![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Zdravím všechny, I've just (snaží) set-do bezdrátové sítě pro přítele. Scénář je to ... Bezdrátové Toshiba laptop běží Vista, bezdrátových desktopových běží XP Home, NTL kabelové širokopásmové s NTL: 200 modem a bezdrátový router Netgear. Se mnou tak daleko? Právo, budu pokračovat ... V Netgear router je připojen k NTL modem přes ethernet a zdálo nainstalovat správně. Na notebooku byla použita ke spuštění Netgear instalace softwaru a nastavit typ zabezpečení požadované (WPA-PSK). Internet je dostupný na notebooku přes ethernetový kabel připojen k zadní části je (které jsou připojeny k zadní straně routeru). Ok, tak jsem byl za předpokladu, že jednou to bylo kompletní, já bych být schopen odstranit ethernet kabel ze zadní části notebooku a voi-la, notebooku, obdrží bezdrátového signálu a já bychom se mohli připojit. Byl jsem i za předpokladu, že bezdrátová plochu by také přijímat signál, a být schopni se připojit, ale ne. Moje PDA je schopen přijímat signál a připojit se na místě oba počítače, tak jsem na rozpacích, jak na to, co je příčinou problému zde. Jakákoli pomoc či radu by bylo velmi oceňována! Děkuji. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ptal jste se, že bezdrátové síťové karty jsou povoleny a zkontrolovat ovladače jsou správně nainstalovány.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| V NTL200 je kabelový modem, který alreay nastaví připojení k internetu s NTL. Jako takový, vykrvovacího bezdrátové youter za ním nebude pracovat. Potřebujete bezdrátový přístupový bod (i když můžete nastavit router aby mohla působit jako WAP pouze).
Můžete zapojte se Netgear router do zadní části NTL200 modem přes ethernet kabel a pak zapojte notebooku do zadní části vašeho routeru, ale všechny router bude dělat, je minimální průchod signálu obdržel od NTL na kabelový modem. Jakmile odpojíte notebooku nebude připojení k internetu přes které bezdrátový směrovač. Skutečnost, že PDA pracuje dobře naznačuje mi, že bylo provedeno prostřednictvím mobilního telefonu a je poskytovatelem připojení k internetu prostřednictvím přístupového bodu vašeho poskytovatele. Nazdraví: Chris Můj systém: Willy Wonka to Mnohoúhelník Factory
|
|
| |||
| |||
| NTL Cable nyní Panny Cable (můj ISP v současnosti) a mohu potvrdit, že to bude určitě funguje s Wireless Router.I byly pomocí jednoho na 5 let nebo více nyní. @ Desertfish ... se máte zaměňovat s Wireless Modem / Router m8y? |
|
| |||
| |||
| Aha ... Chceš jít se mnou techy (vrčení). Ok pak ... tady jde ![]() V podstatě a ADSL modem neexistuje, protože slovo "modem" je zkratka pro "modulovat - demodulovat", což je konverze digitálního na analogový sigal a naopak (myslím zpátky do dnů vytáčené kde si jen 56K). Důvodem, proč se jim říká modem v podobě ADSL se bacaus ADSL pracuje na technologii ATM. Bankomat nemůže dopravy IP adresy, tak způsob, jak se asi, že je zapouzdřit IP paketů do PPP a zatlačte je koryto do vašeho ISP. Vzhledem k zapouzdření, které se odehrává tam říká modem. Když jsem byl ještě žijí v Southamptonu jsem byl s NTL (nebo Panny Media), tak jsem se mrsknutý NTL200 kabelový modem mi dali a instalován kabelový router ... Nyní existuje rozdíl mezi kabelem router a ADSL routeru: A router je kabel pomocí BNC konektoru, aby se připojíte koaxiální kabel přicházející do vašeho obývacího pokoje na váš router (The kolo konektor vám šroub do zadní části zařízení. ADSL router připojí k spliteru / mikrofiltr přes kabel s malou