az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Ağ, Modemler & VoIP

Register

Sorun Belkin Kablosuz Yönlendirici (Windows 7) ile

Reply

Konu Araçları
Old 18 Haziran 2009, 04:12
Yeni Üye Grubu

Default Sorun Belkin Kablosuz Yönlendirici (Windows 7) ile

Yakın zamanda sadece Belkin USB adaptörü ile birlikte bir Belkin N kablosuz yönlendirici aldım.

Şu anda Windows 7 kullanıyorum.

Yükledikten sonra 1. zaman, her şey iyi hariç i 5mins sonra bağlantıları kaybetmeden muhafaza gitti. I çıkarın ve yeniden takın USB adaptörü geri bağlantı almak zorunda kaldı. Ben verilen CD-ROM yine ile yeniden çalıştı.

Sonra bu nedenle, bilgisayar bir hata mesaj bu USB adaptörü Başarısız bir yükleme ben in: siir fişi belirten gösterilir yapılır:
Ve i sebeple balonu tıkladım ve çünkü adaptörü için sürücü bulundu öyleydi!

Windows 7 ve sürücü destek değil mi?
Reply

Register

Bookmarks

Benzer Konular
Iplik Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Belkin Wireless Router ve Modem, Kurulum Sorunları TheBhoys Ağ, Modemler & VoIP 1 20 Kasım 2009 04:43
Belkin N1 Kablosuz Yönlendirici - Sabit Sıfırla Bu & Şimdi Hayır Bağlantı Samantha0101 Ağ, Modemler & VoIP 4 22. Haziran 2009 08:40
Comcast genişbant ile Belkin N kablosuz yönlendirici - Kablosuz hızlı sorgu tlh44 Ağ, Modemler & VoIP 1 8. Haziran 2009 02:43
Yapılandırmak için Belkin kablosuz yönlendirici Unable mucit Ağ, Modemler & VoIP 1 7. Haziran 2009 03:27
Asus Kablosuz Kart Belkin Mimo Yönlendirici bağlanma değil Vince Ağ, Modemler & VoIP 2 5. Aralık 2007 00:28
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından