menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Sítě, Modemy & VoIP

Register

Problém s Belkin Wireless Router (Windows 7)

Reply

Thread Nástroje
Old 18. června 2009, 04:12
Nový člen skupiny

Nedávno jsem právě koupil Belkin N bezdrátový router spolu s Belkin USB adaptér.

Já jsem v současné době používáte Windows 7.

1. V době po instalaci, všechno šlo dobře s výjimkou toho, že jsem si po ztrátě spojení 5mins. Musel jsem se odpojit a znovu plug-in USB adaptér pro připojení dostanete zpět. Tak jsem se snažil přeinstalovat s daným cd-rom znovu.

Poté, co tak učinili, počítač ukázaly chyby msg uvádí, že instalace z USB adaptér Selhal, když jsem to plug in: povzdech:
A i kliknuli bublina z toho důvodu, a bylo to proto, že žádný ovladač pro adaptér byl nalezen!

Mohl by to být Windows 7, který není na podporu řidiče?
Reply

Register

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Belkin Wireless Router a modemu, problémů s instalací TheBhoys Sítě, Modemy & VoIP 1 20.listopadu 2009 04:43
Belkin N1 Wireless Router - Tvrdý je Reset & Teď č. připojení Samantha0101 Sítě, Modemy & VoIP 4 22. června 2009 08:40
Belkin N bezdrátový router s Comcast širokopásmové - Wireless rychlosti dotazu tlh44 Sítě, Modemy & VoIP 1 8 června 2009 02:43
Nelze nakonfigurovat bezdrátový router Belkin vynálezce Sítě, Modemy & VoIP 1 7. června 2009 03:27
Asus Wireless karta není připojení k Belkin Mimo Router vince Sítě, Modemy & VoIP 2 5. prosince 2007 00:28
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.