![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте всички, Току-що (се опитва да) за създаване на безжична мрежа за приятел. Сценарият е това ... Безжични Toshiba лаптоп вървят Vista, безжичен Desktop вървят XP Home, NTL кабелна широколентова с NTL: 200 модем и безжичен рутер NETGEAR. С мен до този момент? Добре, аз ще продължим ... В NETGEAR рутер е свързан с NTL модем чрез Ethernet и тя изглеждаше да инсталирате правилно. В лаптопа се използват за стартиране на NETGEAR инсталиране и конфигуриране на софтуер, вида на изискваната гаранция (WPA-PSK). Интернет е достъпен за лаптоп през Ethernet кабел, свързан към задния от него (който е свързан с гърба на рутера). Добре, толкова ли е ако се приеме, че веднъж беше пълна, аз ще можем да се премахне Ethernet кабела от гърба на лаптопа или и-ла, лаптопа ще получат безжичен сигнал и аз ще можем да се свържете. Бях също и ако се приеме, че безжичната десктопа ще получите сигнал и да могат да се свързват, но не. Моят PDA е в състояние да получава сигнал и свързване на мястото на двете от компютрите, така че аз съм в недоумение за това какво се причинява проблема тук. Всяка помощ или съвет ще бъде много оценявам! Много благодаря. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Проверихте ли, че безжичната мрежа карти са активирани и проверена драйверите са инсталирани правилно.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| В NTL200 е кабелен модем, който alreay създава интернет връзка с NTL. Като такова, залепване безжична youter зад това няма да стане. Трябва безжична точка за достъп (макар че може да създаде своя рутер да действа като WAP само).
Вие можете да включите от NETGEAR рутер в задната част на NTL200 модем чрез Ethernet кабел и след това включете лаптоп в гърба на вашия рутер, но всички рутер ще направите, е да мине през сигнали, получени от на NTL кабелен модем. След като извадите лаптопа той няма да се свързват към Интернет чрез безжична че рутер. Фактът, че PDA работи добре ми подсказва, че тя е била предоставена чрез мобилен телефон доставчик и се свързвате към интернет чрез точка за достъп от вашия доставчик. Наздраве: Крис Моята система: Willy Wonka на Многоъгълник Фабрика
|
|
| |||
| |||
| NTL Кабел сега Вирджински Кабел (ISP ми в момента) и мога да потвърдя, че тя ще работи добре с безжична Router.I са използвали една за 5 години или повече сега. @ Desertfish ... Как да си бърка с безжичен модем / маршрутизатор m8y? |
|
| |||
| |||
| Ах ... Искаш ли да отидем обидчив с мен (грухтя). Добре тогава ... тук върви ![]() По принцип, и ADSL модема не съществува, защото думата "модем" е абревиатура за "пригодявам - demodulate", която е превръщането цифров Сигал в аналогови и съответно виза (връщам се назад към дните на dialup където само 56K). Причината, поради която те наричат модем от гледна точка на ADSL е bacaus ADSL работи на АТМ технология. Банкомати не може да транспортни адреси, така че да се получи по начина, който е към encapsulate ПР пакети в ПЧП и ги чрез своя Интернет доставчик. Защото на капсуловани, че се провежда там го наричат модем. Когато аз бях все още живеят в Саутхемптън бях с NTL (или Вирджински медии), както и аз chucked на NTL200 кабелен модем дадоха ми и инсталирали кабелна рутер ... Сега там е разликата между кабелен рутер и ADSL маршрутизатор: Кабелният рутер използва BNC конектор за свързване на коаксиални кабела, идващи във вашия хол към вашия рутер (Кръглата конектор можете винт в гърба на устройството. Една ADSL маршрутизатор свързва към сплитер / microfilter чрез малък кабел с два часа RJ11 конектори на всеки край (тези, които изглеждат като малки RJ45 конектори като