menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Siete, Modemy & VoIP

Register

Problém pri pripájaní k bezdrôtovej sieti ...

Reply

Thread Tools
Old 12 marca 2008, 18:34
Nový člen skupiny

Default Problém pri pripájaní k bezdrôtovej sieti ...

Zdravím všetkých,

I've just (snažia) set-do bezdrôtovej siete pre priateľa. Scenár je to ... Bezdrôtové Toshiba laptop beží Vista, bezdrôtových desktopových beží XP Home, NTL káblové širokopásmové s NTL: 200 modem a bezdrôtový router Netgear. So mnou tak ďaleko?

Právo, budem pokračovať ... V Netgear router je pripojený k NTL modem cez ethernet a zdalo nainštalovať správne. Na notebooku bola použitá na spustenie Netgear inštalácia softvéru a nastaviť typ zabezpečenia požadovanej (WPA-PSK). Internet je dostupný na notebooku cez ethernetový kábel pripojený k zadnej časti je (ktoré sú pripojené k zadnej strane routeru).

Ok, tak som bol za predpokladu, že raz to bolo kompletné, já bych byť schopný odstrániť ethernet kábel zo zadnej časti notebooku a voi-la, notebooku, dostane bezdrôtového signálu a já by sme sa mohli pripojiť. Bol som aj za predpokladu, že bezdrôtová plochu by tiež prijímať signál, a byť schopní sa pripojiť, ale nie.

Moje PDA je schopný prijímať signál a pripojiť sa na mieste oba počítače, tak jsem na rozpacích, jak na to, čo je príčinou problému tu.

Akákoľvek pomoc či radu by bolo veľmi ocenené!

Děkuji.
Old 13 marca 2008, 03:41
Darcu Skupina

Ptal ste sa, že bezdrôtové sieťové karty sú povolené a skontrolovať ovládače sú správne nainštalované.

Ak vaše PDA je pripojenie v poriadku, je potrebné ich vodič / software / config problém.

Čo je Správca zariadení show?

Môj systém: Domov Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základná doska:
Asus M2V Rev 1.
Pamäť RAM:
4 GB (3,25 gigabajt viditeľné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550W Tichý
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 20MB Panny Satelit
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operačný systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 21 marca 2008, 11:14
Darcu Skupina

V NTL200 je káblový modem, ktorý alreay nastaví pripojenie k internetu s NTL. Ako taký, odkrvovacieho bezdrôtové youter za ním nebude pracovať. Potrebujete bezdrôtový prístupový bod (aj keď môžete nastaviť router aby mohla pôsobiť ako WAP iba).

Môžete zapojte sa Netgear router do zadnej časti NTL200 modem cez ethernet kábel a potom zapojte notebooku do zadnej časti vášho routeru, ale všetky router bude robiť, je minimálna priechod signálu dostal od NTL na káblový modem. Akonáhle odpojíte notebooku nebude pripojenie k internetu cez ktoré bezdrôtový smerovač.

Skutočnosť, že PDA pracuje dobre naznačuje mi, že bolo vykonané prostredníctvom mobilného telefónu a je poskytovateľom pripojenia k internetu prostredníctvom prístupového bodu vášho poskytovateľa.

Nazdraví:
Chris

Môj systém: Willy wonku to polygón Factory

Processor (s):
Core 2 Duo E8500 2x3.16Ghz 1333GHz
Základná doska:
Gigabyte GA-EP35 DS3R Socket 775
Pamäť RAM:
4 GB Micron PC-6400 (800MHz)
Grafické karty (s):
XFX 8600GT 256MB DDR3 540Mhz
Zvuková karta:
Palubný 7.1 Zvuk
Pevný disk (y):
Samsung 400GB / 36GB Raptor (2x)
Optická mechanika (s):
Optiarc AD-7200D 20x DVD-RW (2x)
Case / PSU:
Cosmos RC-1000 / Arctic 600W PSU
Chladenie:
Žalman CNPS9700 / Noctura NC-U6
Sieť / Internet:
Palubný
Monitor (s):
Samsung 2232BW 22 "(x2)
Operačný systém (y):
Win-XP (SP2)
Old 21 marca 2008, 11:23
Darcu Skupina

NTL Satelit teraz Panny Satelit (môj ISP v súčasnosti) a môžem potvrdiť, že to bude určite funguje s Wireless Router.I boli pomocou jedného na 5 rokov alebo viac teraz.

