![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Всем привет! Ів був виникла проблема з моїм маршрутизатора протягом останніх 2 днів. Це все працює нормально раніше. Я використовую Speedtouch 510v6 модему і TRENDnet TW100-S4W1CA 4 порту широкосмугового маршрутизатора. І моє з'єднання типу PPPoE. Херес разі: Мені потрібно, щоб перевірити мої модеми налаштування, так я відключив мій маршрутизатор і пов'язаний мій модем directy на моєму ноутбуці. (я пішов онлайн 192.168.1.254 для перевірки настройок, і вона працює добре). Коли я підключив маршрутизатора тому і хотів перевірити його налаштування з Інтернету, я coulndt підключитися до 192.168.1.1. Але інтернет працював штрафу ![]() Так що я скидання маршрутизатора його. І що Didn't допомогу. Так що я відновив налаштування маршрутизаторів deafult (я сподіваюся, що це правильний вчинок). і що didn't роботи небудь. Звідти в мережі Інтернет, а вниз. Нахиляє підключенні через маршрутизатор (але я можу тільки при використанні модему, так що підключення працює .. щось не в порядку з маршрутизаторами налаштування) Я перетвореного мого маршрутизатора, як це було сказано в TW100-S4W1CA конфігурації книгу. Закрив комп'ютер, модем і маршрутизатор вниз, а потім назад. Перевірено мої параметри TCP / IP. Вони знаходяться на "отримати IP-адресу автоматично". А потім сказав, що книга моя Windows IP Configurator повинні показати це: Вона сказала, що, якщо IP-х років є наступні мій комп'ютер успішно підключено до маршрутизатора. IP 192.168.0.x Підмережі 255.255.255.0 Gateway: 192.168.0 .. 1,1 ![]() тому я opend RUN----ipconfig/all і Thats What I Got Протоколу IP для Windows Configurator IP-маршрутизація включена WINS-прокси не включена DHCP включений IP 192.168.1.2 Підмережі 255.255.255.0 Шлюз 192.168.1.1 Книга говорить, що якщо IP не те ж саме, перезапустити все і спробуйте ще раз. Я зробив .. двічі, але вона didn't допомогти .. так .. Я не знаю, що робити далі. Я можу зараз підключення до Інтернету конфігуратора, але й інші інтернет вниз. Моя кабелів все працює нормально, я скинути мою TCP / IP на всяк випадок (читати її в будь-якому форумі) і брандмауер відключений, і я встановив останню прошивку для мого роутера (: D Я не знаю, якщо це допомагає чи ні) Тепер моя голова Абсолютно порожня так оцінив будь-яку допомогу!! ![]() ![]() Спасибо .... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Шлюз за замовчуванням має бути такою ж, як IP-адреса маршрутизатора - 192.168.0.1
Комп'ютер ІС повинна бути одна за IP-адреса маршрутизатора - 192.168.0.2 Якщо ви можете увійти до маршрутизатор і він говорить, що він підключений до Інтернету і комп'ютер говорить він має IP і шлюз за замовчуванням від маршрутизатора я, напевно, почати дивитися на віруси або шпигунські інфекції. Можна також відкрити властивості мережевої карти перейдіть в параметри TCP / IP, а другий вгорі і введіть IP вручну. По звуку це ось що вам потрібно: IP - 192.168.0.2 Маска підмережі - 255.255.255.0 Шлюзу - 192.168.0.1 Primary DNS - 192.168.0.1 Моя система: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| ОК .. Я змінив моє IP-х років на ці .. IP - 192.168.0.2 Маска підмережі - 255.255.255.0 Шлюзу - 192.168.0.1 Primary DNS - 192.168.0.1 чисті, як і раніше працює добре, коли connecterd тільки через модем .... але коли я Підключіть маршрутизатор тому, я нахиляє отримати в Інтернеті, а тепер я нахиляє Логін мого маршрутизатора онлайн |
|
| |||
| |||
| Ой прочитав ваше повідомлення неправильно. Спробуйте це: IP - 192,168.1.2 Маска підмережі - 255.255.255.0 Default Gateway - 192,168.1.1 Primary DNS - 192,168.1.1 |
|
| |||
| |||
| ОК я постараюсь ... але я повинен щось змінити у своєму маршрутизатора онлайн налаштування?? На даний момент я просто вибрав тип з'єднання PPPoE і вступив ім'я користувача і пароль від провайдера. І коли я увійшов IPS ви сказали, .. 192.168.1.1 і т.д. Ось що я отримав .. doesn't це здається неправильним |
|
| |||
| |||
| Ви сказали, що не може підключитися до маршрутизатора, якщо можна, змінивши ІПС відходи весь наш час. Якщо ви можете підключитися до маршрутизатора, але не в інтернеті то це провайдер налаштування, мають потребу в налаштуванні. Точно, де ми, в сенсі того, що робить, і / або не працює? |
|
| |||
| |||
| OK .... Я увійшов до IPS ви сказали, .. і зараз я все ще можу підключитися до маршрутизатора, а інтернет не працює ... нічого більше я можу сказати .... я не знаю .... основному все ще знаходиться на тому ж становищі, як і на початку |
|
| |||
| |||
| Ми могли б пропустити все це, але ви сказали в своєму оригінальний пост, ви не могли підключитися до маршрутизатора. У будь-якому випадку. Ви не повинні вимагати будь-яких налаштувань маршрутизатора як модем ручками все це. Хто поставив модем? Ваш провайдер? |
|
| |||
| |||
| я Введіть даного IP-адреси в потрібне місце ... Я поклав їх на TCP / IP протокол Properites, то альтернативну конфігурацію, і я ввійшов у них є ... Коли я тепер Open Run --cmd_--ipconfig/all воно, як і раніше стверджує, що це мій IP 192.168.1.65 підмережі 255.255.255.0 шлюзу. 192.168.1.254 DNS 192.168.1.254 |
|
| |||
| |||
| OK SRY за що .. Та отримав мій модем формі Провайдери ... |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Підключення бездротового маршрутизатора 2 NIC | sumon | Мережа, Модеми & VoIP | 0 | 28 травня 2009 14:52 |
| Маршрутизатор не пов'язуючи з підключенням Старі | Fiberguy | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 6 березня 2009 13:46 |
| ДОПОМОГА необхідності. Непарного проблема підключення до Інтернету через маршрутизатор. | jodie92 | Мережа, Модеми & VoIP | 2 | 2 січня 2009 14:47 |
| Проблеми з Dell підключення до маршрутизатора NETGEAR | BurgerBoy34 | Мережа, Модеми & VoIP | 11 | 13 листопада 2008 15:49 |
| Підключення маршрутизатора | runrabbit55 | Мережа, Модеми & VoIP | 2 | 22 листопада 2007 05:00 |
| Різьба Інструменти | |
| |