μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP

Register

Πρόβλημα σύνδεσης σε 1 ιστοσελίδα χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 25 του Ιανουαρίου 2008, 01:50
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Πρόβλημα σύνδεσης σε 1 ιστοσελίδα χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση

Όταν χρησιμοποιώ κρυπτογράφηση μου με ασύρματη σύνδεση I επίκλισης σε έναν ιστοχώρο αν και μπορεί να συνδεθεί με κάθε άλλο χώρο, με την κρυπτογράφηση off Ι μπορεί να συνδεθεί με αυτό, θα επίκλισης ping με WPA, αλλά μπορεί, χωρίς καμία ιδέα; Είμαι Virgin χρησιμοποιώντας Netgear router
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Πρόβλημα σύνδεσης υπολογιστή με τηλεόραση χρησιμοποιώντας HDMI sagheer Κάρτες Γραφικών & Monitors 1 10 Ιουν 2009 04:58
Ένα πρόβλημα με μια ιστοσελίδα Ανταλλακτικά Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες 13 16 Οκτ 2008 10:32
Είμαι έχοντας ένα πρόβλημα που συνδέει τον υπολογιστή μου για να μου tv sterbik Κάρτες Γραφικών & Monitors 12 1 Φεβ 2008 15:36
Κρυπτογράφηση leaaa Virus, Spyware & Ασφάλεια 1 24 Ιουλ 2007 03:32
Πρόβλημα σύνδεσης με το router menkel77 Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 15 28 Ιουν 2007 05:36
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.