![]() |
|
| |||
| |||
| שלום לכולם אני עתה (היה מנסה) הגדרת רשת אלחוטית עבור חבר. את תרחיש זה ... אלחוטי נייד Toshiba להופיע Vista, אלחוטי Desktop מפעיל XP Home, NTL הכבלים בפס רחב עם NTL: 200 המודם וכן Netgear נתב אלחוטי. איתי עד כה? נכון, אני נמשיך ... את הנתב Netgear מחובר באמצעות מודם של NTL Ethernet והיא נראתה הותקן כהלכה. שימש את הנייד כדי להפעיל את תוכנת ההתקנה Netgear להגדיר את סוג האבטחה הנדרשת (WPA-PSK). האינטרנט הוא נגיש על המחשב הנישא באמצעות כבל Ethernet מחובר האחורי של זה (אשר מחובר האחורי של הנתב). בסדר, אז הייתי בהנחה כי ברגע זה היה להשלים, אני רוצה להיות מסוגל להוציא את כבל Ethernet מהחלק האחורי של הנייד ו-La voi, את הנייד יקבל את האות האלחוטית ואני רוצה להיות מסוגל להתחבר למערכת. הייתי גם בהנחה כי אלחוטי Desktop היה גם לקבל את האות ולהיות מסוגל להתחבר, אבל לא. מחשבי כף יד שלי הוא מסוגל לקבל את האות ולקשר את המיקום של שני המחשבים, אז אני בבית הפסד על מה שגורם לבעיה כאן. כל עזרה או עצה יהיה מוערך מאוד! הרבה תודה. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם בדקו כי כרטיס הרשת האלחוטית אופשרו ו בדק את מנהלי ההתקנים של מותקן כראוי.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| את NTL200 הוא מודם כבלים alreay אשר מגדיר את החיבור לאינטרנט עם NTL. ככזה, דבק אלחוטית youter מאחורי זה לא יעבוד. אתה צריך נקודת גישה אלחוטית (למרות שאתה יכול להגדיר את הנתב לפעול באופן WAP בלבד).
אתה יכול תקע את הנתב Netgear לתוך האחורי של המודם NTL200 דרך כבל Ethernet ואז תקע מחשב נייד לתוך האחורי של הנתב שלך, אבל כל הנתב יעשה הוא להעביר את האות שוקת ולבקתנש את מודם הכבלים NTL. לאחר לנתק את הנייד הוא לא מתחבר לאינטרנט דרך נתב אלחוטי זה. העובדה PDA עובד בסדר עולה לי כי היא כבר מסופק באמצעות טלפון סלולרי, והוא מספק חיבור לאינטרנט דרך נקודת גישה של הספק שלך. לחיים: כריס המערכת שלי: וילי Wonka במפעל של מצולע
|
|
| |||
| |||
| NTL כבל עכשיו הבתולה כבל (ספק שירותי האינטרנט שלי כיום) ואני יכול לאשר שהיא תהיה בסדר עם ספק עבודה אלחוטית Router.I בהן השתמשתי אחת עבור 5 שנים או יותר עכשיו. @ Desertfish ... האם אתה מקבל מבולבלת אלחוטית עם מודם / נתב m8y? |
|
| |||
| |||
| אה ... אתה רוצה ללכת איתי techy (grunt). אז בסדר ... הולך כאן ![]() בעיקרון, מודם ADSL או לא קיימת, כי את המילה "מודם" הוא קיצור של "להסלים - demodulate" שנמצא המרת דיגיטלי סיגל לתוך באנלוג ו VISA versa (חושב לראש ימי dialup שבו יש לך רק 56K). הסיבה שקוראים לזה במונחים של מודם ADSL bacaus ADSL הוא עובד על טכנולוגיית ATM. הכספומט לא יכול להסיע את כתובות ה-IP כדי להגיע דרך לעקוף זאת encapsulate מנות IP ו PPP לתוך שקע לדחוף אותם כדי לספק שירותי האינטרנט שלך. בשל encapsulation זה מתרחש שם הם קוראים לו מודם. כאשר הייתי עדיין חיים סאות 'המפטון הייתי עם NTL (או הבתולה מדיה) ואני גם chucked את NTL200 מודם כבלים שהם נתנו לי ועל התקנת כבל הנתב ... עכשיו יש הבדל בין כבל של הנתב ADSL הנתב: א כבל הנתב היא באמצעות מחבר BNC על מנת לחבר את הכבל נכנס לשדל את הסלון שלך הנתב (סבב של מחבר לדפוק אותך לתוך האחורי של המכשיר שלך. ADSL של הנתב מתחבר אל splitter / microfilter דרך כבל עם קצת שני RJ11 connectors בכל סוף (את אלו אשר נראות מעט RJ45 