![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj všichni! Ive se s problémy s mým routerem za poslední 2 dny. Bylo to v pořádku dříve. Používám SpeedTouch 510v6 modem a TRENDnet TW100-S4W1CA 4 přístavu Broadband Router. A můj typ připojení je PPPoE. Heres případě: Potřeboval jsem se podívat po mé modemy nastavení tak jsem odpojen můj router a modem připojen přímo k mému notebooku. (Šel jsem online 192.168.1.254 zkontrolovat nastavení, a bylo to funguje dobře). Když jsem připojen můj router zpět a chtěli zkontrolovat jeho nastavení z internetu, i coulndt připojit na 192.168.1.1. Ale internet je v pořádku ![]() Tak jsem ji resetovat router. A to didnt help. Tak jsem se vrátil routery deafult nastavení (doufám, že to byla správná věc dělat). a že buď didnt práce. Z toho na internetu je dolů stejně. Cant připojení přes router (ale lze i při použití pouze modem, takže spojení funguje .. něco s routery nastavení) I překonfigurován můj router, jak bylo řečeno v TW100-S4W1CA konfiguraci knihy. Zavřel můj počítač, modem a router dolů a pak zase zpátky. Zaškrtnuto moje nastavení TCP / IP. Jedná se o "získat IP adresu automaticky". A pak řekl, že moje kniha okna ip konfigurátor by měla ukázat, toto: jí řekl, že v případě, že IP-to jsou tyto, můj PC je úspěšně připojen k routeru. IP 192.168.0.x Podsítě 255.255.255.0 Gateway: 192.168.0 .. 1.1 ![]() tak i opend RUN----ipconfig/all, a to je to, co jsem dostal Windows IP Configurator IP směrování je zapnuto Wins proxy není povolena DHCP povolena IP 192.168.1.2 Podsítě 255.255.255.0 Gateway 192.168.1.1 V knize uvedla, že v případě, že IP není totéž, restartujte všechno a zkuste to znovu. Já .. dvakrát, ale didnt pomoci .. takže .. i dont vědět, co jiného dělat. I dnes se může připojit k on-line konfigurátor, ale ostatní je internet dolů. Moje kabely jsou v pořádku, i reset my TCP / IP pouze v případě (přečíst v některých fórum) a můj firewall je vypnutý, a i nainstalován nejnovější firmware pro můj router (: D i dont vědět, jestli to pomůže, nebo ne) Teď moje hlava je zcela prázdný, aby pomoc ocení! ![]() ![]() Děkujeme .... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Výchozí brána by měla být stejná jako IP routeru - 192.168.0.1
Počítače IP by měl být jeden po směrovači IP - 192.168.0.2 Pokud se můžete přihlásit do routeru a říká, že je připojen k internetu a počítači se říká, že má IP a výchozí bránu z routeru bych asi začít hledat na virus nebo spyware infekce. Můžete také otevřít síťová karta vlastnosti pak jít do nastavení protokolu TCP / IP a na druhé záložce v horní a zadejte IP ručně. Za zvuků to je to, co budete potřebovat: IP - 192.168.0.2 Maska podsítě - 255.255.255.0 Výchozí brána - 192.168.0.1 Primární DNS - 192.168.0.1 Můj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| ok .. Změnil jsem IP-s těchto .. IP - 192.168.0.2 Maska podsítě - 255.255.255.0 Výchozí brána - 192.168.0.1 Primární DNS - 192.168.0.1 čisté, je stále v pořádku, když connecterd pouze přes modem .... ale když jsem připojení routeru zpět, i cant dostat na internet, a nyní i cant přihlásit na můj router online |
|
| |||
| |||
| Pozor přečtěte si svůj příspěvek špatně. Zkuste tyto: IP - 192,168.1.2 Maska podsítě - 255.255.255.0 Výchozí brána - 192,168.1.1 Primární DNS - 192,168.1.1 |
|
| |||
| |||
| ok i ll zkusit ... ale měla by se i změnit něco v mém nastavení routeru online? v okamžiku, kdy jsem si vybral typ připojení PPPoE a zadané uživatelské jméno a heslo od ISP. A když jsem vstoupil do ips jste řekl .. 192.168.1.1 a tak o to je to, co mám .. doesnt zdát, že právo |
|
| |||
| |||
| Říkala jsi, že se nemůže připojit k routeru, pokud můžete, změna IP adres je odpad všech našich čas. Pokud se můžete připojit k routeru, ale ne na internetu, pak je nastavení ISP, které je potřeba nastavení. Přesně tam, kde to jsme, pokud jde o to, co dělá, a / nebo nefunguje? |
|
| |||
| |||
| ok .... i vstoupil na ips jste řekl .. a nyní i stále mohou připojit k routeru, ale internet je dole ... nic víc nemůžu říct .... i dont vědět .... v podstatě stále na stejné pozici jako na začátku |
|
| |||
| |||
| Mohli bychom mít preskoceny toto vše vám ale řekl ve své původní místo, které jste nemohli připojit k routeru. Přesto. Ty by neměly vyžadovat žádné nastavení routeru jako modem zvládá všechno. Kdo dodala modem? Váš ISP? |
|
| |||
| |||
| jsem zadejte dané IP, na správné místo ... i dal je to TCP / IP protokol properites, pak alternativní konfigurace, a já jsem vstoupil do nich tam ... i když teď otevřete RUN --cmd_--ipconfig/all jí stále říká, že moje IP je 192.168.1.65 podsítě 255.255.255.0 brány. 192.168.1.254 dns 192.168.1.254 |
|
| |||
| |||
| ok sry za .. ano, že můj modem formě ISP ... |