![]() |
|
| |||
| |||
| Hello all, Es tikko (mēģinājis), set-up bezvadu tīklu draugs. Scenārijs tas ir ... Wireless Toshiba klēpjdators darbojas Vista, bezvadu darbvirsmas ekspluatācijas XP Home, NTL Kabeļu platjoslas pakalpojumu jomā ar NTL: 200 modemu un Netgear bezvadu maršrutētāju. Ar mani līdz šim? Labi, es ņemšu turpināt ... Netgear router ir savienota ar NTL modemu caur Ethernet un šķita uzstādīt pareizi. Laptop tika izmantota, lai palaistu Netgear instalācijas programmatūru un konfigurēt nodrošinājuma veidu, ja vajadzīgi (WPA-PSK). Internets ir pieejams klēpjdators, izmantojot ethernet kabeli, kas saistītas ar muguras tā (kas ir savienots ar aizmuguri router). Ok, tā man bija, pieņemot, ka tad, kad tas bija pabeigts, es varētu noņemt ethernet kabeli no aizmugures klēpjdatoru un voi-la, klēpjdators saņems bezvadu signālu un es varētu pieslēgties. Es biju arī pieņemot, ka bezvadu darbvirsmas, saņem signālu un var pieslēgties, bet ne. Mans PDA spēj saņemt signālu un savienot ar atrašanās vietu, gan par datoru, tāpēc es esmu pie zaudējumiem par to, kas izraisa problēmu šeit. Jebkādu palīdzību vai padomu, būtu ļoti appreciated! Many thanks. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vai jums ir pārbaudīts, ka bezvadu tīkla kartes ir iespējota, un pārbauda šoferi ir pareizi uzstādīta.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| NTL200 ir kabeļa modems, kurš alreay izveido interneta pieslēgums ar NTL. Kā tādi, salīmējot bezvadu youter aiz tas nedarbosies. Jums nepieciešams bezvadu piekļuves punkts (lai gan jūs varētu izveidot savu maršrutētāju, lai darbotos kā WAP tikai).
Jūs varat plug Netgear router vērā aizmugurē NTL200 modema caur Ethernet kabeli un pēc tam pievienojiet klēpjdators stājas atpakaļ jūsu router, bet visiem router būs jādara, ir caurlaide sile signāls saņemts no NTL kabeļa modemu. Kad esat atvienojiet klēpjdators tas nav savienojumu ar internetu, izmantojot minēto bezvadu maršrutētāju. Tas, ka PDA works fine iesaka man, ka tā ir sniegta, izmantojot mobilo telefonu pakalpojumu sniedzējs, un savienojumu ar internetu, izmantojot piekļuves punktu jūsu pakalpojumu sniedzēja. Cheers: Chris Mana sistēma: Willy Wonka's Daudzstūris Factory
|
|
| |||
| |||
| NTL Cable tagad Virdžīnu Cable (mana ISP pašlaik), un es varu apstiprināt, ka tas noteikti strādās soda ar bezvadu Router.I ir izmanto vienu uz 5 vai vairāk gadus tagad. @ Desertfish ... Vai esat kļūst sajaukt ar Wireless Modem / Router m8y? |
|
| |||
| |||
| Ah ... Jūs vēlaties iet īgns ar mani (grunt). Ok tad ... šeit iet ![]() Būtībā, un ADSL modemu neeksistē, jo vārds "modems" ir saīsinājums "modulēt - demodulate", kas ir pārvērst ciparu sigal vērā analogās un vīzu versa (ideju atpakaļ uz iezvanpieejas kur tikai ieguva 56 Kb dienas). Iemesls, kādēļ viņi to sauc par modemu ziņā ADSL ir bacaus ADSL darbu ATM tehnoloģijas. ATM nevar transportēt IP adreses, lai veids, kā iegūt aptuveni tas ir rezumēju IP paketes vērā PPP un virzīt tās minimālās līdz ISP. Jo iekapsulēšana, kas notiek tur tās sauc par modemu. Kad es vēl joprojām dzīvo Southampton Es biju ar NTL (vai Virgin Media), kā arī un es chucked NTL200 kabeļmodemu viņi man iedeva un uzstāda cable router ... Tagad ir starp kabeļu un maršrutētāju ADSL