мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Нетуоркинг, Модем & ВоИП

Register

Проблем са Белкин Уирелесс Роутер (Уиндоус 7)

Reply

Тхреад Тоолс
Old 18. јуни 2009, 04:12
Нови члан групе

Default Проблем са Белкин Уирелесс Роутер (Уиндоус 7)

Недавно сам баш купио Белкин Н радио усмјеривач уз Белкин УСБ адаптера.

Ја сам тренутно користите Уиндоус 7.

1. пут након инсталације, све је добро, осим да сам задржао губљења везе након 5минс. Морао сам искључити и поново укључити УСБ адаптер добити везу назад. Па сам покушао то наново са тим ЦД-РОМ поново.

Након урадили, рачунар приказује се порука о грешци једног наводећи да инсталирате на УСБ адаптер Фаилед то кад сам плуг ин: уздах:
И ја сам кликнуо на балон за разум и да је зато што нема дривер за адаптер је пронађена!

Могао је бити Уиндоус 7 који не подржава дривер?
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Белкин бежични рутер и модем, инсталација Проблеми ТхеБхоыс Нетуоркинг, Модем & ВоИП 1 20. новембар 2009 04:43
Белкин Н1 Уирелесс Роутер - Хард Ресет Он & Ноу Без везе Самантха0101 Нетуоркинг, Модем & ВоИП 4 22. јуна 2009 08:40
Белкин Н радио броадбанд усмјеривач с Цомцаст - Уирелесс брзина упит тлх44 Нетуоркинг, Модем & ВоИП 1 8. јуна 2009 02:43
Није могуће конфигурисати Белкин бежични рутери изумитељ Нетуоркинг, Модем & ВоИП 1 7. јуна 2009 03:27
Асус Уирелесс Цард не повезујете на КОД Белкин Роутер винце Нетуоркинг, Модем & ВоИП 2 5 децембар 2007 00:28
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц