![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nedávno som práve kúpil Belkin N bezdrôtový router spolu s Belkin USB adaptér. Já jsem v súčasnosti používate Windows 7. 1. V čase po inštalácii, všetko šlo dobre s výnimkou toho, že som si po strate spojenia 5mins. Musel som sa odpojiť a znovu plug-in USB adaptér pre pripojenie dostanete späť. Tak som sa snažil přeinstalovat s daným cd-rom znova. Potom, čo tak urobili, počítač ukázali chyby msg uvádza, že inštalácia z USB adaptér Neúspech, keď som to plug in: povzdych: A aj klikli bublina z toho dôvodu, a bolo to preto, že žiadny ovládač pre adaptér bol nájdený! Mohol by to byť Windows 7, ktorý nie je na podporu vodiča? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Belkin Wireless Router a modemu, problémov s inštaláciou | TheBhoys | Siete, Modemy & VoIP | 1 | 20.novembra 2009 04:43 |
| Belkin N1 Wireless Router - Tvrdý je Reset & Teď č pripojenie | Samantha0101 | Siete, Modemy & VoIP | 4 | 22. júna 2009 08:40 |
| Belkin N bezdrôtový router s Comcast širokopásmové - Wireless rýchlosti dotazu | tlh44 | Siete, Modemy & VoIP | 1 | 8 júna 2009 02:43 |
| Nemožno nakonfigurovať bezdrôtový router Belkin | vynálezca | Siete, Modemy & VoIP | 1 | 7. júna 2009 03:27 |
| Asus Wireless karta nie je pripojenie k Belkin Mimo Router | vince | Siete, Modemy & VoIP | 2 | 5. decembra 2007 00:28 |
| Thread Tools | |
| |