![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hello all, I've just (bando) steigti bevielio tinklo draugui. Scenarijus tai ... Belaidis "Toshiba" nešiojamasis kompiuteris veikia Vista ", Wireless Desktop veikia XP Home", "NTL kabelinio plačiajuosčio ryšio prieiga su NTL: 200 modemas ir Netgear Wireless Router. Su manimi iki šiol? Teisingai, aš ir toliau ... Netgear router yra prijungtas prie NTL modemo per Ethernet ir atrodė, kad įdiegti teisingai. Nešiojamas kompiuteris buvo naudojamas paleisti Netgear įrenginio programinę įrangą ir konfigūruoti apsaugos reikalaujama (WPA-PSK) tipo. Internetas yra prieinamas per nešiojamąjį kompiuterį Ethernet kabelis prijungtas prie jį atgal (kuri yra prijungta prie maršrutizatorius atgal). Gerai, kad aš buvau padarius prielaidą, kad vieną kartą tai buvo visiškai, norėčiau turėti galimybę pašalinti Ethernet kabelis iš nešiojamas, ir atgal voi-la, nešiojamojo kompiuterio būtų gauti belaidžio signalo ir aš galėti prisijungti. Aš taip pat darant prielaidą, kad Wireless Desktop taip pat gauna signalą ir galės prisijungti, bet ne. Mano PDA gali priimti signalą ir prijungti į abu kompiuterius vieta, taigi aš ne dėl to, kas sukelia problemą, čia nuostolis. Bet pagalbos ar patarimo, būtų labai dėkingi! Many thanks. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar patikrinote, kad bevielio tinklo plokštės yra įjungta ir tikrinami vairuotojai yra netinkamai įdiegta.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| NTL200 yra kabelinis modemas kuris alreay nustato internetas su NTL. Taigi, priklijuojama belaidžio youter už tai neveiks. Jums reikia bevielės prieigos taškas (nors galima sukonfigūruoti maršrutizatorių veikti kaip tik WAP).
Galite prijungti Netgear router į NTL200 modemu atgal per Ethernet kabelį ir prijunkite nešiojamojo kompiuterio į savo maršrutizatorių atgal, bet visos maršrutizatorius bus padaryti, tai perduoti lovio signalą NTL kabelinis modemas. Kai būsite atjungti nešiojamas ji negali prisijungti prie interneto per tą bevielis maršrutizatorius. Tai, kad PDA veikia puikiai rodo man, kad ji buvo suteikta per mobilųjį telefoną teikėjas ir prisijungimo prie interneto prieigos tašką jūsų paslaugų teikėjas. Cheers: Chris Mano sistema: Willy Wonka's Factory daugiakampis
|
|
| |||
| |||
| NTL Cable dabar Mergelių kabelinis (mano ISP metu) ir galiu patvirtinti, kad jis tikrai dirba gerai su Wireless Router.I buvo vienu 5 metus ar daugiau metu. @ Desertfish ... Ar Jūs vis painiojama su Wireless Modem / Router m8y? |
|
| |||
| |||
| Ach ... Jūs norite eiti su manimi kebli (kriuksėjimas). Ok tada ... Čia eina ![]() Iš esmės, ir ADSL modemas nėra, nes žodį "modemas" yra sutrumpinimas nuo "moduliuoti - demodulate", kuri yra konvertuoti į skaitmeninį Sigal analoginio ir atgal (think Grįžti į dialup, kur tik turiu 56K dienų). Priežastis, kodėl jie jį vadina požiūriu ADSL modemas bacaus ADSL darbai ATM technologija. ATM negali transportas IP adresus, tai būdas sužinoti apie tai, kad piliulę IP paketus į VPP ir stumti juos lovio prie savo ISP. Dėl hermetizuoti, kad vyksta ten jie vadina tai modemas. Kai buvau dar gyvena Southampton Aš su NTL (arba Virgin Media), taip pat ir aš chucked NTL200 kabeliniu modemu jie man davė ir įrengta kabelinė maršrutizatorius ... Dabar yra skirtumas tarp kabelių ir maršrutizatorius ADSL maršrutizatorius skirtumas: Kabelinė maršrutizatorių, naudojant BNC Norint sujungti kabeliu įkalbinėti į jūsų kambarį savo maršrutizatorių (apvalios jungties varžtas jums į jūsų prietaisą nugaros. ADSL maršrutizatorius jungiasi Splitter / MICROFILTER per mažai kabelis du RJ11 jungtimis abiejuose galuose (tie, kurie atrodo šiek tiek RJ45 jungtis kaip ant Ethernet kabelių išplėtimas). Abiem atvejais (BNC arba RJ11 sujungimo ir maršrutizatoriai atgal) yra tie, kurie gauna IP adresą iš ISP per IPCP (IP atitverti į VPP), kuris apskritai vadinamas WAN port, kad WAN adresą. maršrutizatorius naudoja NAT per vieną x-dydis Ethernet arba bevielio ryšio. Dabar ... Tarkime, kad jūs naudojate standartinę NTL kabelinis modemas turite tik Ethernet port on the back naudojant RJ45. Jūs negalite prisijungti prie šios RJ11 (WAN) ryšio router nes RJ45 prie RJ11 kabeliai tiesiog nėra. Kaip pvz tu negali prijungti modemą prie router per tai WAN port. Kadangi maršrutizatorius nėra už jį spręsti negali NAT ne vieną IP adresą į keletą naudoti viduje IP adresus. Visi maršrutizatorius gali padaryti, tai perduoti signalą. Jei Jamie839 atveju, kai jis prijungtas savo nešiojamąjį kompiuterį prie maršrutizatoriaus per Ethernet kabelį, aš tikiu, kad jei jis būtų patikrinta ipconfig į komandų eilutę, jis matė 80.xxx IP adresas suteiktas su juo sėdi IP adreso naudojamas Virgin Media nes jei prijungti Ethernet kabelio ir NTL200 kabelinius modemus atgal, jie tiesiog praeiti eismo ... Jums galėtų laikytis ADSL maršrutizatorius už kabelinio modemo ir ją sukonfigūruoti taip, kad ji paleisti naudojant NAT rankomis iš IP adresų. Gal galėtumėte Configuration Ethernet port veikti kaip WAN port (mano senas Belkin tikrai negalima). Gali būti ir kitų būdų, bet ir būti sąžiningas nežinau, kaip tai padaryti. I'm lazy, aš visada būtų maršrutas mažiausiai pasipriešinimo, ir kai buvau su "Virgin aš išėjo ir gavo pats kabelis maršrutizatorių (iš tikrųjų aš nicked iš mokymo laboratorija, kurioje aš dirbau ... lol). Be to, jis padėjo sumažinti netvarką mano kambarį ... Taigi, jei jūs žinote, kaip nustatyti standartinę ADSL maršrutizatorių veikti kaip vienas sėdi už kabelinio modemo, tada gal reikia rašyti už tai lipni. Esu įsitikinęs, kad tai bus naudinga ir poeple daug, nes ten yra daug, kurie susiduria su tuo. Now if you'll excuse me, turiu išeiti ir teikti kai kurias TLC draugei. ![]() See ya per kelias dienas (lol) Cheers: Chris |
|
| |||
| |||
| Negaunu įžeidus M8, aš tik pasakyti tai, kas tinka man, bet aš manau, kad mes kalbame ne kirsti tikslais čia. Mano sukurta yra tokia: Virgin Cable Modem sujungta RJ45 kabelį Linksys Wireless Router. Šis įsteigtas puikiai veikia ir nereikalauja specialios konfigūracijos .... keli mano draugai turi tą patį rinkinį, tad galiu patvirtinti, be jokios abejonės šešėlis, kad jis dirba, ir kiek man žinoma, yra geriausia sąranka Kabelinė vartotojams. Su kabeliu, jūs negalite Chuck toli kabelinis modemas, tai yra gyvybiškai svarbi. Belaidis kabelinis modemas nėra maršrutizatorius, todėl dėl jos pačios būtų nenaudingas. ADSL bevielis maršrutizatorius yra integruotas modemas, ir dažnai vadinamas "Wireless Modem / Router, tačiau šio mazgo tipo, negalės dirbti su kabeliu, jis turi turėti Cable Modem pateikė Mergelė. Be Jamie839 atveju, faktas, kad jis nurodo Netgear Wireless Router, o ne ADSL Wireless Router, rodo, kad jis teisingas nustatymas ir tai, kad jis gali prisijungti be laidų, naudojant savo PDA, rodo man, kad visi veikia OK ir problema yra su jo Laptop konfigūracija. Tikiuosi, kad šis paaiškina ką |
|
| |||
| |||
