menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Siete, Modemy & VoIP

Register

Problém s Belkin Wireless Router (Windows 7)

Reply

Thread Tools
Old 18. júna 2009, 04:12
Nový člen skupiny

Default Problém s Belkin Wireless Router (Windows 7)

Nedávno som práve kúpil Belkin N bezdrôtový router spolu s Belkin USB adaptér.

Já jsem v súčasnosti používate Windows 7.

1. V čase po inštalácii, všetko šlo dobre s výnimkou toho, že som si po strate spojenia 5mins. Musel som sa odpojiť a znovu plug-in USB adaptér pre pripojenie dostanete späť. Tak som sa snažil přeinstalovat s daným cd-rom znova.

Potom, čo tak urobili, počítač ukázali chyby msg uvádza, že inštalácia z USB adaptér Neúspech, keď som to plug in: povzdych:
A aj klikli bublina z toho dôvodu, a bolo to preto, že žiadny ovládač pre adaptér bol nájdený!

Mohol by to byť Windows 7, ktorý nie je na podporu vodiča?
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Belkin Wireless Router a modemu, problémov s inštaláciou TheBhoys Siete, Modemy & VoIP 1 20.novembra 2009 04:43
Belkin N1 Wireless Router - Tvrdý je Reset & Teď č pripojenie Samantha0101 Siete, Modemy & VoIP 4 22. júna 2009 08:40
Belkin N bezdrôtový router s Comcast širokopásmové - Wireless rýchlosti dotazu tlh44 Siete, Modemy & VoIP 1 8 júna 2009 02:43
Nemožno nakonfigurovať bezdrôtový router Belkin vynálezca Siete, Modemy & VoIP 1 7. júna 2009 03:27
Asus Wireless karta nie je pripojenie k Belkin Mimo Router vince Siete, Modemy & VoIP 2 5. decembra 2007 00:28
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.