![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nedavno sam baš kupio Belkin N bežični usmjerivač uz belkin USB adaptera. Ja sam trenutno koristite Windows 7. 1. put nakon instalacije, sve je dobro, osim da sam zadržao gubljenja veze nakon 5mins. Morao sam isključiti i ponovno uključiti USB adapter dobiti vezu natrag. Pa sam pokušao to reinstalirati s tim CD-ROM ponovno. Nakon učinili, računalo prikazuje se poruka o pogrešci jednog navodeći da instalirate na USB adapter Failed to kad sam plug in: uzdah: I ja sam kliknuo na balon za razum i da je zato što nema driver za adapter je pronađena! Mogao je biti Windows 7 koji ne podržava driver? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Belkin Wireless Router i modem, uvođenje u službu problematika | TheBhoys | Networking, Modemi & VoIP | 1 | 20 studeni 2009 04:43 |
| Belkin N1 Wireless Router - Hard Reset On & Now Bez veze | Samantha0101 | Networking, Modemi & VoIP | 4 | 22. lipnja 2009 08:40 |
| Belkin N bežični širokopojasno usmjerivač s comcast - Wireless brzina upit | tlh44 | Networking, Modemi & VoIP | 1 | 8. lipnja 2009 02:43 |
| Nije moguće konfigurirati Belkin bežični ruter | izumitelj | Networking, Modemi & VoIP | 1 | 7. lipnja 2009 03:27 |
| Asus Wireless Card ne spajate na MIMO Belkin Router | vince | Networking, Modemi & VoIP | 2 | 5. prosinac 2007 00:28 |
| Thread Tools | |
| |