@ Desertfish ... sa máte zamieňať s Wireless Modem / Router m8y?
Old 21 marca 2008, 12:31
Darcu Skupina

Aha ... Chceš ísť so mnou techy (Vrčení). Ok potom ... tu ide

V podstate a ADSL modem neexistuje, pretože slovo "modem" je skratka pre "modulovať - demoduláciu", čo je konverzie digitálneho na analógový sigal aj naopak (myslím späť do dní vytáčané, kde si len 56K). Dôvodom, prečo sa im hovorí modem v podobe ADSL sa bacaus ADSL pracuje na technológii ATM. Bankomat nemôže dopravy IP adresy, tak aj spôsob, ako sa asi, že je zapouzdřit IP paketov do PPP a zatlačte je koryto do vášho ISP. Vzhľadom na zapuzdrenia, ktoré sa odohráva tam hovorí modem.

Keď som bol ešte žijú v Southamptone som bol s NTL (alebo Panny Media), tak som sa mrsknutý NTL200 káblový modem mi dali a inštalovaný káblový router ... Teraz existuje rozdiel medzi káblom router a ADSL routeru:

A router je kábel pomocou BNC konektora, aby sa pripojíte koaxiálny kábel prichádzajúce do vašej obývačky na váš router (The kolo konektor vám skrutku do zadnej časti zariadenia. ADSL router pripojí k štiepnej destilačnej clony / mikrofilter cez kábel s malou dva RJ11 konektory na oboch koncoch (tie, ktoré vyzerajú ako malé konektory RJ45, ako tie, na ethernet káble). V oboch prípadoch (v BNC alebo RJ11 pripojenie na zadnej strane smerovače), sú tie, ktoré sa dostávajú na IP adresu zo váš ISP pres IPCP (IP zapuzdrené do PPP), ktoré vo všeobecnej rovine sa nazýva WAN port na WAN adresu. vášho routeru pomocou NAT cez buď x-suma ethernet porty alebo bezdrôtové pripojenie.

Teraz ... Predpokladám, že používate štandardné NTL káblového modemu budete mať len jeden ethernet port na zadnej strane pomocou RJ45 pripojenie. Môžete sa pripojiť k tejto RJ11 (WAN) pripojenie vášho routeru, pretože RJ45 na RJ11 káble jednoducho neexistujú. Ako taký, že nie ste schopní sa pripojiť k vášmu modemu cez router je to WAN port. Vzhľadom k tomu, že router nemá mimo adresa nie je NAT jedna vonkajšiu IP adresu na viac využiteľných vo vnútri IP adresy. Všetky routeru môžeme urobiť, je priechod signálu.

V prípade Jamie839, keď jeho notebooku pripojený k smerovaču cez ethernetový kábel, Som si istý, či by si skontrolovať ipconfig v príkazovom riadku, že by došlo k 80.xxx IP adresy, ktoré mu boli uložené, ktorý sedí vo rozsah IP adries používaných Virgin Media pretože ak sa pripojíte ethernetový kábel v zadnej časti NTL200 káblové modemy, jednoducho prejsť prevádzky ...

Ty by mohli potenciálne Stick ADSL router za káblový modem a nastaviť tak, aby sa to začať používať NAT na ruku IP adresy. Možno by ste mohli konfiguračného ethernetový port funguje ako WAN port (môj starý Belkin určite nebolo). Môže byť aj iné spôsoby, ale úprimne si nie istý, ako to robiť. Som lenivý, som vždy trasu s čo najmenším odporom, a keď som bol s Panenské som šiel von a já dostala káblom router (vlastne som vrúbkovanie z prípravy laboratóriu, kde som pracoval ... lol). Okrem toho, že pomohol so znižovaním neporiadok v mojom obývacej izbe ...

