menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Siete, Modemy & VoIP

Register

Problém pripojenia na 1 webových stránkach pomocou šifrovania

Reply

Thread Tools
Old 25 január 2008, 01:50
Nový člen skupiny

Default Problém pripojenia na 1 webových stránkach pomocou šifrovania

Keď som použitia šifrovania s mojím I cant bezdrôtové pripojenie k jednej webovej stránky, i keď môžem pripojiť ku každej inej stránke, s šifrovanie vypnúť môžem pripojiť k nemu I cant ping s WPA, ale možno bez akejkoľvek myšlienky? Som o Panny používate router Netgear
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Problém pripojenia PC k TV pomocou HDMI sagheer Graphics Cards & Monitory 1 10. jún 2009 04:58
A problém s jedným internetovej stránky spareparts Webových prehliadačov & FTP Klienti 13 16. október 2008 10:32
Mám problém s pripojením počítača do môjho tv sterbik Graphics Cards & Monitory 12 1. februára 2008 15:36
Šifrovanie leaaa Virus, spyware a bezpečnosť 1 24. júla 2007 03:32
Problém pri pripájaní k routeru menkel77 Siete, Modemy & VoIP 15 28 júna 2007 05:36
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.