mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Networking, Modemuri & VoIP

Register

Problemă la conectarea la reţea fără fir ...

Reply

Thread Tools
Old 12 martie 2008, 18:34
Noile state Group

Default Problemă la conectarea la reţea fără fir ...

Bună ziua tuturor,

Eu v-am (a încercat să) înfiinţat o reţea fără fir pentru un prieten. În acest scenariu este ... Wireless Toshiba laptop ruleze Vista, wireless de birou rulează XP Home, NTL cablu de bandă largă cu NTL: 200 modem şi o Netgear Wireless Router. Cu mine până acum?

Bine, voi continua ... De Netgear router este conectat la NTL modem prin Ethernet şi se pare să instaleze corect. Laptopul a fost folosit pentru a rula Netgear instalare de software şi de a configura tipul de securitate necesare (WPA-PSK). Internetul este accesibil de pe laptop prin cablu Ethernet conectat la partea din spate a acestuia (care este conectat la partea din spate a router).

OK, deci am fost, presupunând că, odată ce aceasta a fost complet, mi-ar fi capabil de a elimina prin cablu ethernet de la partea din spate a laptop-ul şi-la voi, de laptop-ar primi de semnal wireless, şi aş fi capabil să se conecteze. Am fost, de asemenea, în ipoteza în care wireless desktop-ar primi, de asemenea, de semnal şi de a fi capabili să vă conectaţi, dar nu.

PDA mea este capabil de a primi un semnal şi conectaţi în locaţia atât de calculatoare, asa ca sunt la o pierdere a ceea ce se cauzează problema aici.

Orice ajutor sau sfaturi ar fi apreciat foarte mult!

Multe mulţumiri.
Old 13 martie 2008, 03:41
Grupul de donator

Ai verificat că de reţea fără fir carduri sunt activate şi verificate driverele sunt instalate corect.

Dacă PDA-ul tau este de a conecta ok, acesta trebuie sa fie un driver / software / config problemă.

Ce Device Manager spectacol?

Sistemul meu: Home Build

Procesor (e):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Plăci de bază:
Asus M2V Rev 1.
Memorie RAM:
4GB (3.25gb vizibil)
Placă grafică (e):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Placă de sunet:
5.1 Reatek on-board
Hard Drive (e):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optical Drive (e):
Pioneer 110 x 2
Cauza / PSU:
Stock / 550w Silent
Răcire:
Stock
Network / Internet:
10/100 NIC / 20MB Virgine cablu
Monitor (e):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Sistem de operare (e):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 21st Mar 2008, 11:14
Grupul de donator

De NTL200 este un modem de cablu care alreay stabileşte conexiunea la Internet cu NTL. Ca atare, lipit un radio youter spatele el nu va funcţiona. Ai nevoie de un punct de acces fără fir (cu toate că aţi putea să vă setaţi router pentru a acţiona ca un WAP numai).

Aveţi posibilitatea să conectaţi la Netgear router în partea din spate a NTL200 modem printr-un cablu ethernet, apoi conectaţi un laptop în partea din spate a ruterului, dar toate vor face ruter este treci sinclinal semnalul primit de la modem de cablu NTL. Odată ce vă deconectaţi laptop-ul nu se va conecta la internet prin care Wireless Router.

Faptul că PDA lucrează bine cu mine, sugerează faptul că au fost furnizate prin intermediul unui telefon mobil, furnizorul şi este conectat la Internet prin intermediul unui punct de acces de la furnizorul Dvs..

Noroc:
Chris

Sistemul meu: Willy Wonka de poligon Factory

Procesor (e):
Core 2 Duo E8500 2x3.16Ghz 1333GHz
Plăci de bază:
Gigabyte GA-EP35 DS3R Socket 775
Memorie RAM:
Micron 4GB PC-6400 (800Mhz)
Placă grafică (e):
XFX 8600GT 256Mb DDR3 540Mhz
Placă de sunet:
Aflate la bord, de sunet 7.1
Hard Drive (e):
400GB Samsung / 36GB Raptor (x2)
Optical Drive (e):
Optiarc AD-7200D 20x DVD-RW (x2)
Cauza / PSU:
Cosmos RC-1000 / Arctic 600W PSU
Răcire:
Zalman CNPS9700 / Noctura NC-U6
Network / Internet:
La bord
Monitor (e):
Samsung 2232BW 22 "(x2)
Sistem de operare (e):
Win-XP (SP2)
Old 21st Mar 2008, 11:23
Grupul de donator

NTL Cable este acum Virgine Cablu (ISP-ul meu, în prezent) şi pot confirma cu siguranţă că va lucra bine cu un fir Router.I au fost utilizând una de 5 ani sau mai mult acum.

