mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Networking, Modemuri & VoIP

Register

Problema cu Belkin Wireless Router (Windows 7)

Reply

Thread Tools
Old 18 iunie 2009, 04:12
Noile state Group

Default Problema cu Belkin Wireless Router (Windows 7)

Am recent tocmai a cumparat un Belkin N Wireless Router, împreună cu belkin adaptor USB.

Eu sunt în prezent, utilizând Windows 7.

1 timp după instalarea, totul a mers bine cu excepţia faptului că am pastrat pierde conexiunile după 5mins. A trebuit să deconectaţi şi re-conectaţi la adaptorul USB pentru a primi înapoi de conexiune. Aşa că am încercat să reinstalaţi dat cu CD-ROM-ul din nou.

După făcut acest lucru, computerul prezentat un mesaj de eroare care prevede faptul că instalarea de adaptor USB Eşuare când i plug-l inch: suspina:
Şi i clic pe balon de motiv şi de ce a fost pentru că nu driver pentru adaptorul a fost găsit!

Ar putea fi Windows 7, care nu este de sprijin pe mecanic?
Reply

Register

Marcaje

Similar Threads
Fir Thread Starter Forum Răspunsurile Ultimul mesaj
Belkin Wireless Router şi modem, Montare Probleme TheBhoys Networking, Modemuri & VoIP 1 20 noiembrie 2009 04:43
Belkin N1 Wireless Router - Hard Resetare IT & Acum nici o legătură Samantha0101 Networking, Modemuri & VoIP 4 22 iunie 2009 08:40
Belkin N Wireless Router cu Comcast bandă largă - Wireless viteza interogare tlh44 Networking, Modemuri & VoIP 1 8 iunie 2009 02:43
Imposibil de a configura Belkin Wireless Router inventator Networking, Modemuri & VoIP 1 7 iunie 2009 03:27
Asus Wireless Card nu conectarea la Belkin Mimo Router Vince Networking, Modemuri & VoIP 2 5 decembrie 2007 00:28
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.