![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj všetci! Ive sa s problémami s mojím routerem za posledné 2 dni. Bolo to v poriadku skôr. Používám SpeedTouch 510v6 modem a TRENDnet TW100-S4W1CA 4 prístavu Broadband Router. A môj typ pripojenia je PPPoE. Heres prípade: Potreboval som sa pozrieť po mojej modemy nastavenie tak som odpojený môj router a modem pripojený priamo k môjmu notebooku. (Išiel som online 192.168.1.254 skontrolovať nastavenia, a bolo to funguje dobre). Keď som pripojený môj router späť a chceli skontrolovať jeho nastavenie z internetu, aj coulndt pripojiť na 192.168.1.1. Ale internet je v poriadku ![]() Tak jsem ji resetovat router. A to didnt help. Tak som sa vrátil routery deafult nastavenia (dúfam, že to bola správna vec robiť). a že buď didnt práce. Z toho na internete je nadol rovnako. Cant pripojenie cez router (ale možno aj pri použití iba modem, takže spojenie funguje .. niečo s routery nastavenia) I překonfigurován môj router, ako bolo povedané v TW100-S4W1CA konfiguráciu knihy. Zavřel môj počítač, modem a router nadol a potom zase späť. Začiarknuté moje nastavenia TCP / IP. Jedná sa o "získať IP adresu automaticky". A potom povedal, že moja kniha okna ip konfigurátor by mala ukázať, toto: jej povedal, že v prípade, že IP-to sú tieto, môj PC je úspešne pripojený k routeru. IP 192.168.0.x Podsiete 255.255.255.0 Gateway: 192.168.0 .. 1.1 ![]() tak aj opend RUN----ipconfig/all, a to je to, čo som dostal Windows IP Configurator IP smerovanie je zapnuté Wins proxy nie je povolená DHCP povolená IP 192.168.1.2 Podsiete 255.255.255.0 Gateway 192.168.1.1 V knihe uviedla, že v prípade, že IP nie je to isté, reštartujte všetko a skúste to znova. Já .. dvakrát, ale didnt pomôcť .. takže .. i dont vedieť, čo iného robiť. Aj dnes sa môže pripojiť k on-line konfigurátor, ale ostatné je internet nadol. Moja káble sú v poriadku, i reset my TCP / IP len v prípade (prečítať v niektorých fórum) a môj firewall je vypnutý, a aj nainštalovaný najnovší firmware pre môj router (: D i dont vedieť, či to pomôže, alebo nie) Teď moje hlava je úplne prázdny, aby pomoc ocenia! ![]() ![]() Ďakujeme .... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Predvolená brána by mala byť rovnaká ako IP routeru - 192.168.0.1
Počítače IP by mal byť jeden po smerovačmi IP - 192.168.0.2 Ak sa môžete prihlásiť do routeru a hovorí, že je pripojený k internetu a počítaču sa hovorí, že má IP a predvolenú bránu z routeru bych asi začať hľadať na vírus alebo spyware infekcie. Môžete tiež otvoriť sieťová karta vlastnosti potom ísť do nastavení protokolu TCP / IP a na druhej záložke v hornej a zadajte IP ručne. Za zvukov to je to, čo budete potrebovať: IP - 192.168.0.2 Maska podsiete - 255.255.255.0 Predvolená brána - 192.168.0.1 Primárny DNS - 192.168.0.1 Môj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| ok .. Zmenil som IP-s týchto .. IP - 192.168.0.2 Maska podsiete - 255.255.255.0 Predvolená brána - 192.168.0.1 Primárny DNS - 192.168.0.1 čisté, je ešte stále v poriadku, keď connecterd iba cez modem .... ale keď som pripojenie routeru späť, i cant dostat na internet, a teraz i cant prihlásiť na môj router online |
|
| |||
| |||
| Pozor prečítajte si svoj príspevok zle. Skúste nasledujúce: IP - 192,168.1.2 Maska podsiete - 255.255.255.0 Predvolená brána - 192,168.1.1 Primárny DNS - 192,168.1.1 |
|
| |||
| |||
| ok i ll skúsiť ... ale mala by sa aj zmeniť niečo v mojom nastavenia routeru online? v čase, keď som si vybral typ pripojenia PPPoE a zadané používateľské meno a heslo od ISP. A keď som vstúpil do ips ste povedal .. 192.168.1.1 a tak o to je to, čo mám .. doesnt zdať, že právo |
|
| |||
| |||
| Říkala jsi, že sa nemôže pripojiť k routeru, ak môžete, zmena IP adries je odpad všetkých našich čas. Ak sa môžete pripojiť k routeru, ale nie na internete, potom je nastavenie ISP, ktoré je potrebné nastavenia. Presne tam, kde to sme, pokiaľ ide o to, čo robí, a / alebo nefunguje? |
|
| |||
| |||
| ok .... i vstúpil na ips ste povedal .. a teraz aj stále môžu pripojiť k routeru, ale internet je dole ... nic víc nemůžu říct .... i dont vedieť .... v podstate stále na rovnakej pozícii ako na začiatku |
|
| |||
| |||
| Mohli by sme mať preskočené toto všetko vám ale povedal vo svoje pôvodné miesto, ktoré ste nemohli pripojiť k routeru. Napriek tomu. Ty by nemali požadovať žiadne nastavenia routeru ako modem zvláda všetko. Kto dodala modem? Váš ISP? |
|
| |||
| |||
| som zadajte danej IP, na správne miesto ... i dal je to TCP / IP protokol properites, potom alternatívna konfigurácia, a ja som vstúpil do nich tam ... aj keď teraz otvorte RUN --cmd_--ipconfig/all jej stále hovorí, že moja IP je 192.168.1.65 podsiete 255.255.255.0 brány. 192.168.1.254 dns 192.168.1.254 |
|
| |||
| |||
| ok sry za .. áno, že môj modem forme ISP ... |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Pripojenie bezdrôtového routeru do 2. NIC | sumon | Siete, Modemy & VoIP | 0 | 28. mája 2009 14:52 |
| Router Nie Pripojenie k Staré pripojenie | Fiberguy | Siete, Modemy & VoIP | 1 | 6. marca 2009 13:46 |
| NÁPOVEDA potreba. Odd Problém pripojenie k internetu cez router. | jodie92 | Siete, Modemy & VoIP | 2 | 2. januára 2009 14:47 |
| Problémy s pripojením k mojej dell Netgear router | BurgerBoy34 | Siete, Modemy & VoIP | 11 | 13. november 2008 15:49 |
| Pripojenie k routeru | runrabbit55 | Siete, Modemy & VoIP | 2 | 22. novembra 2007 05:00 |
| Thread Tools | |
| |