![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hey all! Ive, hogy problémáik vannak az én útválasztón az elmúlt 2 napban. Ez volt az összes dolgozó finom előtt. Használhatom a Speedtouch 510v6 modem és TRENDnet TW100-S4W1CA 4 port Router szélessávú. És a kapcsolat típusa a PPPoE. Heres esetében: Kellett, hogy nézd meg a modemek beállításait így megszakad én routert és a modemet közvetlenül kapcsolódik az én laptop. (i online 192.168.1.254 ment, hogy ellenőrizze a beállításokat, és ez jól működik). Amikor csatlakozik az én router-vissza akartam ellenőrizze annak beállításait online i coulndt csatlakozni 192.168.1.1. De internet működik jól ![]() Szóval vissza a router azt. És ez didnt help. Úgyhogy javított a routers deafult beállítások (remélem ez volt a helyes dolog.) és hogy didnt dolgozik sem. Onnan az interneten is le is. Cant kapcsolódni a router (de lehet, ha csak a modem használatával, így a kapcsolat működik .. valami baj van a router beállítás) Én átkonfigurálni én routert, mert azt mondta a TW100-S4W1CA konfigurációs könyv. Becsuktam a számítógép, modem és router, és aztán vissza. Checked my TCP / IP-beállításait. Ezek a "be egy IP-cím automatikus". És akkor a könyv azt mondta, hogy a windows ip Configurator kell tüntetni ezt: azt mondta, hogy ha az IP-s a következő, a PC sikeresen csatlakoztunk a router. IP 192.168.0.x Subnet 255.255.255.0 Gateway: 192.168.0 .. 1,1 ![]() Úgyhogy opend RUN----ipconfig/all és thats what I got Windows IP Configurator Ip Routing engedélyezve van Wins Proxy nincs engedélyezve DHCP engedélyezve IP 192.168.1.2 Subnet 255.255.255.0 Átjáró 192.168.1.1 A könyv azt mondta, hogy ha az IP nem ugyanaz, indítsa újra mindent, és próbálja újra. Én .. kétszer, de ez didnt help .. igen .. én dont tud mit tenni. Tudok most az online Configurator, de más internet le. Saját kábeleket minden működik jól, i reset my TCP / IP csak abban az esetben (elolvastam néhány fórumot), és a tűzfal ki van kapcsolva, és telepíteni a legújabb firmware-én router (: D i dont tud ha ez segít, akár nem) Most a fejem teljesen üres, így a help is appreciated! ![]() ![]() Köszönöm .... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Az alapértelmezett átjáró is alkalmazni kell a router IP - 192.168.0.1
A számítógép IP kell, miután a router IP - 192.168.0.2 Ha tud bejelentkezni a router, és azt mondja, hogy csatlakozik az internet és a számítógép azt mondja, hogy az IP és az alapértelmezett átjáró a router I'd start looking at valószínűleg egy vírus vagy kémprogram-fertőzést. Te is nyitott a hálózati kártya tulajdonságait, akkor menjen a TCP / IP beállításokat, és a második lapon a tetején, és írja be az IP-beállításokat kézzel. A hangok, hogy ez az, amire szüksége van: IP - 192.168.0.2 Alhálózati maszk - 255.255.255.0 Alapértelmezett átjáró - 192.168.0.1 Elsődleges DNS - 192.168.0.1 My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| OK .. Meggondoltam IP-s, hogy ezeket .. IP - 192.168.0.2 Alhálózati maszk - 255.255.255.0 Alapértelmezett átjáró - 192.168.0.1 Elsődleges DNS - 192.168.0.1 A net még mindig működik jól, ha connecterd csak a modem .... de mikor kapcsolódni a router vissza, én vidám kap az internet, és most i cant be, hogy én router online |
|
| |||
| |||
| Hoppá olvassa el a post rossz. Próbálja ezeket: IP - 192.168.1.2 Alhálózati maszk - 255.255.255.0 Alapértelmezett átjáró - 192.168.1.1 Elsődleges DNS - 192.168.1.1 |
|
| |||
| |||
| OK i ll try it ... de kell változtatni valami a router beállításait online??? Jelenleg csak a kiválasztott kapcsolattípust, és belépett a PPPoE felhasználónevet és jelszót a szolgáltatótól. és amikor beléptem a ips azt mondtad .. 192.168.1.1, és így tovább, ez az, amit én kaptam .. Úgy tűnik, ez nem jobb |
|
| |||
| |||
| Azt mondta, nem tud csatlakozni a router, ha lehet, a változó IPs a hulladék minden alkalommal. Ha tud csatlakozni a router, de nem az interneten, akkor az ISP beállításokat, hogy szükség van felállítását. Pontosan hol vagyunk a mi és / vagy nem működik? |
|
| |||
| |||
| OK .... Beütöttem az ips azt mondtad .. És most még csatlakozni a router, de az internet meg ... semmi többet tudok mondani .... I dont know .... alapvetően még mindig ugyanabban a helyzetben, mint az elején |
|
| |||
| |||
| Meg lehetett volna mindezt kimarad, de azt mondta az eredeti post, hogy nem tudott kapcsolódni a router. Mindenképp. Ön nem igényel beállításokat a router, mint a modem kezeli ezt az egészet. Aki a modem? Ön ISP? |
|
| |||
| |||
| Jól adja meg az adott IP-k a megfelelő helyre ... Én azokat a TCP / IP protokoll properites, majd váltakozó konfigurációhoz, és én be őket ... ha most nyílt RUN --cmd_--ipconfig/all mégis azt mondja, hogy az én IP 192.168.1.65 subnet 255.255.255.0 átjáró. 192.168.1.254 dns 192.168.1.254 |
|
| |||
| |||
| OK sry hogy .. igen van a modem formában ISP ... |