פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > רישות, מודמים & VoIP

Register

בעיה עם נתב אלחוטי Belkin (Windows 7)

Reply

שרשרת כלים
Old 18 יוני 2009, 04:12
קבוצת חברות חדשות

Default בעיה עם נתב אלחוטי Belkin (Windows 7)

אני רק לאחרונה קנה Belkin N נתב אלחוטי belkin יחד עם מתאם USB.

כרגע אני משתמש ב-Windows 7.

ה -1 שעה לאחר ההתקנה, הכל הלך טוב חוץ מזה אני המשכתי לאבד קשרים לאחר 5mins. הייתי חייב להוציא את התקע מחדש תקע את מתאם USB כדי לקבל בחזרה את החיבור. אז ניסיתי להתקין מחדש עם נתון CD-ROM שוב.

לאחר שנעשה זאת, המחשב מוצגת הודעה על שגיאה כי התקנת מתאם USB של תקלה כשאני תקע אותו למערכת: אנחה:
ואני לחצת על בועה של סיבה וזה היה כי לא מנהל את המתאם נמצא!

הוא יכול להיות ש-Windows 7 היא לא תמיכה של הנהג?
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
בלקין ו מודם אלחוטי, בעיות התקנה TheBhoys רישות, מודמים & VoIP 1 20 נובמבר 2009 04:43
נתב אלחוטי Belkin n1 - קשה לאפס אותה & עכשיו אין חיבור Samantha0101 רישות, מודמים & VoIP 4 22 יוני 2009 08:40
נתב אלחוטי Belkin N comcast עם פס רחב - אלחוטי מהירות שאילתה tlh44 רישות, מודמים & VoIP 1 8 יוני 2009 02:43
לא ניתן להגדיר את הנתב האלחוטי Belkin ממציא רישות, מודמים & VoIP 1 7 יוני 2009 03:27
ASUS כרטיס לא בחיבור אלחוטי כדי Belkin Mimo הנתב vince רישות, מודמים & VoIP 2 ה -5 בחודש דצמבר 2007 00:28
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.