| Bandžiau pačius nustatymus kaip jūs, bet su Belkin belaidžio ryšio, ADSL Router kuris Bandžiau nustatyti kaip WAP svetainę, kad už mano NTL200 modemas. Damn Thing tiesiog nebūtų jis. Kai paklausiau keletą kolegų darbe patarimų, jie visi, turintys juoktis, nes ji buvo taip paprasta nustatyti ... kol jie atėjo maždaug į mano vietą turi kreiptis į jį. Šypsena greitai dingo. ![]() Anyway, galų gale, nes aš taip pat norėjo paleisti PIX ugniasienės už mano maršrutizatorius, aš pasirinko kabelis maršrutizatorių vietoj, taigi ... Man reikia dissagree dėl nesinaudoti kabelinio modemo klausimas. Kabelinio modemo gaunate pateikta Virgin Media esmės atlieka tą pačią funkciją kaip (nenaudingas) Thompson problema su nautilus 330 ADSL modemai visus ISP yra susiduriama su jų klientais. Jūs galite lengvai pakeisti, kaip kabelio modemas bevielis maršrutizatorius kabelis taip pat galite pakeisti ADSL modemas su ADSL maršrutizatorių. Aš naudoju Linksys Wireless-G Router kabelinė daugiau nei metus. Tiesiog įjungtas ant Big Ugly balta NTL lange kabėjo mano kambarį. Be to, plačiajuosčio ryšio connectiosn Belgijoje, pavyzdžiui, dauguma yra pristatomi per kabelį. Jie visi darbai patinka, kad ten. Nustatyti mano tėvai bevielį tinklą, taip pat. Kaip minėjau anksčiau, aš žinau begalybės daugiau apie vario jungčių nei kabeliu, bet norėčiau įtarti, kad tiek darbo, tais pačiais principais. Du laidai išeina iš NTL box, one, vykstantis per jūsų modemą / maršrutizatorių, o kitas su savo telefonu. Norėčiau įtarti šį langelį atlieka tą pačią funkciją kaip DSL skirstytuvo įjungimo į savo Classic "BT" tinklo lizdo. Cheers: Chris. |
|
| |||
| |||
| Jūsų problema buvo ADSL Router nebuvo jis teisingas gabalas įranga kabeliu, kaip ADSL Router turi Integruotą modemo .... tai nėra gera, nes kabelinis ryšys reikalauja modemo pateikta Mergelė. Standartinis Router kartais vadinamas Cable Router, su Virgin Cable Modem yra tik recommened būdu. Jūs negalite pakeisti Cable Modem su Kabelinė maršrutizatorius, nes kabelinis modemas maršrutizatorius nėra pastatyti į jį. Jūsų atveju aš įsivaizduoju Big Ugly balta NTL lauke kabinti savo kambarį, iš tikrųjų Modemas ....... arba jei jis senas set-top-box, kad numatoma televizija, tada jis turės modemas Integruotą. Nėra taip, kad kabelinis maršrutizatorius dirbs savo, be kabeliniu modemu. Hope that makes sense. |
|
| |||
| |||
| Hi all, Deja jis man prireikė tiek daug laiko atsakyti, problema yra visų surūšiuoti dabar. Paaiškėjo, kad maršrutizatorius nebuvo pakankamai galingas, kad pasiektų Desktop žemyn, nes ji gyvena kampinis, todėl buvo szeroke truputį galingesnį, kuri dabar nustatyta pakankamai signalą. Kaip nešiojamas, aš bandžiau suteikti bevielio radijo ryšio su Fn + F8 (nuo to, ką aš atsimenu) Mygtukù ir nieko nevyksta. Tai buvo pora dienų po skelbimo, kad aš pagaliau rado jungiklis įjungti belaidžio on! : kicks save: ![]() Šiaip ar taip, labai ačiū už pagalbą ir patarimus! Much appreciated! Jamie. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Bevielio tinklo problema - NETGEAR Modelis WPN824 | duskmon10 | Networking, Modems & VoIP | 5 | Birželis 24, 2009 00:35 |
| Pagalba prisijungti / acessing spausdintuvai užsikabinęs į kompiuterius bevielio tinklo | woody72 | Networking, Modems & VoIP | 0 | Gegužė 23, 2009 13:44 |
| Ar tinklo adapterio kortelė turi problemų su bevielio ryšio Desktop? | Samantha0101 | Networking, Modems & VoIP | 3 | Lapkritis 25, 2008 11:15 |
| Uni bevielis tinklas neveikia su stalu - nėra tinklo adresas | Samantha0101 | Networking, Modems & VoIP | 7 | 16 spalis 2008 07:34 |
| Bevielio tinklo problema | darkblueblood | Networking, Modems & VoIP | 4 | Lapkritis 18, 2007 03:36 |
| Temos įrankiai | |
| |