![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pozdrav svima, Ive 'pravedan (bio težak to) postavljanje bežične mreže za prijatelja. U scenariju je ovaj ... Wireless laptop Toshiba trčanje Vidik, bežični desktop trčanje XP Home, NTL kabel sa širokopojasnim NTL: 200 modem i Netgear bežični usmjerivač. Sa mnom tako daleko? Pravo, ja ću i dalje ... The Netgear ruter je spojen na modem preko Ethernet NTL i činilo da instalirate ispravno. The laptopa korišten je pokrenuti instalaciju softvera Netgear i konfigurirati vrstu sigurnosti zahtijeva (WPA-PSK). Internet je dostupan na laptop putem Ethernet kabelom spojen na stražnju stranu to (koji je spojen na ruter stražnje strane). Ok, pa sam bio pod pretpostavkom da je to jednom završi, Identifikacija 'biti u mogućnosti to maknuti Ethernet kabel iz stražnje strane laptopa i voi-la, na laptop bi primiti signal bežične, a ja bih se moći spojiti. Također sam uz pretpostavku da je bežični desktop bi također primati signal i da se mogu povezati, ali ne. PDA Moj je u mogućnosti da primi signal i povežite lokacije u oba računala, tako da sam sa gubitkom kao što ga uzrokuje ovdje. Bilo kakva pomoć ili savjet bi bilo mnogo poštovati! Mnogobrojan hvala. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeste li provjerili da je bežična mreža razglednice nisu omogućene i provjereni vozači su ispravno instaliran.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| The NTL200 je modem kabel koji alreay postavlja internet vezu sa NTL. Kao takav, priljepljivanje beľičnog youter stoje iza njega i neće raditi. Potrebna vam je bežična pristupna točka (iako ste mogli postavili svoj ruter da djeluju samo kao WAP).
Možete priključiti na Netgear ruter u stražnjem dijelu NTL200 modem putem Ethernet kabla, a zatim priključite laptop na poleđini vašeg ruter, ali sve će učiniti je usmjerivač proći kroz signal je primila od NTL kabelski modem. Nakon što je isključiti laptopa neće spojiti na internet preko koje bežični usmjerivač. Činjenica da je u redu PDA djela sugerira mi se da je pružena putem mobilnog telefona i usluga spajanja na internet putem pristupne točke vašeg operatera. Cheers: Chris My System: Willy Wonka's poligona Factory
|
|
| |||
| |||
| NTL Cable se sada Djevici kabela (ISP moj trenutno) i mogu potvrditi da će sigurno raditi fino s bežičnim Router.I su koristeći jedan za 5 godina ili više sada. @ Desertfish ... Jeste li dobivanje zbunjeni sa Wireless Modem / Router m8y? |
|
| |||
| |||
| Ah ... Da li želite ići sa mnom razdražljiv (groktaj). Ok onda ... ovdje ide ![]() Uglavnom, i ADSL modem ne postoji jer je riječ "modem" je kratica za "modulirati - demodulate" koji se pretvara digitalni u analogni sigal versa i vizu (mislim da se vrati u dane dialup u kojoj ste dobili samo 56K). Razlog zašto oni pozvati ga modem u smislu ADSL je ADSL bacaus radi na ATM tehnologiji. ATM ne može transport IP adrese tako da je put da biste dobili okolo to je zatvoriti u kućište IP paketa u JPP i gurnuti ih kroz vašem davatelju internetskih usluga. S obzirom na omatanje koje se odvija ondje ga zovu modema. Kad sam bio još uvijek žive u Southampton bila sam s NTL (ili Virgin Media) kao i ja chucked se NTL200 modem kabel i dali su mi instalirali kabel ruter ... Sada postoji razlika između kabela ruter i ADSL ruter: A kabel je usmjerivač pomoću BNC konektor kako bi se priključite kabel privoljeti dolaze u vaš dnevni boravak na svoj ruter (Okrugli konektor koju vijak u stražnjem dijelu uređaja. An ADSL ruter spaja na razdvajač / microfilter malo preko kabela s dva RJ11 konektora na svakom kraju (one koji izgledaju kao malo RJ45 konektori kao što su one na Ethernet kablovi). U oba slučaja (u BNC ili RJ11 priključak na stražnjoj strani je usmjerivači) su one koje se prima IP adresu iz svom davatelju internetskih usluga preko IPCP (IP encapsulated u JPP) koja je u općim uvjetima zove WAN port na WAN adresu. Vaši koristite NAT usmjerivač je bilo preko x-iznos Ethernet portovi ili bežičnu vezu. Sada ... Pretpostavljam da koristite standardni NTL kabelski modem imate samo jedan Ethernet port na stražnjoj pomoću RJ45 priključak. Ne možete povezati to RJ11 (WAN) vezu svojeg ruter jer RJ45 na RJ11 kabela jednostavno ne postoje. Kao takva ne mogu povezati na vaš modem ruter je preko WAN porta. Budući da je ruter nema izvan adresa ne može jedan izvan NAT IP adrese za više upotrebljiv iznutra IP adrese. Svi usmjerivač može učiniti jest proći signala. U slučaju Jamie839, kada je njegov laptop spojen na ruter preko Ethernet kabel, siguran sam da ako on bi ipconfig provjeriti u naredbenom retku, on bi ste vidjeli jedan 80.xxx IP adresa dodijeljena mu koji sjedi u raspon IP adresa koje koriste Virgin Media jer ako spojite Ethernet kabel u stražnjem dijelu NTL200 kabelske modeme, oni jednostavno proći prometa ... Moglo bi potencijalno staviti jedan ADSL ruter iza kabelskog modema i konfigurirati ga na takav način da ne počnete koristiti NAT na ruku iz IP adrese. Možda biste mogli configura Ethernet port funkcionirati kao WAN port (moj stari Belkin zasigurno nije mogao). Tu bi mogao biti neki drugi način, ali da budem iskren nisam siguran kako to učiniti. Ja sam lijen, uvijek sam se put s najmanje otpora i kad sam bio s Djevica sam otišao van i ja sam dobio jedan kabel ruter (zapravo sam ga s nicked obuke laboratoriju gdje sam bio radni ... lol). Osim toga, ona je pomogla sa smanjivanjem jurnjava u moj dnevni boravak ... Dakle, ako znate za konfiguriranje standardnog ADSL ruter da funkcioniraju kao jedan sjedi iza kabelskog modema, onda možda trebali napisati ljepljive za to. Siguran sam da će biti korisna za mnoge poeple jer ima dosta da se bore s tim. Pa ako ćete Oprostite, mi treba da se odjavite i pružanje djevojkom s nekim TLC. ![]() Vidimo se za nekoliko dana (lol) Cheers: Chris |
|
| |||
| |||
| Ne uzimajući razdražljiv m8, govoreći: "Ja sam samo što funkcionira za mene, ali mislim da se radi na križ svrhe ovdje. Moj postavljena je kako slijedi: Djevica kabelski modem spojen RJ45 kabel za Linksys Wireless Router. Ovaj set up radi savršeno i ne zahtijeva posebna konfiguracija .... nekoliko mojih prijatelja imaju isto postavljen, tako da ne mogu potvrditi, bez ikakva sjeni sumnje da to radi i koliko ja znam, je željena Cable setup za korisnike. Sa Kabelska veza, ne možete baciti daleko je kabelski modem, to je vitalna komponenta. A Wireless Router Cable Modem ne sadrži, kako na vlastitu, bilo bi beskorisno. An ADSL Wireless Router ima integrirani modem i često se spominju kao Wireless Modem / Router, ali ovaj tip jedinice, neće raditi s kabelski priključak, mora imati Cable Modem koje Djevice. U Jamie839 slučaju, činjenica da se on odnosi na Netgear bežični ruter i ne ADSL Wireless Router, sugerira da je ispravan setup i činjenica da on može spojiti bežično, koristeći njegovu PDA, sugerira mi se da sve radi u redu i problem je sa svojim Laptop konfiguraciji. Nadam se da ovo pojašnjava stvari |
|
| |||
| |||
