![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Én csak nemrég vettem egy Belkin N vezeték nélküli router együtt Belkin USB adapter. Én jelenleg Windows 7. Az 1. után a telepítés, minden jól ment, kivéve, hogy én tartott kapcsolatok elveszítése után 5mins. Volt, hogy húzza ki és csatlakoztassa újra az USB-adaptert, hogy a kapcsolat vissza. Így próbáltam újratelepítéséhez az adott CD-ROM-ról újra. Miután megtette, a számítógép egy hiba üzenet jelenik meg, amely szerint a telepítés az USB adapter dugót, mikor nem sikerült be!: Sóhaj: És Rákattintottam a buborék az az oka, és azt sem, mert a vezetőnek az adapter is található! Lehet, hogy a Windows 7 nem támogatja a driver? |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Belkin Wireless Router és Modem, telepítési gondok | TheBhoys | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 1 | November 20, 2009 04:43 |
| Belkin N1 Wireless Router - Hard Reset IT & Now Nincs kapcsolat | Samantha0101 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 4 | 22. június 2009 08:40 |
| Belkin N vezeték nélküli router a Comcast szélessávú - Vezeték nélküli sebesség query | tlh44 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 1 | 8. június 2009 02:43 |
| Nem lehet konfigurálni Belkin vezeték nélküli router | feltaláló | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 1 | 7. június 2009 03:27 |
| Asus Wireless kártya nem csatlakozol Belkin MIMO Router | vince | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 2 | 5. december 2007 00:28 |
| Téma eszközök | |
| |