manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Networking, Modemi & VoIP

Register

Problem s Belkin Wireless Router (Windows 7)

Reply

Thread Tools
Old 18. lipnja 2009, 04:12
Novi član grupe

Default Problem s Belkin Wireless Router (Windows 7)

Nedavno sam baš kupio Belkin N bežični usmjerivač uz belkin USB adaptera.

Ja sam trenutno koristite Windows 7.

1. put nakon instalacije, sve je dobro, osim da sam zadržao gubljenja veze nakon 5mins. Morao sam isključiti i ponovno uključiti USB adapter dobiti vezu natrag. Pa sam pokušao to reinstalirati s tim CD-ROM ponovno.

Nakon učinili, računalo prikazuje se poruka o pogrešci jednog navodeći da instalirate na USB adapter Failed to kad sam plug in: uzdah:
I ja sam kliknuo na balon za razum i da je zato što nema driver za adapter je pronađena!

Mogao je biti Windows 7 koji ne podržava driver?
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Belkin Wireless Router i modem, uvođenje u službu problematika TheBhoys Networking, Modemi & VoIP 1 20 studeni 2009 04:43
Belkin N1 Wireless Router - Hard Reset On & Now Bez veze Samantha0101 Networking, Modemi & VoIP 4 22. lipnja 2009 08:40
Belkin N bežični širokopojasno usmjerivač s comcast - Wireless brzina upit tlh44 Networking, Modemi & VoIP 1 8. lipnja 2009 02:43
Nije moguće konfigurirati Belkin bežični ruter izumitelj Networking, Modemi & VoIP 1 7. lipnja 2009 03:27
Asus Wireless Card ne spajate na MIMO Belkin Router vince Networking, Modemi & VoIP 2 5. prosinac 2007 00:28
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.