@ Desertfish ... Noţiuni de bază ai confundat cu un Wireless Modem / Router m8y?
Old 21st Mar 2008, 12:31
Grupul de donator

Ah ... Vrei să mergi cu mine techy (groh). Ok, atunci ... merge aici

Practic, modem ADSL şi nu există, deoarece cuvântul "modem" este o abreviere pentru "modula - demodulate", care este de conversie digital sigal în analogice şi viză versa (cred înapoi la zile de dialup de unde aţi luat doar 56K). Motivul pentru care ei îl numesc un modem ADSL din punct de vedere al este bacaus ADSL lucrează la ATM-uri de tehnologie. ATM-uri nu poate transport adrese IP astfel de mod de a ajunge în jur de faptul că este de a encapsulate pachetelor IP în PPP şi împingeţi-le scoc la ISP. Pentru că de încapsulare care are loc acolo se spune un modem.

Când eram încă în viaţă am fost cu Southampton NTL (sau Virgin Media), după cum este bine şi am chucked de NTL200 modem de cablu mi-au dat şi instalat un cablu router ... Acum, exista o diferenta intre un cablu si un router ADSL router:

Un cablu de router este folosind un conector BNC cu scopul de a conecta cablul convinge să intre în camera de zi pentru a vă router (runda de conector vă şurub în partea din spate a aparatului. Un ruter ADSL se conectează la un separator / microfilter printr-un cablu cu puţin RJ11 doi conectori de la fiecare capăt (cele care arata ca mic RJ45 conectori precum cele pe ethernet cabluri). În ambele cazuri (de BNC sau RJ11 conexiune la partea din spate a routere) sunt cei care au primit de la adresa IP furnizorul de servicii Internet, prin intermediul IPCP (IP încapsulat în PPC) care, în general, ceea ce se numeşte port WAN la adresa WAN. dvs. ruter este folosind NAT prin fie x-cantitatea de porturi Ethernet sau conexiune fără fir.

Acum ... Să presupunem că folosiţi standard modem de cablu NTL ai doar un port Ethernet de pe partea din spate folosind o conexiune RJ45. Nu vă puteţi conecta la acest RJ11 (WAN) conexiuni de router deoarece RJ45 la RJ11 cabluri, pur şi simplu nu există. Ca atare nu sunteţi capabili să vă conectaţi modem pentru a vă router prin e WAN port. Pentru ca router nu are o adresa din afara nu poate NAT afara o adresă IP la mai multe utilizabil în interiorul adrese IP. Toate router nu se poate trece de semnal.

În caz de Jamie839, când şi-a lui laptop conectat la router prin cablu ethernet, sunt sigur că dacă l-ar fi verificate ipconfig în promptul de comandă, el ar fi vazut un 80.xxx adrese IP alocate pentru el, care stă în adresă IP folosite de gama Virgin Media, pentru că dacă vă conectaţi un cablu ethernet în partea din spate a NTL200 modemuri de cablu, ei pur şi simplu treci de trafic ...

Tu ar putea lipi un ruter ADSL în spatele unui modem de cablu şi configuraţi-l în aşa fel încât să nu începeţi să utilizaţi NAT la mana adrese IP. Poate ca ai putea configurare un port Ethernet pentru a funcţiona ca un port WAN (vechiul meu Belkin cu siguranţă nu a putut). S-ar putea fi şi alte modalităţi de a fi sincer, dar nu sunt sigur cum sa o fac. Sunt lenesa, mereu am lua pe traseu cu mai puţin de rezistenţă şi de când am fost cu Virgin am ieşit şi eu am un cablu router (de fapt, am ciobit-o de la laboratorul de formare în cazul în care am fost de lucru ... lol). În afară de aceasta, ea a contribuit la reducerea cu dezordine la mine in camera de zi ...

Deci, dacă ştii cum să configuraţi un standard ADSL router să funcţioneze ca un şedinţei în spatele unui modem de cablu, atunci poate că ar trebui să scrie un adezivă pentru el. Sunt sigur că va fi de ajutor la o multime de poeple deoarece exista o multime care se luptă cu asta.

Acum, dacă veţi scuza-ma, am nevoie de log off şi să furnizeze prietena cu unele TLC.

Ne vedem în câteva zile (lol)

Noroc:
Chris
Old 21st Mar 2008, 13:38
Grupul de donator

Nu se techy M8, eu spun doar ceea ce lucreaza pentru mine, dar cred că este vorba de la cruce sensul aici.

Meu este înfiinţată, după cum urmează:

Virgin conectat prin modem de cablu RJ45 Cable la Linksys Wireless Router.

Acest set de lucrări perfect şi nu necesită configurare speciale .... câţiva dintre prietenii mei au aceleaşi înfiinţat, aşa că poate confirma, fără nici o umbră de îndoială că funcţionează şi în ceea ce ştiu eu, este de preferat Cable setup pentru utilizatori.

