μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP

Register

Πρόβλημα σύνδεσης με ασύρματο δίκτυο ...

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 12 Μαρτίου 2008, 18:34
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Πρόβλημα σύνδεσης με ασύρματο δίκτυο ...

Γεια σας όλους,

Μόλις (προσπαθεί να) δημιουργήσει ένα ασύρματο δίκτυο για ένα φίλο. Το σενάριο είναι αυτό ... Ασύρματη σύνδεση laptop Toshiba τρέχει Vista, ασύρματο desktop τρέχει XP Home, με ευρυζωνική καλωδιακή NTL NTL: 200 μόντεμ και Netgear Wireless Router. Με μένα μέχρι τώρα;

Σωστά, εγώ θα συνεχίσει ... Η Netgear router είναι συνδεδεμένο με το modem μέσω Ethernet NTL και φαινόταν να εγκαταστήσετε σωστά. Ο φορητός υπολογιστής χρησιμοποιήθηκε για την εκτέλεση του Netgear εγκατάσταση του λογισμικού και να ρυθμίσετε τον τύπο της εγγύησης που απαιτείται (WPA-PSK). Το Διαδίκτυο είναι προσιτό για το φορητό υπολογιστή μέσω του καλωδίου Ethernet που συνδέονται με την επιστροφή του (η οποία συνδέεται με το πίσω μέρος του router).

Ok, οπότε από την παραδοχή ότι από τη στιγμή που αυτό ήταν πλήρης, θα ήθελα να είναι σε θέση να αφαιρέσετε το ethernet καλώδιο από το πίσω μέρος του φορητού υπολογιστή και η λέξη-la, ο φορητός υπολογιστής θα λαμβάνει το ασύρματο σήμα και θα ήθελα να είναι σε θέση να συνδεθείτε. Είχα επίσης την υπόθεση ότι το ασύρματο επιφάνεια εργασίας θα λαμβάνουν επίσης το σήμα και να είναι σε θέση να συνδεθεί, αλλά δεν.

Το PDA είναι σε θέση να λάβετε το μήνυμα και να συνδεθείτε στην τοποθεσία των δύο από τους υπολογιστές, έτσι είμαι σε μια απώλεια ως προς το τι προκαλεί το πρόβλημα εδώ.

Οποιαδήποτε βοήθεια ή συμβουλή θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκά δεκτή!

Ευχαριστώ πολύ.
Old 13 Μαρτίου 2008, 03:41
Ομάδα Δωρητών

Έχετε ελέγξει ότι οι ασύρματες κάρτες δικτύου έχουν ενεργοποιηθεί και να ελέγχονται οι οδηγοί είναι η σωστή εγκατάσταση.

Αν το PDA σας σύνδεση είναι εντάξει, θα πρέπει να είναι ο οδηγός / λογισμικού / config θέμα.

Τι δείχνουν Device Manager;

Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Αναθ. 1.
Μνήμες:
4GB (3.25gb ορατό)
Κάρτα γραφικών (ες):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Κάρτα Ήχου:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Υπόθεση / PSU:
Απόθεμα / 550w Silent
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
10/100 Nic / 20Mb Virgin Cable
Monitor (ες):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 21 Μαρτίου 2008, 11:14
Ομάδα Δωρητών

Η NTL200 είναι ένα καλωδιακό μόντεμ alreay που θεσπίζει η σύνδεση στο internet με NTL. Ως τέτοια, κολλώντας πίσω από ένα ασύρματο youter δεν θα λειτουργεί. Χρειάζεσαι ένα ασύρματο σημείο πρόσβασης (αν και θα μπορούσε να δημιουργήσει router σας να λειτουργεί ως μόνο WAP).

Μπορείτε να συνδέσετε το Netgear το router στο πίσω μέρος του μόντεμ NTL200 μέσω ενός καλωδίου Ethernet και στη συνέχεια τοποθετήστε ένα laptop στην πλάτη του δρομολογητή σας, αλλά όλα τα router θα κάνει είναι να περάσει μέσω του σήματος που λαμβάνει από την καλωδιακή NTL το μόντεμ. Όταν αποσυνδέετε το laptop δεν θα συνδεθεί με το internet μέσω του ασύρματου router.

