mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Networking, Modems & VoIP

Register

Klaida jungiantis prie interneto naudojant šifravimo 1

Reply

Temos įrankiai
Old Sausis 25, 2008, 01:50
Naujas Narys

Default Klaida jungiantis prie interneto naudojant šifravimo 1

Kada galiu naudoti šifravimą su mano bevielio I cant sujungti į vieną svetainę, tačiau galiu prisijungti prie visų kitų vietoje, su ne galiu prisijungti prie jos šifravimas, I can ping komandą su WPA, tačiau gali be, any ideas? Esu Mergelių naudojant NETGEAR Router
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Klaida jungiantis kompiuterį prie TV naudojantis HDMI sagheer Graphics Cards & Monitoriai 1 Birželis 10, 2009 04:58
Su viena problema svetainėje spareparts Naršyklėms & FTP Klientai 13 16 spalis 2008 10:32
Turiu problema jungiantis prie savo PC mano TV sterbik Graphics Cards & Monitoriai 12 1 vasaris 2008 15:36
Šifravimas leaaa Virus, Spyware & Security 1 24 liepa 2007 03:32
Klaida jungiantis prie maršrutizatoriaus menkel77 Networking, Modems & VoIP 15 Birželis 28, 2007 05:36
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.