тези за Ethernet кабели). И в двата случая (на BNC или RJ11 връзка на гърба на рутера) са тези, които са получавали ПР адрес от Вашата ISP чрез IPCP (IP капсулирани в ППС), които в общи линии се нарича WAN порт за WAN адрес. Вашият рутер е чрез използване на NAT или X-размер на Ethernet портове или безжична връзка. Сега ... Предполагам, че използвате стандартния NTL кабелен модем само имат Ethernet порт на гърба с помощта на RJ45 връзка. Вие не можете да се свържете с този RJ11 (WAN) свързване на вашия рутер, защото RJ45 към RJ11 кабели, просто не съществуват. Тъй като такова не сте в състояние да се свърже модема си рутер чрез нея на WAN порт. Тъй като рутер не разполага с адрес извън нея не може да NAT извън ПР адрес към множество вътре използваеми адреси. Всички рутер може да направите, е да мине сигнала. В случай на Jamie839, когато е свързан си лаптоп с рутер чрез Ethernet кабел, аз съм сигурен, дали той щеше да проверяват ipconfig в командния ред, той щеше да виждали 80.xxx ПР адреса, които са му възложени, който седи в ПР адрес диапазон, използван от Вирджински медиите, защото ако свържете Ethernet кабела в задната част на NTL200 кабелни модеми, те просто преминават трафика ... Можеше потенциално стик един ADSL маршрутизатор зад кабелен модем и го конфигурирате по такъв начин, че да не започнете да използвате NAT да харча ПР адреси. Може би бихте могли да configura един Ethernet порт да функционира като WAN порт (старите ми със сигурност не би могло да Belkin). Може да има други начини, но да бъда честен не съм сигурен как да го направя. Аз съм мързелив, аз винаги се маршрута с най-малкото съпротивление и когато бях с Вирджински отидох и аз имам кабелен рутер (всъщност аз nicked от обучението лабораторията, където аз работех ... LOL). Освен това, той помогна с намаляване на хаос в моя хол ... Така че, ако знаете как да конфигурирате стандартен ADSL рутер да функционира като едно заседание зад кабелен модем, тогава може би ще трябва да напишете мъчителен за него. Аз съм сигурен, че ще бъде полезен на много poeple защото има много, които се борят с това. Сега, ако вие ще ме извините, трябва да излезете и да се осигури приятелка с някои TLC. ![]() Ще се видим след няколко дни (LOL) Наздраве: Крис |
|
| |||
| |||
| Не получавам обидчив M8, аз съм просто казва това, което работи за мен, но аз мисля, че става дума най-Cross целите тук. Моят създаден е както следва: Вирджински кабелен модем свързан с RJ45 кабел за Linksys Wireless Router. Това създава работи перфектно и не изисква специална конфигурация .... Някои от приятелите ми са същите, създадени, за да мога да потвърдя, без никаква сянка на съмнение, че тя работи и, доколкото знам, това е любима настройка за кабелна потребители. С кабелна връзка, не можете да Чък Отмахни кабелен модем, това е важен компонент. А Безжичен маршрутизатор не съдържа кабелен модем, това по своя собствена, че би било безсмислено. Един ADSL Wireless Router разполага с интегриран модем и често е посочена като безжичен модем / рутер, но този вид единица, няма да работят с кабелна връзка, трябва да разполагат с кабелен модем, предоставена от Богородица. В Jamie839 случай, фактът, че той се отнася до NETGEAR безжичен рутер, а не ADSL безжичен рутер, подсказва, че той има правилна настройка и фактът, че той може да се свържете безжично, използвайки своя PDA, подсказва ми, че всичко е ОК и работни Проблемът е със своя лаптоп конфигурация. Надявам се, че това изяснява нещата |
|
| |||
| |||
