![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hello all, Most (megpróbálta) létre a vezeték nélküli hálózatot a barátja. A forgatókönyv szerint ez ... Wireless Toshiba laptop Vista fut, a vezeték nélküli asztali fut XP Home, a szélessávú kábel NTL NTL: 200 modem és a Netgear vezeték nélküli útválasztó. Velem eddig? Igaz, én továbbra is ... A Netgear router csatlakozik a modemen keresztül NTL ethernet és úgy tűnt, hogy helyesen telepíteni. A laptop volt működtetéséhez használt Netgear szoftver telepítése és konfigurálása típusú biztonsági szükséges (WPA-PSK). Az interneten elérhető a laptop az Ethernet kábelen keresztül csatlakozik a hátsó meg (ami csatlakozik a hátát a router). Ok, így volt, azt feltételezve, hogy egyszer ez volt, én lennék képes eltávolítani az Ethernet kábelt a vissza a laptop és voi la, a laptop kapna a vezeték nélküli jelet, és én lennék képes kapcsolódni. Azt is feltételezzük, hogy a vezeték nélküli asztali is kapja a jelet, és tud csatlakozni, de nem. Az én PDA-n is tudja fogadni a jelet, és csatlakoztassa a helyét mind a számítógép, így én vagyok az a veszteség, hogy mi okozza a problémát. Minden segítséget vagy tanácsot lenne nagyon méltányol! Sok köszönet. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Már ellenőrizte, hogy a vezeték nélküli hálózati kártyák tudják ellenőrizni, és a járművezetők a telepítve.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A NTL200 a kábelmodemen alreay, amely létrehozza az internet kapcsolatban NTL. Mint ilyen, ragasztás vezeték nélküli youter mögött nem fog működni. Szüksége van egy vezeték nélküli hozzáférési pont (bár akkor állítsd be a router, hogy a WAP-only).
A dugó az a Netgear routert a hátsó a NTL200 modemet egy Ethernet kábel segítségével, majd csatlakoztassuk egy laptop a hátsó az útválasztó, de a router fogja átadni a mélypont a jelet kapott az NTL-kábel modem. Ha húzza ki a laptop, hogy nem fog csatlakozni az internet segítségével, hogy a vezeték nélküli routert. Az a tény, hogy a PDA-n dolgozik finom javasolja nekem, hogy azt a biztosított a mobiltelefon szolgáltató, és csatlakozik az interneten keresztül egy hozzáférési pontot a szolgáltató. Cheers: Chris My System: Willy Wonka's Sokszög Factory
|
|
| |||
| |||
| NTL Cable most Virgin Cable (my ISP jelenleg), és megerősíti, hogy határozottan jól működik a vezeték nélküli Router.I volna segítségével egy 5 év vagy annál több van. @ Desertfish ... are you getting összekeverni a vezeték nélküli modem / router m8y? |
|
| |||
| |||
| Ah ... Akarsz menni ingerlékeny velem (grunt). Ok, akkor ... Itt megy ![]() Alapjában véve, és az ADSL modem nem létezik, mert az a "modem" egy rövidítés a "modulálására - demodulate", amely egy digitális átalakító Sigal az analóg és fordítva (gondolom vissza a nap, amikor már csak dialup van 56K). Az ok, hogy miért hívják a modemet az ADSL is bacaus ADSL működik ATM technológia. ATM nem közlekedési IP címek, így a módja, hogy körülbelül ez párosítani IP csomagokat a PPP és nyomja őket mélyponti hogy az ISP-t. Mivel a encapsulation hogy zajlik, ott ez egy modem. Amikor én még élő Southampton volt az NTL (vagy a Virgin Media) is, és én chucked a NTL200 kábelmodemen adtak nekem, és telepítette a kábeles router ... Most van egy kis különbség a kábel és az ADSL router router: A