менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Мережа, Модеми & VoIP

Register

Проблема з Belkin Wireless Router (Windows 7)

Reply

Різьба Інструменти
Old 18 червня 2009, 04:12
Нові члени групи

Default Проблема з Belkin Wireless Router (Windows 7)

Я нещодавно купив Belkin N Wireless Router разом з адаптером USB Belkin.

В даний час я за допомогою Windows 7.

1-й раз після установки, все пройшло добре, крім того, що я все втрати з'єднання, після 5mins. Мені довелося відключити і знову підключити адаптер до USB-з'єднання отримати назад. Тому я спробував перевстановити з даними компакт-диск знову.

Після зробили, комп'ютер показав помилку Msg про те, що установка з USB-адаптера НЕ стало, коли я його підключити: зітхнувши:
І я натиснув міхура з тієї причини, і це тому, що не було виявлено ніяких драйверів для адаптерів!

Може бути, Windows 7, яка не підтримує драйвер?
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Belkin Беспроводной маршрутизатор і модем, проблеми установки TheBhoys Мережа, Модеми & VoIP 1 20 листопада 2009 04:43
Belkin N1 Беспроводной маршрутизатор - Hard & скинути його тепер немає з'єднання Samantha0101 Мережа, Модеми & VoIP 4 22 червня 2009 08:40
Belkin N Wireless Router з Comcast Broadband - швидкість бездротової запиту tlh44 Мережа, Модеми & VoIP 1 8 червня 2009 02:43
Неможливо налаштувати бездротовий маршрутизатор Belkin Винахідник Мережа, Модеми & VoIP 1 7 червня 2009 03:27
ASUS Wireless Card не підключається до маршрутизатора Belkin Mimo Вінс Мережа, Модеми & VoIP 2 5 грудня 2007 00:28
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.