного комп'ютера не потрібно бути включений.

http://svp.co.uk/product/edimax_ps_m...intserver_4787
Old 27 листопада 2007, 07:36
Нові члени групи

Default Принтер

На комп'ютері, підключеному до принтера --
Натисніть Початок і натисніть кнопку Панель управління Натисніть Принтери та інше обладнання, А потім натисніть кнопку Принтери і факси в Принтери і факси папки натисніть Частка даного принтера, Відкрийте властивості діалоговому вікні принтера і натиснути на Поділитися tabclick Частка Назва, А потім натиснути ОК. Для підключення до принтера -- відкривати Панель управлінняІ клацнув Принтери та інше обладнання натисніть Додавання принтера натисніть Можливість підключення принтера а потім переглядали мережу для принтера і його Thats
Old 27 листопада 2007, 07:40
Забороненої угруповання

Default Принтер

Мережа має бути створена по-перше, якщо ви не можете отримати доступ до головного комп'ютера, ви не можете отримати доступ до принтера.
Old 27 листопада 2007, 07:47
Нові члени групи

Default Принтер

Як Tinkerbell буде використовувати мережу, звичайно ж, будуть, що пояснюється в посиланні "першої лінії", надані philthomas
Old 27 листопада 2007, 08:00
Забороненої угруповання

Default Принтер

Однак створити спільне підключення до Інтернету, не може автоматично створити домашню мережу (де ПК можна побачити і з'єднати один з одним).
Old 27 листопада 2007, 08:09
Нові члени групи

Default Принтер

Якщо ви використовуєте за умови посилання philthomas ви скоро SE Налаштування домашньої мережі (як це зробив я)
Old 27 листопада 2007, 08:33
Забороненої угруповання

Default Принтер

Саме про це я говорив у своєму першому відповіді.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Лазерні принтери проти струменевий принтер? settoogo Digital Imaging & Принтери 3 3 березня 2009 22:54
Є невідомий принтер Dell 720 і повідомлення про помилку вказаний MONITER принтер themadpanda1989 Digital Imaging & Принтери 8 30 вересня 2008 05:02
Пошкодження принтера порт принтера. ДОПОМОГА Петро Рибак Digital Imaging & Принтери 0 4 червня 2008 06:49
Потрібен новий принтер ... craiig Digital Imaging & Принтери 3 4 травня 2008 04:39
Новий принтер - 3 функції в 1 принтер ... Cubeox Генеральний обладнання чат 2 21 жовтня 2006 06:34
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.