![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Хей на всички! Айв било като на проблем с моя рутер за последните 2 дни. Всичко беше наред, преди да работят. Използвам Speedtouch 510v6 модем и TRENDnet TW100-S4W1CA 4 порта широколентов маршрутизатор. И моя тип връзка е PPPoE. Heres случая: Имах нужда да се провери ми модеми настройки така че връзката ми рутер и свързан моя модем directy на моя лаптоп. (отидох онлайн 192.168.1.254 да проверите настройките, и то е работило добре). Когато бях свързан рутер гърба ми и исках да проверите настройките му от онлайн, аз coulndt свържете към 192.168.1.1. Но интернет е работил глоба ![]() Така че аз нулирате рутер него. И това didn't помощ. Така че аз възстановен на рутери deafult настройки (Надявам се, че това е редно да направя). и че didn't работа един от двамата. От там по интернет, както е добре. Арго свързване чрез рутер (но не мога, когато се използва само модем, така че връзката е работа .. нещо не е наред с настройките на рутера) Аз reconfigured си рутер, както е било казано в TW100-S4W1CA конфигурация книга. Затваряй си персонален компютър, модем и рутер и след това отново. Проверени ми TCP / IP настройки. Те са за "получаване на адрес автоматично". И после каза, че книгата ми Windows IP конфигуратор трябва да се покаже това: той каза, че ако на ПР-те години, са следните, моя компютър е успешно свързано с рутера. ПР 192.168.0.x Подмрежа 255.255.255.0 Gateway: 192.168.0 .. 1,1 ![]() така че opend RUN----ipconfig/all, както и този за какво имам Windows ПР конфигуратор IP Routing е разрешен Победи прокси не е активиран DHCP поддръжка ПР 192.168.1.2 Подмрежа 255.255.255.0 Gateway 192.168.1.1 Книгата каза, че ако разследването не е същото, рестартиране всичко и опитайте отново. Направих .. два пъти, но тя didn't помогне .. така .. Не знам какво друго да направя. Не мога сега да се свържете онлайн конфигуратор, но други интернет е надолу. Моят кабели са всички работещи Добре, върнете ми TCP / IP само в случай (я прочетете в някои форум) и защитна стена ми е изключен, а аз инсталирани най-новите фърмуера на моя рутер (: D Не знам дали това помага, или не) Сега главата ми е напълно празна, така всяка помощ е ценена! ![]() ![]() Благодаря ти .... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| По подразбиране шлюза трябва да бъде същата като на рутера IP - 192.168.0.1
Компютърът ПР трябва да бъде един след рутер IP - 192.168.0.2 Ако можете да влезете в рутера и той казва, е свързан към Интернет и вашият компютър не казва, че има по-ПР и шлюз по подразбиране от рутер Бих вероятно проекта гледаш вирус или шпионски софтуер инфекция. Вие също може да открие мрежова карта свойства след това отидете на TCP / IP настройки и втория раздел в началото на разследването и въведете настройките ръчно. По звуците от него това е, което ви е нужно: IP - 192.168.0.2 Подмрежата Mask - 255.255.255.0 По подразбиране Gateway - 192.168.0.1 Първичен DNS - 192.168.0.1 Моята система: Hybr! Г
|
|
| |||
| |||
| ОК .. Промених си ПР-те с тези .. IP - 192.168.0.2 Подмрежата Mask - 255.255.255.0 По подразбиране Gateway - 192.168.0.1 Първичен DNS - 192.168.0.1 мрежата е все още работи добре, когато connecterd само чрез модем .... но когато се свържете рутер назад, аз арго стигнем до интернет, и сега аз арго вход към моя рутер онлайн |
|
| |||
| |||
| Ами сега прочети публикацията погрешно. Опитайте тези: IP - 192,168.1.2 Подмрежата Mask - 255.255.255.0 По подразбиране Gateway - 192,168.1.1 Първичен DNS - 192,168.1.1 |
|
| |||
| |||
| OK, аз ще опитам ... но трябва да променя нещо в моя рутер настройките онлайн??? В момента съм просто сте избрали тип връзка PPPoE и се вписват потребителското име и парола от ISP. и когато влезе в IP адреси ми каза .. 192.168.1.1 и т.н. Това е, което имам .. то doesn't изглеждам право |
|
| |||
| |||
| Ти каза, че не може да се свърже с рутера, ако можете, смяна на IP адреси е загуба на всички наши време. Ако можете да се свържете с рутера, но не и в интернет тогава това е ISP настройки, които се нуждаят от установяването. Точно, когато сме по отношение на това, което прави и / или не работи? |
|
| |||
| |||
| ОК .... Влязох на IP адреси ми каза .. И сега все още може да се свърже с рутера, но интернет е на пода ... нищо повече, което мога да кажа .... Не знам .... Основно още в същото положение, както в началото |
|
| |||
| |||
| Бихме могли да отстраняват всичко това, но ти каза в оригиналния пост, че не сте могли да се свързват към маршрутизатора. Както и да е. Не трябва да изисква никакви настройки на рутера като модем дръжки всичко това. Кой е предоставила модем? Вашият доставчик? |
|
| |||
| |||
| Аз също ви дава въведете IP адреси за правилното място ... Сложих ги на TCP / IP протокола properites, тогава заместник конфигурация, и аз ги влезе там ... Сега, когато отворите RUN --cmd_--ipconfig/all тя все още се казва, че моето ПР е 192.168.1.65 подмрежа 255.255.255.0 шлюза. 192.168.1.254 DNS 192.168.1.254 |
|
| |||
| |||
| ОК sry за това .. Да имам модем форма ISP ... |