![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Yakın zamanda sadece Belkin USB adaptörü ile birlikte bir Belkin N kablosuz yönlendirici aldım. Şu anda Windows 7 kullanıyorum. Yükledikten sonra 1. zaman, her şey iyi hariç i 5mins sonra bağlantıları kaybetmeden muhafaza gitti. I çıkarın ve yeniden takın USB adaptörü geri bağlantı almak zorunda kaldı. Ben verilen CD-ROM yine ile yeniden çalıştı. Sonra bu nedenle, bilgisayar bir hata mesaj bu USB adaptörü Başarısız bir yükleme ben in: siir fişi belirten gösterilir yapılır: Ve i sebeple balonu tıkladım ve çünkü adaptörü için sürücü bulundu öyleydi! Windows 7 ve sürücü destek değil mi? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Benzer Konular | ||||
| Iplik | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Belkin Wireless Router ve Modem, Kurulum Sorunları | TheBhoys | Ağ, Modemler & VoIP | 1 | 20 Kasım 2009 04:43 |
| Belkin N1 Kablosuz Yönlendirici - Sabit Sıfırla Bu & Şimdi Hayır Bağlantı | Samantha0101 | Ağ, Modemler & VoIP | 4 | 22. Haziran 2009 08:40 |
| Comcast genişbant ile Belkin N kablosuz yönlendirici - Kablosuz hızlı sorgu | tlh44 | Ağ, Modemler & VoIP | 1 | 8. Haziran 2009 02:43 |
| Yapılandırmak için Belkin kablosuz yönlendirici Unable | mucit | Ağ, Modemler & VoIP | 1 | 7. Haziran 2009 03:27 |
| Asus Kablosuz Kart Belkin Mimo Yönlendirici bağlanma değil | Vince | Ağ, Modemler & VoIP | 2 | 5. Aralık 2007 00:28 |
| Konu Araçları | |
| |