мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Нетуоркинг, Модем & ВоИП

Register

Проблем при повезивању на 1 веб локацију помоћу? Ифровања

Reply

Тхреад Тоолс
Old 25. Мар 2008, 01:50
Нови члан групе

Default Проблем при повезивању на 1 веб локацију помоћу? Ифровања

Кад сам користити кодиран са мојим бел̌ичне ја лицемјерје повезати на једну уеб локацију, иако не могу повезати на сваком другом месту, са енкрипција искључена могу повезати на Интернет, ЈА лицемјерје пинг УПА, али га могу без, било који идеја? Ја сам на Девице помоћу усмјеривач нетгеар
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Проблем при повезивању рачунара на ТВ помоћу ХДМИ сагхеер Грапхицс Цардс & Мониторс 1 10. јуна 2009 04:58
Проблем са једном уебсите делова Уеб Броусерс & ФТП Клијенти 13 16 октобар 2008 10:32
Им 'имајући проблем мој пц спојити за мој тв стербик Грапхицс Цардс & Мониторс 12 1 фебруар 2008 15:36
Кодиран леааа Вирус, Спыуаре и безбедност 1 24. јула 2007 03:32
Проблем спајања на рутери менкел77 Нетуоркинг, Модем & ВоИП 15 28. јуна 2007 05:36
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц