mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Networking, Modemuri & VoIP

Register

Problemă la conectarea la 1, folosind site-ul de criptare

Reply

Thread Tools
Old 25 ianuarie 2008, 01:50
Noile state Group

Default Problemă la conectarea la 1, folosind site-ul de criptare

Când l-am folosi de criptare cu wireless I cant a vă conecta la un site web, deşi nu pot conecta la orice alt site, cu criptare de pe I se poate conecta la el, am ping-l cant cu WPA, dar poate, fără nici o idee? Sunt pe Virgine, folosind un router netgear
Reply

Register

Marcaje

Similar Threads
Fir Thread Starter Forum Răspunsurile Ultimul mesaj
Problemă la conectarea la PC TV folosind HDMI sagheer Grafica & Carduri Monitoare 1 10 iunie 2009 04:58
O problema cu un site web spareparts Web Browsers & FTP Clienti 13 16 octombrie 2008 10:32
Sunt cu o problemă la conectarea la PC-ul meu My TV sterbik Grafica & Carduri Monitoare 12 1 Feb 2008 15:36
Criptare leaaa Nume, Spyware & Securitate 1 24 iulie 2007 03:32
Problemă la conectarea la router menkel77 Networking, Modemuri & VoIP 15 28 iunie 2007 05:36
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.