Το γεγονός ότι το πρόστιμο που προτείνει PDA έργα μου, που έχουν ήδη παρασχεθεί μέσω ενός παρόχου κινητής τηλεφωνίας και σύνδεσης με το Διαδίκτυο μέσω ενός σημείου πρόσβασης από τον παροχέα σας.

Cheers:
Chris

Το σύστημά μου: Willy Wonka της Πολυεδρικές Εργοστάσιο

Processor (s):
Core 2 Duo E8500 2x3.16Ghz 1333GHz
Motherboard:
Gigabyte GA-EP35 DS3R Socket 775
Μνήμες:
4GB Micron PC-6400 (800MHz)
Κάρτα γραφικών (ες):
XFX 8600GT 256MB DDR3 540Mhz
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες 7,1 Ήχος
Hard Drive (s):
Samsung 400GB / 36GB RAPTOR (x2)
Optical Drive (s):
Optiarc AD-7200D 20x DVD-RW (x2)
Υπόθεση / PSU:
Cosmos RC-1000 / Αρκτική 600W PSU
Ψύξη:
Zalman CNPS9700 / Noctura NC-U6
Network / Internet:
Εποχούμενες
Monitor (ες):
Samsung 2232BW 22 "(x2)
Operating System (s):
Win-XP (SP2)
Old 21 Μαρτίου 2008, 11:23
Ομάδα Δωρητών

NTL Cable τώρα είναι η Virgin Cable (ISP μου προς το παρόν) και μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι σίγουρα θα εργάζονται με πρόστιμο Ασύρματο Router.I έχουν χρησιμοποιώντας μία για 5 έτη ή περισσότερο τώρα.

@ Desertfish ... σας είναι να συγχέεται με ένα Wireless Modem / Router m8y;
Old 21 Μαρτίου 2008, 12:31
Ομάδα Δωρητών

Αχ ... Θέλεις να πάμε μαζί μου θυμώδης (γρυλλισμός). Ok τότε ... εδώ πάει

Βασικά, και ADSL modem γιατί δεν υπάρχει η λέξη το "modem" είναι συντομογραφία της λέξης "διαφοροποιούν - demodulate" που είναι μια ψηφιακή μετατροπή σε αναλογικά sigal θεώρησης και αντίστροφα (για να θυμηθώ πώς τις ημέρες του dialup όπου το μόνο που έχεις 56K). Ο λόγος για τον οποίο λένε μόντεμ από την άποψη της ADSL είναι bacaus ADSL έργων στην τεχνολογία ΑΤΜ. ΑΤΜ δεν μπορεί μεταφορά διευθύνσεων IP έτσι το δρόμο για να ξεφύγει από αυτό είναι να ενσωματώσουν πακέτα IP σε ΙΑΔ και τους ωθεί να σας μέσω του ISP. Λόγω του encapsulation που λαμβάνει χώρα εκεί λένε μόντεμ.

Όταν ήμουν ακόμα ζουν στο Σαουθάμπτον είχα με NTL (ή της Virgin Media), αλλά και εγώ chucked το καλωδιακό μόντεμ NTL200 μου έδωσαν και εγκαταστήσει ένα καλώδιο router ... Τώρα υπάρχει μια διαφορά ανάμεσα σε ένα καλώδιο και έναν δρομολογητή ADSL router:

Ένα καλώδιο router χρησιμοποιεί ένα βύσμα BNC για να συνδέσετε το καλώδιο καταφέρνω να έρχεται σε σας για να σας σαλόνι δρομολογητή (Η στρογγυλή υποδοχή σας βίδα στο πίσω μέρος της συσκευής σας. Ένα ADSL router συνδέεται σε ένα splitter / microfilter μέσω ενός καλωδίου με λίγο δύο υποδοχές RJ11 σε κάθε άκρο (αυτά που μοιάζουν λίγο RJ45 υποδοχές όπως αυτές σχετικά με ethernet καλώδια). Και στις δύο περιπτώσεις (το BNC ή το RJ11 σύνδεση στο πίσω μέρος του routers) είναι αυτοί που λαμβάνουν από τη διεύθυνση IP την υπηρεσία παροχής Internet μέσω IPCP (IP ενθυλακώνονται σε ΣΔΙΤ), η οποία σε γενικές γραμμές ονομάζεται WAN θύρα WAN με την διεύθυνση. δρομολογητής σας χρησιμοποιεί το NAT είτε μέσω x-ethernet ποσό των λιμένων ή ασύρματης σύνδεσης.

