![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nedávno jsem právě koupil Belkin N bezdrátový router spolu s Belkin USB adaptér. Já jsem v současné době používáte Windows 7. 1. V době po instalaci, všechno šlo dobře s výjimkou toho, že jsem si po ztrátě spojení 5mins. Musel jsem se odpojit a znovu plug-in USB adaptér pro připojení dostanete zpět. Tak jsem se snažil přeinstalovat s daným cd-rom znovu. Poté, co tak učinili, počítač ukázaly chyby msg uvádí, že instalace z USB adaptér Selhal, když jsem to plug in: povzdech: A i kliknuli bublina z toho důvodu, a bylo to proto, že žádný ovladač pro adaptér byl nalezen! Mohl by to být Windows 7, který není na podporu řidiče? |
![]() |
|
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Belkin Wireless Router a modemu, problémů s instalací | TheBhoys | Sítě, Modemy & VoIP | 1 | 20.listopadu 2009 04:43 |
| Belkin N1 Wireless Router - Tvrdý je Reset & Teď č. připojení | Samantha0101 | Sítě, Modemy & VoIP | 4 | 22. června 2009 08:40 |
| Belkin N bezdrátový router s Comcast širokopásmové - Wireless rychlosti dotazu | tlh44 | Sítě, Modemy & VoIP | 1 | 8 června 2009 02:43 |
| Nelze nakonfigurovat bezdrátový router Belkin | vynálezce | Sítě, Modemy & VoIP | 1 | 7. června 2009 03:27 |
| Asus Wireless karta není připojení k Belkin Mimo Router | vince | Sítě, Modemy & VoIP | 2 | 5. prosince 2007 00:28 |
| Thread Nástroje | |
| |