Cu o conexiune prin cablu, nu vă puteţi pierde de modem de cablu, aceasta este o componentă vitală. A Wireless Router conţine nici un cablu de modem, asa ca pe propriul său ar fi inutil.
O ADSL Wireless Router are un modem integrat şi este adesea menţionată ca un Wireless Modem / Router, dar acest tip de unitate, nu va funcţiona cu o conexiune prin cablu, el trebuie să dispună de modem de cablu oferite de Virgine.

În Jamie839 cazul, faptul că el se referă la un router wireless Netgear, şi nu un ADSL Wireless Router, sugerează faptul că el a corecta instalare şi de faptul că el se poate conecta wireless, cu ajutorul lui PDA, sugerează să-mi că totul este în regulă şi de muncă problema este cu laptop de configurare.

Sper ca acest clarifică lucrurile
Old 28 martie 2008, 03:56
Grupul de donator

Am incercat acelasi setup ca ai, dar cu un Belkin ADSL router wireless pe care am încercat să configuraţi ca site-ul WAP la spatele meu NTL200 modem. De nimic nu s-ar fi tocmai acesta. Când am cerut sfatul câteva colegii de la locul de muncă, au fost toate având o râde, pentru că a fost atât de simple pentru a instala ... , până când au venit în jurul meu, la loc de a avea un du-te la asta. Zambete de repede a dispărut.

Oricum, în cele din urmă, pentru că am vrut de asemenea, pentru a rula un PIX firewall în spatele meu router, am optat pentru un cablu router loc, asa ca ... Am nevoie pentru a dissagree cu privire la problema de a nu folosind modem de cablu. De modem de cablu esti Noţiuni de bază furnizate de Virgin Media, practic are aceeaşi funcţie ca şi (inutil) Thompson Speedtouch 330 ADSL modem toate ISP sunt aruncare de la clientii lor. Puteţi înlocui cu uşurinţă ca un modem de cablu cu un router wireless, prin cablu, în acelaşi mod, aveţi posibilitatea să o înlocuiască cu un ADSL modem ADSL router. Am fost folosind un Linksys Wireless-G router prin cablu de peste un an. Doar conectat pe mare urât alb NTL caseta care a fost spânzurat în sufragerie. În afară de aceasta, cea mai mare parte a serviciilor de bandă largă connectiosn în Belgia, de exemplu, sunt livrate prin cablu. Acestea toate ca munca de acolo. Configuraţi părinţii mei de reţea fără fir în acelaşi mod.

Aşa cum am spus înainte, ştiu infinit mai multe despre conexiunile de cablu de cupru, dar mi-ar fi bănuit că ambele munca pe aceleaşi principii. Două sunt de fire care ies din NTL caseta, o să-ţi un modem / router si celalalt la telefon. Aş suspect această casetă se efectuează în aceeaşi funcţie ca şi DSL separator vă conectaţi în contul dvs. clasic BT socket.

Noroc:
Chris.
Old 28 martie 2008, 06:41
Grupul de donator

Problema ta a fost de ADSL Router el nu a fost corect bucată de echipamente pentru o conexiune prin cablu, ca are un Router ADSL modem inbuilt .... acest lucru nu este bun, ca o conexiune prin cablu necesită modem furnizate de către Virgin.
Standardul Router uneori numit un cablu Router, cu un modem de cablu Virgin este singura cale de recommened.

Nu se poate înlocui cu un modem de cablu Cable Router, pentru că un cablu Router nu are nici un modem construit în el. În cazul dumneavoastră îmi imaginez de mare urât alb NTL caseta, spânzurat în camera de zi, este, de fapt, modemul ....... sau dacă este un vechi set top box, care prevede TV, atunci ea va avea un modem inbuilt.
Nu există nici o modalitate ca un cablu Router va lucra din proprie, fără nici un modem de cablu.

Sper ca are sens.
Old 2 aprilie 2008, 13:24
Noile state Group

Bună tuturor,

Ne pare rău este luat de mine aşa de mult timp pentru a răspunde, problema este acum toate sortate. Sa dovedit că router nu a fost suficient de puternic pentru a ajunge la spaţiul de lucru jos ca el trăieşte într-un colţ, aşa că a fost schimbat un pic mai puternic pe care acum o oferă un semnal de satisfăcătoare.

În ceea ce priveşte laptop, am încercat, pentru a permite radio radio cu Fn + F8 (de la ce-mi amintesc) cheile si nimic nu se întâmpla. A fost o pereche de zile de la postarea pe care am găsit în cele din urmă a trece la rândul său, de pe mobil! :: lovituri auto::

Oricum, mulţumesc mult pentru ajutor şi sfaturi! Apreciat!

Jamie.
Reply

Register

Marcaje