Τώρα ... Έστω ότι χρησιμοποιείτε το πρότυπο NTL καλωδιακό μόντεμ σας έχει μόνο μία θύρα Ethernet στο πίσω χρησιμοποιώντας ένα RJ45 σύνδεση. Δεν μπορείτε να συνδεθείτε σε αυτό το RJ11 (WAN) τη σύνδεση του δρομολογητή σας, επειδή RJ45 για RJ11 καλώδια απλά δεν υπάρχουν. Ως τέτοια δεν είστε σε θέση να συνδεθείτε στο μόντεμ σας είναι router μέσω WAN λιμάνι. Επειδή ο δρομολογητής δεν έχει εκτός διεύθυνση δεν μπορεί NAT εκτός διεύθυνση IP σε πολλαπλές διευθύνσεις IP στο εσωτερικό της χρηστικότητας. Όλα τα router μπορούμε να κάνουμε είναι να περάσει το μήνυμα.

Στην περίπτωση της Jamie839, όταν ο φορητός υπολογιστής συνδέεται με το δρομολογητή μέσω του καλωδίου Ethernet, είμαι βέβαιος αν θα έχουν ελεγχθεί ipconfig στη γραμμή εντολών, θα είχε δει 80.xxx IP διεύθυνση του σε αυτόν που κάθεται στο διευθύνσεων IP που χρησιμοποιούνται από Virgin Media γιατί αν συνδέσετε ένα καλώδιο Ethernet στο πίσω μέρος του NTL200 καλωδιακά μόντεμ, απλά περνούν την κίνηση ...

Εσείς θα μπορούσε ενδεχομένως να τηρήσουμε ενός ADSL router πίσω από ένα καλωδιακό μόντεμ και ρυθμίστε το κατά τέτοιο τρόπο ώστε να αρχίσει να χρησιμοποιεί το NAT να μοιράζουμε διευθύνσεις IP. Ίσως θα μπορούσατε να configura μία θύρα Ethernet για να λειτουργήσει ως θύρα WAN (παλιό μου Belkin σίγουρα δεν θα μπορούσε). Μπορεί να υπάρχουν και άλλοι τρόποι, αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν είμαι βέβαιος πώς να το κάνουμε. Είμαι τεμπέλης, θα έχουν πάντα τη διαδρομή με τις λιγότερες αντιστάσεις και όταν ήμουν με την Virgin πήγα και εγώ έχω ένα καλώδιο δρομολογητή (πράγματι εγώ nicked από το εργαστήριο κατάρτισης, όπου δούλευα ... lol). Επιπλέον, συνέβαλε με τη μείωση του ακαταστασία στο σαλόνι μου ...

Έτσι, εάν ξέρετε πώς να ρυθμίσετε ένα πρότυπο ADSL router να λειτουργήσει ως ένα που κάθονται πίσω από ένα καλωδιακό μόντεμ, τότε ίσως θα πρέπει να γράψω ένα sticky για αυτόν. Είμαι βέβαιος ότι θα είναι χρήσιμη σε πολλά poeple διότι υπάρχουν πολλά που παλεύουν με αυτό.

Τώρα αν θα με συγχωρείτε, πρέπει να αποσυνδεθείτε και να παρέχει την κοπέλα με κάποια TLC.

Τα λέμε σε λίγες μέρες (lol)

Cheers:
Chris
Old 21 Μαρτίου 2008, 13:38
Ομάδα Δωρητών

Δεν έχει να θυμώδης M8, είμαι ακριβώς αυτό που λέει για τα έργα μου, αλλά πιστεύω ότι μιλάμε σε διακλαδικό σκοπούς εδώ.