kábeles router használ BNC csatlakozó érdekében csatlakoztassa a koax kábelen jön be a nappaliba, hogy az útválasztó (A kerekasztal-csatlakozó you screw a készülék hátulján. ADSL router csatlakozik a splitter / MICROFILTER keresztül egy kábel Két RJ11 csatlakozók két végén (az is, hogy nézek ki, mint a kis RJ45 csatlakozók, mint azokat az Ethernet kábel). Mindkét esetben (a BNC vagy RJ11 csatlakozás hátul a router) az is, hogy kapnak az IP-címet ISP keresztül IPCP (IP beágyazásának be PPP), amely általában véve az úgynevezett WAN port a WAN címét. útválasztó használ NAT keresztül vagy x-összeg Ethernet portok, illetve a vezeték nélküli kapcsolaton keresztül. Most ... Tegyük fel, hogy a használt szabványos NTL kábelmodemen már csak egy Ethernet port használatával a készülék hátoldalán egy RJ45 kapcsolatot. Nem lehet csatlakozni ezen az RJ11 (WAN) kapcsolat az útválasztó RJ45, mert a kábel RJ11 egyszerűen nem létezik. Mint ilyen nem tud kapcsolódni a modem router keresztül ez WAN port. Mivel a router nem egy külső cím nem NAT egy külső IP-cím több hasznos belső IP-címek. A router tehetünk át a jel. Abban az esetben, Jamie839, mikor csatlakozik a laptop a routert az ethernet kábelen keresztül, biztos vagyok benne, ha ő lett volna ellenőrizni ipconfig a parancssorból, akkor láttam egy 80.xxx IP-címet hozzárendelni a vele ül a IP-cím tartomány által használt Virgin Media, mert ha egy Ethernet kábellel csatlakoztassa a hátsó a NTL200 kábel modemek, egyszerűen csak át a forgalom ... Ön potenciálisan kibír egy ADSL router mögött kábelmodemen és állítsd be úgy, hogy nem kezdi el használni a NAT, hogy ossza ki az IP címeket. Talán lehetett konfigurációs egy Ethernet port funkció a WAN port (régi Belkin biztosan nem). Lehet, hogy más módon, de hogy őszinte legyek nem vagyok biztos benne, hogyan kell csinálni. Lusta vagyok, én mindig azt az útvonalat a legkevesebb ellenállást és amikor a Virgin mentem, és magamra kaptam egy kábel router (tulajdonképpen én rovtkolt azt a képzési laborban, ahol dolgozott ... lol). Különben is, ez segített csökkentése telezsúfol az én nappali ... Szóval, ha tudod, hogyan kell konfigurálni a szabványos ADSL router működnie, mint egy ülés mögött kábelmodemen, akkor talán meg kell írni egy ragadós is. Biztos vagyok benne, hogy ez hasznos lehet, hogy egy csomó poeple, mert sok van, hogy küzd azzal. Most, ha megbocsátasz, kell, hogy jelentkezzen ki, és a barátnője néhány TLC. ![]() Viszlát pár nap (lol) Cheers: Chris |
|
| |||
| |||
| Nem kapok ingerlékeny m8, én csak azt mondom, mi működik nekem, de azt hiszem van szó kereszt célokra itt. Saját létre a következő: Szűz kábel modem RJ45 kábel köti össze a Linksys Wireless Router. Ez létre tökéletesen működik, és nem igényel különleges configuration .... Néhány barátom azonos létre, így megerősítheti, anélkül árnyékában kétséges, hogy ez működik, és amennyire én tudom, az előnyben részesített beállítás vezetékes felhasználók. Miközben a kábeles kapcsolatot, akkor nem chuck el a kábel modem, ez egy fontos eleme. A Wireless Cable Modem Router nem tartalmaz, ezért saját lenne haszontalan. ADSL Wireless Router van egy integrált Modem és gyakran hivatkoznak, mint a vezeték nélküli modem / router, de az ilyen típusú egység nem működik a kábeles kapcsolat, akkor a kábel modem által Virgin. A Jamie839 esetében az a tény, hogy ő mindig egy Netgear vezeték nélküli útválasztó és egy vezeték nélküli ADSL router azt javasolja, hogy a helyes beállítása, valamint az a tény, hogy ő is csatlakoztatható vezeték nélkül, az ő PDA, nekem azt sugallja, hogy minden működik az OK gombra, és A probléma az, aki Laptop konfiguráció. Remélem ez tisztázza a dolgokat |