maršrutētāju starpību: Kabelis maršrutētāju izmanto BNC savienotājs, lai savienotu pierunāt kabeli nonāk jūsu dzīves telpā savu maršrutētāju (ap savienotājs jūs skrūve stājas atpakaļ ierīcē. ADSL router pieslēdzas sadalītājs / mikrofiltrs pa maz kabeli divas RJ11 konektori abos galos (tie, kas izskatās nedaudz RJ45 savienotājiem kā par ethernet kabeļi apliecības). Abos gadījumos (BNC vai RJ11 pieslēgumu aizmugurē maršrutētāji) ir tie, kas saņem IP adresi ISP via IPCP (IP iekapsulētiem vērā PPP), ko vispārīgi sauc par WAN portu uz WAN adresi. Jūsu maršrutētāju izmanto NAT, izmantojot vai nu x-summa Ethernet ports vai bezvadu savienojumu. Tagad ... Pieņemsim, ka jūs izmantojat standarta NTL kabeļmodemu jums ir tikai Ethernet ports atzveltnes, izmantojot RJ45 savienojumu. Jūs nevarat savienot to RJ11 (WAN) savienojums jūsu router, jo RJ45 lai RJ11 kabeļu vienkārši nav. Kā tādi jūs nevarat pieslēgties modemu, lai jūsu router via tas WAN portu. Jo router nav ārpus adresi nevar NAT atrodas ārpus IP adresi vairākiem izmantot iekšējās IP adreses. Visi router var darīt, ir iet signāls. Šajā gadījumā Jamie839, kad viņš saistīts savu klēpjdatoru maršrutētāju, izmantojot Ethernet kabeli, es esmu pārliecināts, ja viņš būtu jāpārbauda ipconfig in komandrindas, viņš būtu redzējis 80.xxx IP adresi viņam uzticēto, kas sēž IP adrese, robežās, ko izmanto Virgin Media, jo, ja veidojat savienojumu Ethernet kabeli aizmugurē NTL200 kabeļu modemi, viņi vienkārši iet satiksmes ... Jūs, iespējams, varētu pielīmēt ADSL router aiz kabeļa modemu un konfigurēt to tādā veidā, lai tas sāktu lietot NAT ar rokām no IP adreses. Varbūt jūs varētu konfigurācijas Ethernet ports, lai darbotos kā WAN ports (mans vecais Belkin noteikti nevarētu). Varētu būt citi veidi, bet ja godīgi es neesmu pārliecināts, kā to izdarīt. Es esmu slinks, es vienmēr maršrutu ar vismaz pretestību un, kad es biju ar Virgin es gāju, un ieguva sev kabeli maršrutētāju (patiesībā es nicked no apmācības laboratorijas, kur es strādāju ... lol). Bez tam, tas palīdzēja samazināt jucekli manā dzīvojamā istabā ... Tātad, ja jūs zināt, kā konfigurēt standartam ADSL router, lai darbotos kā vienu sēdi aiz kabeļa modemu, tad varbūt jums vajadzētu rakstīt lipīga tā. Es esmu pārliecināts, ka tas būs lietderīgi daudz poeple, jo ir daudz, kas cīnās ar to. Tagad, ja jūs Atvainojiet, man ir nepieciešams, lai pieteiktos pie un nodrošināt draudzene ar dažiem TLC. ![]() See ya in dažas dienas (lol) Cheers: Chris |
|
| |||
| |||
| Nesaņemu sapīcis m8, es tikai saku, kas der man, bet es domāju, ka mēs runājam par pārrobežu lietas šeit. Mans izveidota ir šādi: Neapstrādāta Cable Modem, savienotas ar RJ45 kabeli Linksys Wireless Router. Šo izveido strādā perfekti un nav nepieciešama īpaša konfigurācija .... daži no maniem draugiem ir pats izveidot, lai es varētu apstiprināt, bez ēnā šaubu, ka tas strādā, un, cik man zināms, ir vēlams setup kabeļu lietotājiem. Ar Kabeļa savienojums, jūs nevarat chuck prom Cable Modem, šī ir ļoti svarīga sastāvdaļa. Wireless Cable Router nesatur Modem, tā pēc savas tas būtu bezjēdzīgi. ADSL Wireless Router ir integrēts Modems, un to bieži sauc par Wireless Modem / Router, taču šāda veida vienības, nestrādās ar kabeļa savienojumu, kā tam jābūt Cable Modem, ko Virgin. In Jamie839's gadījumā, fakts, ka viņš atsaucas uz Netgear bezvadu maršrutētāju un ne ADSL Wireless Router, liecina, ka viņš ir pareizi uzstādījumi un faktu, ka viņš var izveidot bezvadu savienojumu, izmantojot savu PDA, liek domāt man, ka visi strādā OK un problēma ir ar savu klēpjdatoru konfigurāciju. Es ceru, ka tas izskaidro lietas |