Μου δημιουργήθηκε είναι η εξής:

Virgin Cable RJ45 Modem συνδεθεί με καλώδιο στο Linksys Wireless Router.

Αυτό που έχει συσταθεί δουλεύει τέλεια και ότι δεν χρειάζεται ειδική ρύθμιση .... μερικοί από τους φίλους μου έχουν την ίδια σύσταση, ώστε να μπορώ να επιβεβαιώσω, χωρίς καμία σκιά αμφιβολίας ότι τα έργα και από όσο γνωρίζω, είναι η προτιμώμενη setup για Cable χρήστες.

Με ένα καλώδιο σύνδεσης, δεν μπορείτε να χαϊδεύω μακριά το καλωδιακό μόντεμ, αυτό είναι ένα ζωτικής σημασίας συστατικό. Μια Cable Wireless Modem Router δεν περιέχει, τόσο για τη δική του, θα ήταν άχρηστο.
Μια ADSL Wireless Router έχει μια ολοκληρωμένη Μόντεμ και αναφέρεται συχνά ως Wireless Modem / Router, αλλά αυτό το είδος της μονάδας, δεν θα λειτουργήσει με μια καλωδιακή σύνδεση, θα πρέπει να έχει το καλώδιο του μόντεμ από Virgin.

Στην περίπτωση της Jamie839, το γεγονός ότι αναφέρεται σε μια Netgear Wireless Router και δεν αποτελεί ADSL Wireless Router, δείχνει ότι έχει τη σωστή εγκατάσταση και το γεγονός ότι μπορεί να συνδεθεί ασύρματα, χρησιμοποιώντας το PDA, να μου δείχνει ότι όλα είναι ΟΚ και εργασίας το πρόβλημα είναι με το Laptop διαμόρφωση.

Ελπίζω ότι αυτό αποσαφηνίζει τα πράγματα
Old 28 Μάρτη 2008, 03:56
Ομάδα Δωρητών

Προσπάθησα το ίδιο setup που έχετε, αλλά με ένα Belkin Wireless ADSL Router το οποίο προσπάθησα να ρυθμίσετε ως WAP site πίσω μου να NTL200 μόντεμ. Το καταραμένο πράγμα μόνο δεν θα την έχει. Όταν ρώτησα τη συμβουλή κάποιων συναδέλφων στο χώρο εργασίας, ήταν όλα έχουν γέλιο επειδή ήταν τόσο απλό να εγκαταστήσετε ... έως ότου ήρθε κοντά στο σπίτι μου για να προχωρήσει σε αυτό. Τα χαμόγελα γρήγορα εξαφανίστηκε.

Τέλος πάντων, στο τέλος, γιατί ήθελα επίσης να τρέχει πίσω από ένα τείχος προστασίας PIX μου router, θα επιλέξει ένα καλώδιο αντί δρομολογητή, οπότε ... Εγώ πρέπει να dissagree σχετικά με το θέμα της δεν χρησιμοποιείτε το καλωδιακό μόντεμ. Το καλώδιο του μόντεμ σας να παρέχεται η Virgin Media έχει ουσιαστικά την ίδια λειτουργία με τον (άχρηστο) Thompson Speedtouch 330 ADSL μόντεμ όλες οι ISP που ρίχνουν σε πελάτες τους. Μπορείτε να αντικαταστήσετε εύκολα όπως ένα καλωδιακό μόντεμ με ένα ασύρματο δρομολογητή καλώδιο με τον ίδιο τρόπο μπορείτε να αντικαταστήσετε ένα ADSL modem με ADSL router. Μου χρησιμοποιώντας μια Linksys Wireless-G καλώδιο router για περισσότερο από ένα χρόνο. Μόλις συνδεθεί σε άσχημο το μεγάλο άσπρο κουτί NTL που κρέμεται στο σαλόνι μου. Εξάλλου, η πλειοψηφία των ευρυζωνικών connectiosn στο Βέλγιο, για παράδειγμα, παραδίδονται μέσω καλωδίου. Θα εργαστούμε όλοι έτσι εκεί. Ρύθμιση του ασύρματου δικτύου τους γονείς μου με τον ίδιο τρόπο.