| Опитах същата настройка, както сте го, но с Belkin ADSL безжичен рутер, който се опитах да конфигурирате като WAP на сайта зад моята NTL200 модем. Проклетото нещо, просто не би го. Когато попитах съветите на няколко колеги по време на работа, те всички са със смях, защото тя беше толкова просто да се инсталира ... докато не дойде при мен около мястото да имат отида при нея. В усмивки бързо изчезнаха. ![]() Както и да е, в крайна сметка, защото аз също искам да пуснете PIX Firewall зад моя рутер, аз избрали за кабелно рутер вместо това, така че ... Аз трябва да dissagree по въпроса за не използване на кабелен модем. В кабелен модем, който се доставя от Вирджински Media основно има същата функция като (безполезни) Томпсън Speedtouch 330 ADSL модеми всички ISP са хвърляне на своите клиенти. Можете лесно да се замени като кабелен модем с безжичен рутер кабел по същия начин можете да замени ADSL модем с ADSL маршрутизатор. Аз бях с помощта на Linksys Wireless-G рутер кабел за повече от година. Просто включен в голямата грозна бяла NTL прозорец, който е окачен в моя хол. Освен това, по-голямата част от широколентов connectiosn в Белгия, например, са доставени чрез кабел. Всички те работят като че ей там. Създаване на моите родители безжична мрежа по същия начин. Както казах преди, аз знам безкрайно повече за медни връзки, отколкото кабел, но аз ще се съмнявате, че и двамата работят по същите принципи. Две жици идват от NTL поле, едно ще ви модем / маршрутизатор, а другият към вашия телефон. Бих се съмнявате в това поле се извършва същата функция като DSL сплитер включите в своя класически БТ гнездо. Наздраве: Крис. |
|
| |||
| |||
| Вашият проблем е ADSL маршрутизатор не беше той коригира част от оборудване за кабелна връзка, както ADSL Router разполага с вградени модем .... това не е добро, като Кабелна връзка изисква модем, предоставена от Богородица. Стандартът Router понякога се нарича кабелен маршрутизатор с Вирджински кабелен модем е единственият начин recommened. Вие не може да замени кабелен модем с кабелен рутер, защото Кабел Router не Модемен вградени в нея. В случай, че си на голямата грозна бяла NTL кутия, висящи във вашия хол, е всъщност Модемен ....... или ако това е стар определя горната кутия, която осигурява телевизия, след което тя ще има вградени модем. Няма начин, че Кабел Router ще работи по своя собствена, без кабелен модем. Надявам се, че има смисъл. |
|
| |||
| |||
| Здравейте всички, За съжаление това е взето ми толкова време да реагира, проблемът е всичко сортирани сега. Оказа се, че рутера не е била достатъчно мощна за достигане на десктопа долу, тъй като живее в някой ъгъл, така че тя бе замениха за малко по-мощен, който вече дава задоволителни сигнал. Що се отнася до лаптопа, аз се опитвах да се даде възможност за безжична радио с Fn + F8 (от това, което си спомням) ключове и нищо не се случва. Той беше преди няколко дни след публикуване че накрая намери ключа за включване на безжичната де! :: ритници самооценка:: ![]() Anyhow, много благодаря за помощта и съвет! Много оценявам! Джейми. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Безжична мрежа проблем - NETGEAR модел WPN824 | duskmon10 | В мрежа, модеми & VoIP | 5 | 24 Юни 2009 00:35 |
| Помощ при свързване / acessing принтери закачен до компютрите на безжична мрежа | woody72 | В мрежа, модеми & VoIP | 0 | 23rd май 2009 г. 13:44 |
| Може мрежов адаптер картата бъде проблем със свързването към безжичната Desktop? | Samantha0101 | В мрежа, модеми & VoIP | 3 | 25 ноември 2008 11:15 |
| Uni безжичната мрежа не работи с компютъра - няма мрежов адрес | Samantha0101 | В мрежа, модеми & VoIP | 7 | 16-то Oct 2008 07:34 |
| Безжична мрежа проблем | darkblueblood | В мрежа, модеми & VoIP | 4 | 18 ноември 2007 03:36 |
| Нишка Инструменти | |
| |