|
| |||
| |||
| Es mēģināju pats izveidots kā jums, bet ar Belkin bezvadu ADSL router, kuru es mēģināju konfigurēt kā WAP to vietā aiz mana NTL200 modemu. Damn lieta, tikai nebūtu to. Kad man lūdza padomu par dažiem darba kolēģiem, tie visi, kam smieties jo tas bija tik vienkārši instalēt ... līdz brīdim, kad tie ieradās apmēram pie mana vieta ir iet pie tā. Pasmaida ātri izzuda. ![]() Anyway, kas beigās, jo es arī gribēju braukt PIX firewall aiz mana router, es izvēlējās cable router vietā, lai ... Man ir dissagree par jautājumu neizmanto kabeli, modemu. Kabeļa modems saņemat sniegto Virgin Media būtībā ir tāda pati funkcija kā (bezjēdzīgi) Thompson Speedtouch 330 ADSL modemus visi ISP ir apmētā ar saviem klientiem. Jūs varat tik viegli aizstāt kabeļa modems ar bezvadu kabeli maršrutētāju tāpat jūs varat nomainīt ADSL modemu ar ADSL maršrutētāju. Es jau labu laiciņu izmantoju Linksys Wireless-G cable router vairāk nekā gadu. Just pieslēgts uz lielo neglīto balto NTL lodziņu, kas karājas manā dzīvojamā istabā. Bez tam lielākā daļa platjoslas connectiosn Beļģijā, piemēram, tiek piegādāti, izmantojot kabeli. Viņi visi strādā, piemēram, ka uz turieni. Iestatiet manu vecāku bezvadu tīklu pašā veidā. Kā jau es teicu, es zinu nesalīdzināmi vairāk par vara savienojumu nekā kabeli, bet es vēlētos domāt, ka gan darbs pie tiem pašiem principiem. Divi vadi nāk no NTL ailē ieraksta vienu gatavojas modemu / router un otrs uz jūsu tālruni. Man ir aizdomas šo aili veic tādas pašas funkcijas kā DSL sadalītāju jūs plug savā klasiskajā BT kontaktligzdu. Cheers: Chris. |
|
| |||
| |||
| Jūsu problēma bija ADSL Router nebija viņš pareizi iekārta uz kabeļa savienojumu, kā ADSL Router ir iekšēja modemu .... tas nav labs, kā Kabeļa savienojums nepieciešams modems, ko Virgin. Standarta Router dažreiz sauc Cable Router, ar Virgin Kabeļa modems ir vienīgais recommened veidā. Jūs nevarat aizvietot Cable Modem ar Cable Router, jo Cable Router nav Modem iebūvēta tajā. Jūsu gadījumā es domāju lielo neglīto balto NTL lodziņā karājas jūsu viesistaba, patiesībā Modem ....... vai arī tā ir vecā televizora kastē ", kas paredz, TV, tad tas ir modems iekšēja. Nav tā, ka Cable Router darbosies uz tās pašas, bez Cable Modem. Ceru, ka ir jēga. |
|
| |||
| |||
| Hi all, Sorry tas ir pieņemts man tik ilgi, lai atbildētu, problēma ir visi sakārtoti tagad. Izrādījās, ka maršrutētājam nav pietiekami varena, lai sasniegtu desktop lejā, jo tā dzīvo stūrī, tāpēc tika aizstāti ar nedaudz jaudīgākiem tāds, kas tagad nodrošina pietiekamu signālu. Kā klēpjdators, es centos lai bezvadu radio ar Fn + F8 (no tā, ko es atceros) taustiņiem, un nekas nebija noticis. Tas bija pāris dienu laikā pēc nosūtīšanas, ka es beidzot konstatēts, slēdzi, lai ieslēgtu bezvadu on! :: sitieni self:: ![]() Jebkurā gadījumā, liels paldies par palīdzību un padomu! Much appreciated! Jamie. |
![]() |
|
| Bookmarks |