dva RJ11 konektory na obou koncích (ty, které vypadají jako malé konektory RJ45, jako ty, na ethernet kabely). V obou případech (v BNC nebo RJ11 připojení na zadní straně směrovače), jsou ty, které se dostávají na IP adresu ze Váš ISP pres IPCP (IP zapouzdřeny do PPP), které v obecné rovině se nazývá WAN port na WAN adresu. vašeho routeru pomocí NAT přes buď x-částka ethernet porty nebo bezdrátové připojení. Teď ... Předpokládám, že používáte standardní NTL kabelového modemu budete mít jen jeden ethernet port na zadní straně pomocí RJ45 připojení. Můžete se připojit k této RJ11 (WAN) připojení vašeho routeru, protože RJ45 na RJ11 kabely prostě neexistují. Jako takový, že nejste schopni se připojit k vašemu modemu přes router je to WAN port. Vzhledem k tomu, že router nemá mimo adresa není NAT jedna vnější IP adresu na více využitelných uvnitř IP adresy. Všechny routeru můžeme udělat, je průchod signálu. V případě Jamie839, když jeho notebooku připojen ke směrovači přes ethernetový kabel, Jsem si jist, jestli by si zkontrolovat ipconfig v příkazovém řádku, že by došlo k 80.xxx IP adresy, které mu byly uloženy, který sedí ve rozsah IP adres používaných Virgin Media protože pokud se připojíte ethernetový kabel v zadní části NTL200 kabelové modemy, prostě projít provozu ... Ty by mohly potenciálně Stick ADSL router za kabelový modem a nastavit tak, aby se to začít používat NAT na ruku IP adresy. Možná byste mohli konfiguracního ethernetový port funguje jako WAN port (můj starý Belkin určitě nebylo). Může být jiné způsoby, ale upřímně si nejsem jistý, jak to dělat. Jsem líný, jsem vždy trasu s co nejmenším odporem, a když jsem byl s Panenské jsem šel ven a já dostala kabelem router (vlastně jsem vrubovaný z přípravy laboratoři, kde jsem pracoval ... lol). Kromě toho, že pomohl se snižováním nepořádek v mém obývacím pokoji ... Takže, pokud víte, jak nastavit standardní ADSL router fungovat jako jedna sedí za kabelový modem, pak možná byste napsat lepivými pro ni. Jsem si jistý, že to bude užitečné pro spoustu lidí, protože tam je hodně, že se potýkáme s tím. Když budete promiňte, musím se odhlásit a poskytovat přítelkyně s některými TLC. ![]() Uvidíme se za pár dní (lol) Nazdraví: Chris |
|
| |||
| |||
| Nedostávám techy M8, já jsem chtěl říct, co pro mě, ale myslím, že jsme mluvili na kříž účely zde. Moje nastavit takto: Panenský Cable Modem připojen RJ45 kabelu k Linksys Wireless Router. Tento soubor se pracuje perfektně a nevyžaduje žádnou zvláštní konfiguraci .... pár mých přátel mají stejné nastavení, takže můžu potvrdit, bez jakéhokoliv stínu pochybností, že to funguje, a pokud vím, je preferovaná nastavení pro kabel uživatelů. S Kabelové připojení, nemůžete prošvihnout kabelový modem, to je důležitý prvek. A Wireless Router Cable neobsahuje modemu, takže na jeho vlastní, bylo by zbytečné. ADSL Wireless Router má integrovaný modem a je často označován jako Wireless Modem / Router, ale tento typ jednotky, nebude pracovat s kabel připojení, musí mít kabel modemu poskytuje Panny. V Jamie839 v případě skutečnost, že se odkazuje na Netgear bezdrátový router a nikoli ADSL Wireless Router, naznačuje, že je správné nastavení a skutečnost, že se lze připojit bezdrátově pomocí svého PDA, navrhuje se mi, že vše funguje OK a Problém je s jeho Laptop konfiguraci. Doufám, že toto objasňuje věci |
|
| |||
| |||