connectors כמו אלה על Ethernet כבלים). בשני המקרים (של BNC או חיבור RJ11 בשעה האחורי של נתבים) הם אלה אשר מקבלים את כתובת ה-IP מ ספק שירותי האינטרנט שלך באמצעות IPCP (IP encapsulated לתוך PPP), אשר באופן כללי נקרא על יציאת WAN WAN כתובת. הנתב שלך היא באמצעות שימוש NAT או סכום של X-Ethernet יציאות או את החיבור האלחוטי. עכשיו ... נניח שאתה משתמש רגיל מודם הכבלים NTL לך רק יציאת Ethernet בגב באמצעות חיבור RJ45. אתה לא יכול לקשר את זה ל RJ11 (WAN) חיבור של הנתב שלך כי RJ45 ל RJ11 כבלים פשוט לא קיים. לפיכך אינך יכול להתחבר למודם שלך דרך הנתב זה של יציאת WAN. בגלל הנתב אינה קיימת מחוץ כתובת זה לא יכול NAT אחד מחוץ כתובת IP למספר שמיש בתוך כתובות ה-IP. כל נתב יכול לעשות הוא להעביר את האות. במקרה של Jamie839, כאשר הוא מחובר הנייד שלו אל הנתב באמצעות כבל Ethernet, אני בטוח שאם הוא היה בדק ipconfig ב הפקודה, הוא היה צריך לראות 80.xxx של כתובת ה-IP שהוקצתה לו, אשר יושב על כתובת ה-IP המשמשות את טווח הבתולה מדיה כי אם אתה מתחבר עם כבל Ethernet בחלק האחורי של NTL200 מודמים בכבלים, הם פשוט מעבירים את התנועה ... אתה יכול לתקוע פוטנציאלי של הנתב ADSL מאחורי מודם כבלים ו להגדיר את זה בצורה כזאת, כי היא עושה שימוש NAT כדי להתחיל לחלק את כתובות ה-IP. אולי אתה יכול configura של יציאת Ethernet לתפקד בתור יציאת WAN (הישן שלי Belkin בהחלט לא יכול). יכולים להיות דרכים אחרות, אלא להיות כנה אני לא בטוח איך לעשות את זה. אני עצלן, אני תמיד לוקח את המסלול עם המעטה התנגדות וכאשר הייתי עם מזל בתולה יצאתי וקיבלתי את עצמי של הנתב כבל (למעשה אני nicked ממנה את ההכשרה מעבדה שבה אני עובד ... LOL). חוץ מזה, זה עזר עם הפחתת Clutter שלי בסלון ... אז אם אתה יודע כיצד להגדיר את הנתב ADSL רגיל לתפקד כאחד שישב מאחורי מודם כבלים, אז אולי אתה צריך לכתוב על זה דביק. אני בטוח שזה יהיה לעזור הרבה poeple כי יש הרבה שהם struggling עם זה. עכשיו, אם תוכל לסלוח לי, אני צריך לצאת ולפרנס את החברה עם קצת TLC. ![]() נתראה בעוד כמה ימים (LOL) לחיים: כריס |
|
| |||
| |||
| לא מקבל techy m8, אני פשוט אומר מה עובד בשבילי, אבל אני חושב שאנחנו מדברים לעבר מטרות לעבור כאן. אזור להגדיר הוא כדלקמן: הבתולה מחובר באמצעות מודם כבלים RJ45 כבל Linksys נתב אלחוטי. זה עובד באופן מושלם להגדיר ומחייבת לא בתצורה מיוחדת .... כמה חברים שלי יש את אותה ההגדרה, אז אני יכול לאשר, ללא כל צל של ספק כי היא פועלת, וזאת עד כמה שאני יודע, הוא העדיף את תוכנית ההתקנה של כבל המשתמשים. באמצעות חיבור כבל, לא תוכל צ 'אק במרחק של מודם כבלים, זה הוא מרכיב חיוני. נתב אלחוטי כבל אינו מכיל מודם, וכו 'משלה זה יהיה חסר תועלת. של הנתב האלחוטי ADSL יש מודם משולבת ולעיתים קרובות המכונה אלחוטית מודם / נתב, אבל זה סוג של יחידה, לא יעבוד עם חיבור כבל, הוא חייב להיות מודם כבלים שמספקת הבתולה. בשנת Jamie839 של המקרה, את העובדה שהוא מתייחס אל Netgear נתב אלחוטי ולא ADSL נתב אלחוטי, עולה כי יש לו את הגדרות התצורה הנכונה ואת העובדה שהוא יכול להתחבר באופן אלחוטי, באמצעות מחשבי כף יד שלו, עולה לי כי הוא עובד כל אישור ו הבעיה היא עם Laptop תצורה. אני מקווה זו מבהירה דברים |
|
| |||
| |||
