![]() |
|
| |||
| |||
| Я нашу родину наверх ПК з принтером і вниз, я використовую мій ноутбук без проводів. Можливо чи, щоб мати можливість щось роздрукувати на принтері, що знаходиться зверху з моїм ноутбуком, який внизу? Це легкий прямо вперед процес Thats не надто складно? Я не прошу багато чого зробити я? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Have A Little прочитати тут і пост назад, якщо вам потрібна допомога:
| |||
| |||
| Ви повинні були б створені домашньої мережі (такі комп'ютери можуть підключатися один з одним не тільки спільного доступу до Інтернету), а також встановити принтер вгору для принтерів, XP повинна робити це за вас у мережі, створеної майстром. |
|
| |||
| |||
| Ви також можете купити бездротової концентратор принтера до основного комп'ютера не потрібно бути включений. http://svp.co.uk/product/edimax_ps_m...intserver_4787 |
|
| |||
| |||
| На комп'ютері, підключеному до принтера -- Натисніть Початок і натисніть кнопку Панель управління Натисніть Принтери та інше обладнання, А потім натисніть кнопку Принтери і факси в Принтери і факси папки натисніть Частка даного принтера, Відкрийте властивості діалоговому вікні принтера і натиснути на Поділитися tabclick Частка Назва, А потім натиснути ОК. Для підключення до принтера -- відкривати Панель управлінняІ клацнув Принтери та інше обладнання натисніть Додавання принтера натисніть Можливість підключення принтера а потім переглядали мережу для принтера і його Thats |
|
| |||
| |||
| Мережа має бути створена по-перше, якщо ви не можете отримати доступ до головного комп'ютера, ви не можете отримати доступ до принтера. |
|
| |||
| |||
| Як Tinkerbell буде використовувати мережу, звичайно ж, будуть, що пояснюється в посиланні "першої лінії", надані philthomas |
|
| |||
| |||
| Однак створити спільне підключення до Інтернету, не може автоматично створити домашню мережу (де ПК можна побачити і з'єднати один з одним). |
|
| |||
| |||
| Якщо ви використовуєте за умови посилання philthomas ви скоро SE Налаштування домашньої мережі (як це зробив я) |
|
| |||
| |||
| Саме про це я говорив у своєму першому відповіді. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Лазерні принтери проти струменевий принтер? | settoogo | Digital Imaging & Принтери | 3 | 3 березня 2009 22:54 |
| Є невідомий принтер Dell 720 і повідомлення про помилку вказаний MONITER принтер | themadpanda1989 | Digital Imaging & Принтери | 8 | 30 вересня 2008 05:02 |
| Пошкодження принтера порт принтера. ДОПОМОГА | Петро Рибак | Digital Imaging & Принтери | 0 | 4 червня 2008 06:49 |
| Потрібен новий принтер ... | craiig | Digital Imaging & Принтери | 3 | 4 травня 2008 04:39 |
| Новий принтер - 3 функції в 1 принтер ... | Cubeox | Генеральний обладнання чат | 2 | 21 жовтня 2006 06:34 |
| Різьба Інструменти | |
| |