![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hej svima! Ive bio vlasništvo problem sa moj usmjerivač za zadnja 2 dana. Bilo je sve u redu prije nego što rade. I koristite Speedtouch 510v6 modem i TRENDnet TW100-S4W1CA 4 port širokopojasnog Router. I moja je veza tipa PPPoE. Heresu slučaju: I moj je potrebno da provjerite postavke modema tako da sam isključen moj ruter i modem spojen moj directy na moj laptop. (i ode online 192.168.1.254 provjeriti postavke, i to je bio dobro rade). Kad sam spojen moj usmjerivač leđa i htjela provjeriti njegove postavke iz online, ja coulndt spojiti na 192.168.1.1. Ali internet radi fino ![]() Na taj način JA nanovo naoštriti usmjerivač to. A to nije pomoć. Tako sam se restaurira usmjerivači deafult postavke (Nadam se da je to prava stvar za napraviti). i da nije bilo posla. Odatle na internetu je down as well. Licemjerje spojiti preko usmjerivača (ali ja mogu samo kada se koristi modem, tako da se veza radi .. nesto u redu sa postavkama usmjerivača) Ja reconfigured moj usmjerivač kao što je rečeno u TW100-S4W1CA konfiguracija knjigu. Prekinite moj računalo, modem i ruter prema dolje, a zatim vratiti. Ček moj TCP / IP postavke. Oni su na "dobiti IP adresu automatski". A onda je rekao da je moja knjiga windows IP Configurator trebali prikazati ovaj: on je rekao da ako je IP-a su sljedeće, moj PC je uspješno spojen na ruter. IP 192.168.0.x Subnet 255.255.255.0 Gateway: 192.168.0 .. 1,1 ![]() pa sam opend RUN----ipconfig/all, i taj što sam dobio Windows IP Configurator IP Routing omoguæi WINS Proxy nije omogućen DHCP-enabled IP 192.168.1.2 Subnet 255.255.255.0 Gateway 192.168.1.1 Knjiga je rekao da ako je IP nije ista, ponovo sve i pokušajte ponovno. Nisam .. dvaput, ali to nije tako .. pomoć .. ja dont znati što drugo učiniti. I sada se može povezati s online Configurator, ali drugi je internet dolje. Moj kablovi su svi koji rade u redu, ja moje reset TCP / IP u slučaju (pročitajte ga u neki forum) i moj firewall je off, a ja instaliran najnoviji firmware za moj ruter (: D ja dont znati ako to pomaže ili ne) Sada moja glava je potpuno prazna kako bilo koji pomoć je dobrodošla! ![]() ![]() Hvala .... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zadani gateway mora biti ista kao usmjerivač IP - 192.168.0.1
Računalo IP adresa treba biti ona nakon usmjerivač IP - 192.168.0.2 Ako se možete prijaviti na ruter i ona kaže da je spojen na Internet i računala je rekavši da ima IP i default gateway na ruter bih vjerojatno početi gledajući virus ili spyware zaraza. Možete otvarati mrežnom karticom svojstva zatim idite na TCP / IP postavke i drugi tab na vrhu i upišite IP postavke ručno. Uz zvuke to je to ono što vam treba: IP - 192.168.0.2 Subnet Mask - 255.255.255.0 Default Gateway - 192.168.0.1 Primarni DNS - 192.168.0.1 My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| ok .. sam promijenio moj IP-s ovim .. IP - 192.168.0.2 Subnet Mask - 255.255.255.0 Default Gateway - 192.168.0.1 Primarni DNS - 192.168.0.1 net je još uvijek rade u redu, kada connecterd samo putem modema .... ali našto ja povezivanje ruter leđa, ja licemjerje dobiti na internet, a sada ja licemjerje prijava to moj usmjerivač online |
|
| |||
| |||
| Ups pročitati vaš post u krivu. Pokušajte s ovim: IP - 192,168.1.2 Subnet Mask - 255.255.255.0 Default Gateway - 192,168.1.1 Primarni DNS - 192,168.1.1 |
|
| |||
| |||
| ok ja ll probati ... ali da se nešto promijeniti u mom ruter postavke online? trenutno sam odabrao PPPoE vezu tipa i upisali korisničko ime i zaporku od ISP. i kad sam ušao u IP ti je rekao .. 192.168.1.1 i tako je to ono što sam dobio .. Internet činiti se pravo |
|
| |||
| |||
| Te je rekao da ne možete spojiti na ruter, ako možeš, mijenjanje IP je otpad svih naših vremena. Ako se možete spojiti na ruter, ali ne i Interneta onda se ISP postavke koje trebaju postavljanje. Točno gdje smo, u smislu onoga što radi i / ili ne radi? |
|
| |||
| |||
| ok .... sam ušao u IP ti je rekao .. I sada se još uvijek može spojiti na ruter, ali Internet je prema dolje ... Ne mogu ništa više reći .... ja dont znati .... u osnovi još uvijek na istom položaju kao u početku |
|
| |||
| |||
| Mi bi mogli imati preskočene sve to, ali si rekao u svom izvornom post da nije mogao spojiti na ruter. Svejedno. Vi ne bi trebali zahtijevati od bilo koje postavke za ruter kao modem obrađuje sve ovo. Tko opskrbljuje modem? Vaš ISP? |
|
| |||
| |||
| sam dobio upišite svoju IP na odgovarajuću mjesto ... i staviti ih na TCP / IP protokol properites, zatim naizmjeničnim konfiguraciji i sam naveo ih tamo ... kada sam sada otvoriti Run --cmd_--ipconfig/all još uvijek kaže da je moja IP 192.168.1.65 subnet 255.255.255.0 pristupnika. 192.168.1.254 192.168.1.254 DNS |
|
| |||
| |||
| ok SRJ za to .. da je moj modem obrazac ISP ... |