| Snažil jsem se stejným nastavením, jak jste, ale s Belkin bezdrátový ADSL router, který jsem se pokusil nastavit jako WAP na místě za mými NTL200 modem. Ta zatracená věc prostě nebude mít. Když jsem se zeptala na radu několika kolegy v práci, všichni byli s smát, protože to bylo tak jednoduché instalaci ... až do okamžiku, kdy přišla asi u mě, že mají jít na to. Usmívá se rychle zmizel. ![]() Mimochodem, na konci, protože jsem také chtěla spustit PIX firewallu, za můj router, jsem se rozhodla pro kabelový router místo, takže ... Já potřeba dissagree v otázce není pomocí kabelového modemu. Kabelový modem jste obdrželi dodány Virgin Media má v podstatě stejnou funkci jako na (zbytečné) Thompson SpeedTouch 330 ADSL modemy všechny ISP házení na své zákazníky. Můžete tak snadno nahradit kabelový modem s bezdrátovým routerem kabelu se stejným způsobem můžete nahradit ADSL modem s ADSL router. Byl jsem pomocí Linksys Wireless-G směrovač kabel více než rok. Stačí zapojit do velké ošklivé bílé NTL pole, které bylo visí v mém obývacím pokoji. Kromě toho, že většina širokopásmových connectiosn například v Belgii jsou dodávány prostřednictvím kabelu. Ti všichni pracují jako ten tam. Nastavit moje rodiče bezdrátové síti se stejným způsobem. Jak už jsem řekl dříve, já vím nekonečně více o měděné spoje než kabel, ale já bych podezření, že oba pracují na stejných principech. Dva dráty jsou na cestě ven z NTL krabice, jedna bude váš modem / router a druhý pro telefon. Já bych podezření této kolonky plní stejnou funkci jako DSL spliteru jste konektor do Vaší klasické BT socket. Nazdraví: Chris. |
|
| |||
| |||
| Váš problém je ADSL Router nebylo to správné zařízení pro kabelové připojení, jako ADSL Router má vestavěný modem .... To není dobré, jako Kabelové připojení vyžaduje modem poskytnutých Panny. Standardní Router někdy nazývá Cable Router s Panny Cable Modem je jediný způsob, jak recommened. Nemůžete nahradí kabelový modem s Cable Router, protože Cable Modem Router nemá postaven do něj. Ve Vašem případě jsem si představit, že by velký ošklivý bílý NTL box, visí ve vašem obývacím pokoji, je ve skutečnosti Modem ....... nebo pokud je to starý set top box, který nabízí TV, pak to bude mít vestavěný modem. Neexistuje žádný způsob, že Cable Router bude pracovat na své vlastní, a to bez kabelového modemu. Doufám, že to dává smysl. |
|
| |||
| |||
| Ahoj všem, Je mi líto, že to mě tak dlouho reagovat, problém je řazený hned. Ukázalo se, že router nebyl dostatečně silný, aby dosáhly na ploše dole, jak je život v ústraní, takže to byl vyměněný za mírně silnější, který nyní poskytuje uspokojivý signál. Stejně jako u notebooku, jsem se snažil umožnit bezdrátové rádio s Fn + F8 (z toho, co Pamatuji) klíče a nic se neděje. Bylo to pár dní po vysílání, kterou jsem nakonec našla přepínač pro zapnutí bezdrátové on! :: kopy self:: ![]() Tak či onak, mnohé díky za pomoc a radu! Hodně! Jamie. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Bezdrátové sítě Problem - Netgear model WPN824 | duskmon10 | Sítě, Modemy & VoIP | 5 | 24. června 2009 00:35 |
| Pomoc s připojením / acessing tiskáren hákovitý do počítače k bezdrátové síti | woody72 | Sítě, Modemy & VoIP | 0 | 23. května 2009 13:44 |
| Síťový adaptér, karta by mohla být problém s připojením k bezdrátové desktopu? | Samantha0101 | Sítě, Modemy & VoIP | 3 | 25. listopadu 2008 11:15 |
| Uni Bezdrátové sítě nepracuje s desktopu - žádné síťové adresy | Samantha0101 | Sítě, Modemy & VoIP | 7 | 16. říjen 2008 07:34 |
| Bezdrátové sítě problém | darkblueblood | Sítě, Modemy & VoIP | 4 | 18. listopadu 2007 03:36 |
| Thread Nástroje | |
| |