mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > Networking, Modemi & VoIP

Register

Problēma, pieslēdzoties 1 mājas lapā, izmantojot šifrēšanas

Reply

Thread Tools
Old Janvāris 25, 2008, 01:50
New Member Group

Default Problēma, pieslēdzoties 1 mājas lapā, izmantojot šifrēšanas

Kad es varu izmantot šifrēšanu ar savu bezvadu nevaru izveidot savienojumu ar vienu vietni, lai gan es varētu savienot ar jebkuru citu vietu, ar šifrēšanas off es nevaru izveidot savienojumu ar to, es cant ping to ar WPA, bet var bez, any ideas? Es esmu Virgin izmantojot netgear router
Reply

Register

Bookmarks

Similar Threads
Pavediens Thread Starter Forums Replies Last Post
Problēma, kas savieno datoru ar TV, izmantojot HDMI sagheer Graphics Cards & Monitors 1 10 jūnijs 2009 04:58
Problēma ar vienu portālu spareparts Web pārlūkprogrammas un FTP klienti 13 16 oktobris 2008 10:32
Man ir problēma, kas savieno datoru ar manu tv sterbik Graphics Cards & Monitors 12 1 februāris 2008 15:36
Šifrēšana leaaa Vīrusu, spiegprogrammatūru un drošība 1 24 jūlijs 2007 03:32
Problēma, pieslēdzoties router menkel77 Networking, Modemi & VoIP 15 28 jūnijs 2007 05:36
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.