|
| |||
| |||
| Próbáltam ugyanazt a beállítás, ha van, de a Belkin vezeték nélküli ADSL router, amely Megpróbáltam konfigurálni a WAP a weboldal mögött én NTL200 modem. A dolog most nem lenne meg. Amikor megkérdeztem a tanácsát néhány munkatársainak munkáját, ezek mind egy nevetés, mert nagyon egyszerű telepíteni ... amíg el nem jött körül nálam, hogy menjen vele. A mosoly gyorsan eltűntek. ![]() Különben is, a végén, mert én is akartam futni a PIX tűzfal mögött én router, azt választotta, a kábeles router helyett, így ... Én kell dissagree a kérdés, hogy nem a kábel modem. A kábel modem you're getting által Virgin Media alapjában véve ugyanúgy működik, mint a (használhatatlan) Thompson Speedtouch 330 ADSL-modemek minden ISP van megválnia az ügyfeleiknek. Te is ugyanolyan könnyen helyettesítheti kábelmodemen vezeték-nélküli router kábelt, azt ugyanúgy lecserélheti az ADSL modemet egy ADSL router. Én használ egy Linksys Wireless-G router kábel több mint egy éve. Csak le kell zárni be a nagy csúnya fehér doboz NTL is lógott én nappaliban. Különben is, a legtöbb szélessávú connectiosn és Belgium például szállítják kábellel. Mindnyájan, mint a munka, hogy ott. Állítsa be a vezeték nélküli hálózati szüleim ugyanazon a módon. Amint azt már korábban említettük, tudom, hogy végtelenül többet a réz összeköttetések, mint kábel, de én azt gyanítom, hogy a két munka azonos elveket. Két vezetékek jönnek ki az NTL doboz, az egyik megy a modem / router és a másik a telefon. Szerintem ez a gyanús doboz végző ugyanúgy működik, mint a DSL lehasító meg dugó be a klasszikus BT aljzatba. Cheers: Chris. |
|
| |||
| |||
| Ön problémája volt az ADSL router nem is helyes berendezés a kábelkapcsolat, mint az ADSL router egy beépített modem .... Ez nem jó, mint a kábeles kapcsolat megköveteli, hogy a modem által Virgin. A standard router néha a Cable Router, a Virgin-kábel modem az egyetlen recommened módon. Ezt nem helyettesítheti a Cable Modem Router egy kábel, mert a Cable Modem Router nem épített ki. Az Ön esetében Gondolom a nagy csúnya fehér NTL doboz, lógott a nappali, az valójában a Modem ....... vagy ha ez egy régi set top box, amely előírja, TV-vel, akkor ez lesz a beépített modem. Nincs olyan, hogy a Cable Router dolgozik saját, anélkül, hogy a kábel modem. Remélem, hogy van értelme. |
|
| |||
| |||
| Hi all, Sajnáljuk, hogy a nekem oly hosszú választ, a probléma minden rendezve van. Kiderült, hogy a router nem volt elég erős, hogy az asztalon, mert a földszinten lakik, a sarkon, így cseréltek egy kicsit nagyobb teljesítményű, amely most már rendelkezik a megfelelő jel. Ami a laptop, azt akartam, hogy a vezeték nélküli rádiós az Fn + F8 (milyen jól emlékszem) gombokat és semmi sem történik. Ez egy pár nap után kiküldetésére végül megállapította, hogy az átállás ne forduljon a vezeték nélküli on! :: vagányságból magától: ![]() Mindenesetre köszönöm a sok segítséget és tanácsot! Much appreciated! Jamie. |