![]() |
|
| |||
| |||
| Hey all!! Ive son 2 gün için yönlendirici bir sorun yaşıyorsanız oldu. Hepsi önce güzel çalışıyordu. Bir SpeedTouch 510v6 modem, TRENDnet TW100-S4W1CA 4 portu genişbant Yönlendiricisi kullanın. Ve bağlantı türünü PPPoE olduğunu. Heres durum: Öyle benim yönlendirici bağlantısı ve dizüstü bilgisayar için modemi directy bağlı benim modem ayarlarını kontrol etmek için gerekli. (i ayarlarını kontrol etmek için çevrimiçi 192.168.1.254 gitti ve iyi) çalışıyordu. Ne zaman geri yönlendirici bağlı ve, i coulndt İnternet ayarlarını kontrol etmek istedim 192.168.1.1 bağlanın. Ama İnternet iyi çalışıyordu ![]() Ben yönlendiricinin sıfırlayın. Ve bu didnt yardımcı olur. Yani yönlendiricilerin deafult ayarları restore (Ben bunu yapmak için en doğru şey olduğunu) umuyoruz. ve o didnt work either. Bundan sonra üzerinde internet aşağı as well. Cant Router ile (ama sadece, bu nedenle bağlantısı router ayarları ile .. bir sorun çalışıyor) modemi kullanarak yapabilirsiniz bağlanmak Olarak bu TW100 dendiğini-S4W1CA yapılandırma kitap benim yönlendirici yeniden. Tekrar benim, pc modem ve yönlendirici aşağı ve sonra kapat. Benim TCP / IP ayarları Kontrol. Onlar "bir IP otomatik olarak" adresi almak üzere. Ve sonra kitabın benim pencere IP yapılandırıcı bu göstermek gerektiğini söyledi: eğer IP-lar şu bu, benim bilgisayar başarıyla yönlendiriciye bağlı olduğunu söyledi. IP 192.168.0.x Subnet 255.255.255.0 Gateway: 192.168.0 .. 1,1 ![]() bu yüzden, RUN----ipconfig/all opend ve i ne var şu Windows IP yapılandırıcı IP yönlendirme etkinleştirilirse Wins Proxy etkin değil DHCP etkin IP 192.168.1.2 Subnet 255.255.255.0 Gateway 192.168.1.1 Kitap söyledi Eğer IP, her şeyi yeniden başlatın ve tekrar deneyin aynı değildir. Ben iki kez .. ama bu kadar .. .. yardım didnt Başka ne için bilmiyorduysanız. Şimdi çevrimiçi yapılandırıcı, ama bağlanabilir diğer internet aşağıda. Eğer veya yardımcı Benim kabloları, sadece bu durumda benim TCP / IP 'yi sıfırlama tüm çalışma iyi (bir forumda) ve okumak benim güvenlik duvarı kapalıdır ve benim yönlendirici (: D I dont son yazılım yüklü) biliyorum Bunu herhangi bir yardım appreciated Şimdi başım tamamen boş! ![]() ![]() Size teşekkür ederim .... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Varsayılan ağ geçidini yönlendiricinin IP aynı olmalıdır - 192.168.0.1
Bilgisayar IP biri olmalıdır yönlendiricinin IP sonra - 192.168.0.2 Eğer yönlendirici giriş ve onu Internet'e bağlı's PC bu Herhalde bir virüs veya casus yazılım enfeksiyon bakarak başlamak istiyorum Router'dan bir IP ve varsayılan ağ geçidi söyleyerek olduğunu söyledi. Ayrıca, ağ kartı özellikleri sonra TCP gitmek / IP ayarları ve ikinci sekmesi üstündeki ve manuel IP ayarları girin açık olabilir. Bu bir ses olarak size gereken: IP - 192.168.0.2 Alt Ağ Maskesi - 255.255.255.0 Varsayılan Ağ Geçidi - 192.168.0.1 Birincil DNS - 192.168.0.1 Benim Sistemi: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| tamam .. Ben IP değişti bu .. s IP - 192.168.0.2 Alt Ağ Maskesi - 255.255.255.0 Varsayılan Ağ Geçidi - 192.168.0.1 Birincil DNS - 192.168.0.1 net hala ama iyi zaman .... modemi üzerinden connecterd çalışıyor ne zaman iade yönlendiriciye bağlanmak, i cant internete, almak ve şimdi i cant giriş benim yönlendirici online |
|
| |||
| |||
| Opps Gönderiniz yanlış okuyun. Bu deneyin: IP - 192,168.1.2 Alt Ağ Maskesi - 255.255.255.0 Varsayılan Ağ Geçidi - 192,168.1.1 Birincil DNS - 192,168.1.1 |
|
| |||
| |||
| tamam i deneyin LL ... ama yönlendirici ayarları çevrimiçi bir şey değiştirmek gerekir? Sadece bağlantı türünü PPPoE seçtim ve kullanıcı adı ve şifre ISS kimden girdiğiniz andan I at. ve i söyledi IPS girdi .. 192.168.1.1 ve bu ben .. ne var olduğunu o doesnt doğru görünüyor |
|
| |||
| |||
| You yönlendiriciye, eğer olabilir bağlanamazsa, IPler değişen söyledi bütün bir zaman kaybıdır. Eğer yönlendirici, ancak daha sonra bu ayarı gereken ISS ayarları's Internet değil bağlayabilirsiniz. Tam olarak nerede ne yapar ve / veya işe yaramazsa açısından biz? |
|
| |||
| |||
| Tamam .... i söyledi IPS girdi .. ve şimdi hala yönlendiriciye bağlanmak, ancak İnternet yerde ... hiçbirşey daha fazla ben .... I dont söyleyebilirim .... biliyorum temelde hala başında aynı konumunda |
|
| |||
| |||
| Hepimiz bu atlanır olabilir ama asıl görevi olan yönlendirici bağlayın söyledi. Her neyse. Tüm bu işleme modem olarak yönlendirici için ayarları gerektirir gerekir. Kim modem verilir? ISS'nize? |
|
| |||
| |||
| i doğru yere, size IPler girdiniz mi ... i TCP konulmaları / IP protokolü properites, ardından alternatif yapılandırma ve onları girmiş ... Ben artık açık RUN --cmd_--ipconfig/all hala benim IP 192.168.1.65 olduğunu söylüyor alt ağ 255.255.255.0 ağ geçidi. 192.168.1.254 DNS 192.168.1.254 |
|
| |||
| |||
| bu .. için tamam sry evet ISS benim modemi formu var ... |
![]() |
|
| Bookmarks |