| Pokušao sam isto kao što imate setup ali sa Belkin ADSL bežični ruter koji sam pokušao konfigurirati kao na WAP stranicama iza mojih NTL200 modema. The osuditi stvar samo ne bi ga. Kad sam pitao za savjet nekoliko kolega na poslu, oni su svi bili sa smijati jer je tako jednostavna za instaliranje ... dok ne dođe oko kod mene da se ide na to. Osmijeh brzo nestao. ![]() Inače, na kraju, zato što sam i želio pokrenuti pix firewall iza mojih ruter, ja se odlučio za ruter umjesto kabela, pa ... JA obaviti trebate dissagree na pitanje ne koristi modem kabel. Kabel modema koju dobijete dobivate od Djevice Media u osnovi ima iste funkcije kao i (beskorisnih) Thompson Speedtouch 330 ADSL modemi su svi ISP bacanje na svojim klijentima. Možete lako kao zamijeniti kabelski modem kabel s bežični usmjerivač na isti način možete zamijeniti jedan ADSL modem s ADSL ruter. Ive 'bio koristeći Linksys Wireless-G kabel usmjerivač za više od godinu dana. Dovoljno je priključen na velike bijele NTL ružan okvir koji je visio u mom dnevnom boravku. Osim toga, većina širokopojasnog connectiosn primjerice u Belgiji se isporučuju putem kabela. Svi oni koji vole raditi tamo. Postavite moje roditelje bežičnu mrežu na isti način. Kao što sam rekao prije, znam beskrajno više o vezama nego bakreni kabel, ali bih sumnjate da oboje rade na istim principima. Dvije žice su izlazili su iz NTL kutija, jedan ide na vaš modem / ruter a drugi na svoj telefon. Htio osumnjičenog ovaj okvir obavlja istu funkciju kao DSL razdvajač Vas uključiti u vaš klasičan BT utičnicu. Cheers: Chris. |
|
| |||
| |||
| Vaš problem je ADSL Router on nije bio ispravan komad opreme za kabelski priključak, kao i ADSL Router ima ugrađen modem .... to nije dobro, kao Kabelska veza zahtijeva modem dobivate od Djevice. Standardni Router ponekad naziva Cable Router, s Djevicom Cable Modem recommened je jedini način. Ne možete zamijeniti kabelski modem s Cable Router, jer Cable Router Modem nema ugrađeni u njega. U Vašem slučaju da zamislite veliki NTL ružna bijela kutija, vješanje u vašoj dnevnoj sobi, nalazi se u činjenici modem ....... ili ako je stari set top box, koji pruža TV, onda će imati ugrađen modem. Ne postoji način da Cable Router će raditi na vlastitom, bez Cable Modem. Nadam se da ima smisla. |
|
| |||
| |||
| Bok svima, Žao nam je preuzeta me tako dugo na odgovor, problem je sve poredano sada. Pokazalo se da je usmjerivač nije bio dovoljno snažan do desktopu dolje jer živi u kutu, tako da je swapped za nešto više moćan onaj koji sada pruža zadovoljavajuću signala. Što se tiče laptopa, bio sam pokušava omogućiti bežični radio sa FN + F8 (from što JA sjećati) tipki i ništa ne događa. Bilo je par dana nakon objavljivanja da sam konačno pronašao je prekidač za uključivanje bežične on! :: Kicks self:: ![]() Svakojako, mnogo hvala za pomoc i savjete! Mnogo poštovati! Jamie. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Wireless Network Problem - Netgear Model WPN824 | duskmon10 | Networking, Modemi & VoIP | 5 | 24. lipnja 2009 00:35 |
| Pomoć oko spajanja / acessing pisači zakačen do računala na bežičnu mrežu | woody72 | Networking, Modemi & VoIP | 0 | 23. svibanj 2009 13:44 |
| Mogao mrežnog prilagodnika kartice biti problem s spajanja na bežični desktop? | Samantha0101 | Networking, Modemi & VoIP | 3 | 25. studeni 2008 11:15 |
| Uni Bežična mreža ne radi sa desktop - bez mrežne adrese | Samantha0101 | Networking, Modemi & VoIP | 7 | 16. listopad 2008 07:34 |
| Bežična mreža problem | darkblueblood | Networking, Modemi & VoIP | 4 | 18. studeni 2007 03:36 |
| Thread Tools | |
| |