Όπως είπα και πριν, γνωρίζω πολύ περισσότερα σχετικά με τις συνδέσεις χαλκού από καλώδιο, αλλά θα ήθελα να υποπτεύομαι ότι και οι δύο εργάζονται στις ίδιες αρχές. Δύο είναι τα σύρματα που έρχονται από την NTL box, ένα θα σας modem / router και το άλλο για να σας τηλεφώνου. Είχα αυτό το κουτί είναι ύποπτος που εκτελούν την ίδια λειτουργία με το DSL splitter πρίζα σας σε σας κλασικά BT πρίζα.

Cheers:
Κρις.
Old 28 Μάρτη 2008, 06:41
Ομάδα Δωρητών

Το πρόβλημα ήταν το ADSL Router δεν ήταν το σωστό κομμάτι του εξοπλισμού για τη σύνδεση με καλώδιο, όπως το ADSL Router έχει ένα εγγενές μόντεμ .... αυτό δεν είναι καλό, όπως ένα καλώδιο σύνδεσης απαιτεί το μόντεμ που παρέχονται από Virgin.
Το πρότυπο Router συχνά ονομάζεται Cable Router, με Virgin Cable Modem είναι το μόνο προτεινόμενες τρόπο.

Δεν μπορείτε να αντικαταστήσετε το καλώδιο με Cable Modem Router, γιατί μια Cable Modem Router δεν έχει ενσωματώσει σε αυτό. Στην περίπτωσή σου φαντάζομαι το άσχημο το μεγάλο άσπρο κουτί NTL, κρέμεται στο σαλόνι σας, είναι στην πραγματικότητα το Modem ....... ή αν είναι ένα παλιό Set Top Box, που παρέχει τηλεόραση, τότε θα έχει ένα μόντεμ εγγενές.
Δεν υπάρχει τρόπος Cable Router ότι θα εργαστεί για τη δική του, καθώς δεν υπάρχουν Cable Modem.

Ελπίζω ότι έχει νόημα.
Old 2 Απρ. 2008, 13:24
Νέο Μέλος Ομάδα

Hi all,

Λυπούμαστε που λαμβάνονται μου είναι τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα για να απαντήσει, το πρόβλημα είναι όλων ταξινομημένο τώρα. Αποδείχθηκε ότι ο δρομολογητής δεν ήταν αρκετά ισχυρός για να φθάσουν στην κάτω επιφάνεια εργασίας, δεδομένου ότι ζει σε μια γωνία, με αποτέλεσμα να ανταλλαχθούν για μια ελαφρώς πιο ισχυρές που παρέχει πλέον μια ικανοποιητική σήμα.

Όσο για το φορητό υπολογιστή, θα προσπαθούσε να επιτρέψει την ασύρματη με το ραδιόφωνο Fn + F8 (από ό, τι θυμάμαι) πλήκτρα και τίποτα δεν συνέβαινε. Ήταν δυο μέρες μετά την απόσπαση που τελικά βρήκε τον διακόπτη για να ενεργοποιήσετε το ασύρματο για την! :: λακτίσματα αυτο::

Εν πάση περιπτώσει, ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια και τις συμβουλές! Εκτιμήθηκε πολύ!

Jamie.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Ασύρματο Δίκτυο Πρόβλημα - Μοντέλο Netgear WPN824 duskmon10 Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 5 24 Ιουν 2009 00:35
Βοήθεια με σύνδεση / acessing εκτυπωτές αγκύλος μέχρι υπολογιστές σε ένα ασύρματο δίκτυο woody72 Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 0 23η Μαΐου 2009 13:44
Θα μπορούσε να είναι κάρτα προσαρμογέα δικτύου πρόβλημα με τη σύνδεση στο ασύρματο επιφάνεια εργασίας; Samantha0101 Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 3 25 Νοε 2008 11:15
Uni Ασύρματο Δίκτυο δεν λειτουργεί με την επιφάνεια εργασίας - δεν διεύθυνσης δικτύου Samantha0101 Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 7 16 Οκτ 2008 07:34
Ασύρματο δίκτυο πρόβλημα darkblueblood Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 4 18 Νοε 2007 03:36
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.