| ניסיתי את אותה תוכנית ההתקנה כמו שיש לך אבל עם Belkin הנתב האלחוטי ADSL בה ניסיתי להגדיר בתור WAP לאתר שלי מאחורי NTL200 המודם. על דבר פשוט לא היה זה. כששאלתי את העצה של כמה עמיתים לעבודה, הם היו כל צורך צחוק כי זה היה כל כך פשוט כדי להתקין ... עד שהם הגיעו בסביבות אצלי יש ללכת על זה. את החיוכים נעלמו במהירות. ![]() בכל מקרה, בסופו של דבר, כי גם אני רוצה להריץ Pix מאחורי חומת האש של הנתב שלי, אני כבל מצורף עבור הנתב במקום זאת, כל כך ... אני צריך לעשות כדי dissagree בנושא לא באמצעות מודם כבלים. הכבל המודם אתה מקבל שסופקו בידי הבתולה מדיה בעצם יש את אותה פונקציה כמו (חסר תועלת) Thompson Speedtouch 330 ADSL מודמים כל ספק שירותי האינטרנט הם זורקים על הלקוחות. כאשר אתה יכול בקלות להחליף מודם כבלים עם כבל נתב אלחוטי באופן דומה אתה יכול להחליף את ה ADSL עם מודם ADSL הנתב. אני כבר משתמש Linksys Wireless-G כבל הנתב מעל לשנה. פקוק רק על גבי לבן גדול מכוער NTL תיבת זה היה תלוי אצלי בסלון. חוץ מזה, את רוב פס רחב connectiosn בבלגיה למשל נשלחות באמצעות כבל. הם כל כך עובד שם. הגדר ההורים שלי הרשת האלחוטית באופן דומה. כפי שאמרתי קודם, אני יודע infinitely עוד על חיבורים מ כבל נחושת, אבל הייתי חושד כי הן פועלות על אותם העקרונות. שני חוטי באים מתוך תיבת NTL, אחד הולך המודם / נתב והשני אחד הטלפון שלך. הייתי חשוד תיבה זו היא מבצעים את אותה פונקציה כמו DSL splitter לך תקע לתוך שקע BT קלאסית. לחיים: כריס. |
|
| |||
| |||
| הבעיה שלך היא ADSL הנתב לא היה נכון הוא חתיכת הציוד עבור כבל חיבור, כמו ADSL הנתב יש inbuilt המודם .... זה לא טוב, כמו דורש כבל חיבור למודם שסופק על ידי מזל בתולה. הרגילה של הנתב לעיתים נקרא כבל הנתב, עם מודם כבלים בתולה היא רק דרך recommened. אתה לא יכול להחליף את מודם כבלים לנתב עם כבל, כבל כי אין לו מודם הנתב מובנית אותו. במקרה שלך אני מתאר לעצמי את הגדולה NTL תיבת לבן מכוער, תלוי את הסלון, הוא למעשה למודם ....... או אם הוא ישן בחר בתיבת הדף, המספק טלוויזיה, אז זה יהיה מודם inbuilt. אין דרך כבל כי תפעל על הנתב שלו, ללא מודם כבלים. מקווה שזה הגיוני. |
|
| |||
| |||
| היי לכולם סליחה זה לקחו אותי כל כך הרבה זמן להגיב, הבעיה היא כל מיון עכשיו. התברר כי הנתב לא היה חזק מספיק כדי להגיע אל שולחן העבודה למטה, תוך שהיא גרה בפינה, אז זה היה עבור swapped מעט יותר חזקה אשר מספקת כיום מספק אות. כפי עבור מחשב נייד, הייתי מנסה להפעיל את רדיו אלחוטי עם Fn + F8 (ממה שאני זוכר) המפתחות היה קורה כלום. זה היה כמה ימים לאחר פירסום כי אני בסופו של דבר למצוא את המתג להפעיל את אלחוטית ב! :: בעיטות עצמי:: ![]() בכלל, הרבה תודה על עזרה וייעוץ! מרבית appreciated! Jamie. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| הרשת האלחוטית הבעיה - Netgear דגם WPN824 | duskmon10 | רישות, מודמים & VoIP | 5 | 24 יוני 2009 00:35 |
| עזרה עם חיבור / acessing מדפסות לכוד עד המחשבים ברשת אלחוטית | woody72 | רישות, מודמים & VoIP | 0 | 23 מאי 2009 13:44 |
| מתאם כרטיס רשת יכול להיות בעיה עם חיבור אלחוטי אל שולחן העבודה? | Samantha0101 | רישות, מודמים & VoIP | 3 | ה -25 בחודש נובמבר 2008 11:15 |
| חד של הרשת האלחוטית לא עובדת עם שולחן עבודה - אין כתובת רשת | Samantha0101 | רישות, מודמים & VoIP | 7 | 16th אוקטובר 2008 07:34 |
| בעיה ברשת האלחוטית | darkblueblood | רישות, מודמים & VoIP | 4 | 18 נובמבר 2007 03:36 |
| שרשרת כלים | |
| |