Takže, ak viete, ako nastaviť štandardné ADSL router fungovať ako jedna sedí za káblový modem, potom možno by ste napísať lepivými pre ňu. Som si istý, že to bude užitočné pre veľa ľudí, pretože tam je veľa, že čelíme s tým.

Keď budete prepáčte, musím sa odhlásiť a poskytovať priateľka s niektorými TLC.

Uvidíme sa za pár dní (lol)

Nazdraví:
Chris
Old 21 marca 2008, 13:38
Darcu Skupina

Nedostávam techy M8, já jsem chtěl říct, čo pre mňa, ale myslím, že sme hovorili na kríž účely tu.

Moja nastaviť nasledovne:

Panenský Cable Modem pripojený RJ45 kábla k Linksys Wireless Router.

Tento súbor sa pracuje perfektne a nevyžaduje žiadnu osobitnú konfiguráciu .... pár mojich priateľov majú rovnaké nastavenie, takže môžem potvrdiť, bez akéhokoľvek tieňa pochybnosti, že to funguje, a pokiaľ viem, je preferovanom nastavenia pre kábel užívateľov.

S Káblové pripojenie, nemôžete prošvihnout káblový modem, to je dôležitý prvok. A Wireless Router Cable neobsahuje modemu, takže na jeho vlastné, bolo by zbytočné.
ADSL Wireless Router má integrovaný modem a je často označovaný ako Wireless Modem / Router, ale tento typ jednotky, nebude pracovať s kábel pripojenie, musí mať kábel modemu poskytuje Panny.

V Jamie839 v prípade skutočnosť, že sa odkazuje na Netgear bezdrôtový router a nie ADSL Wireless Router, naznačuje, že je správne nastavenie a skutočnosť, že sa dá pripojiť bezdrôtovo pomocou svojho PDA, navrhuje sa mi, že všetko funguje OK a problém je s jeho Laptop konfiguráciu.

Dúfam, že toto objasňuje veci
Old 28 marca 2008, 03:56
Darcu Skupina

Snažil som sa rovnakým nastavením, ako ste, ale s Belkin bezdrôtový ADSL router, ktorý som sa pokúsil nastaviť ako WAP na mieste za mojimi NTL200 modem. Ta zatratenie vec jednoducho nebude mať. Keď som sa spýtala na radu niekoľkými kolegami v práci, všetci boli s smiať, pretože to bolo tak jednoduchej inštalácii ... až do okamihu, keď prišla asi u mě, že majú ísť na to. Usmieva sa rýchlo zmizol.

Mimochodom, na konci, pretože som tiež chcela spustiť PIX firewallu, za môj router, som sa rozhodla pre káblovú router miesto, takže ... Já potreba dissagree v otázke nie je pomocou káblového modemu. Káblový modem ste dostali dodané Virgin Media má v podstate rovnakú funkciu ako na (zbytočné) Thompson SpeedTouch 330 ADSL modemy všetky ISP házení na svojich zákazníkov. Môžete tak ľahko nahradiť káblový modem s bezdrátovým routerem kábla sa rovnakým spôsobom môžete nahradiť ADSL modem s ADSL router. Bol som pomocou Linksys Wireless-G směrovač kábel viac ako rok. Stačí zapojiť do veľkej škaredé biele NTL pole, ktoré bolo visí v mojom obývacej izbe. Okrem toho, že väčšina širokopásmových connectiosn napríklad v Belgicku sú dodávané prostredníctvom kábla. Tí všetci pracujú ako ten tam. Nastaviť moje rodičia bezdrôtovej sieti sa rovnakým spôsobom.

Ako som už povedal predtým, já vím nekonečne viac o medené spoje ako kábel, ale já bych podozrenie, že obaja pracujú na rovnakých princípoch. Dva drôty sú na ceste von z NTL krabice, jedna bude váš modem / router a druhý pre telefón. Já bych podozrenie tejto kolónky plní rovnakú funkciu ako DSL štiepnej destilačnej clony ste konektor do Vašej klasické BT socket.

Nazdraví:
Chris.
Old 28 marca 2008, 06:41
Darcu Skupina

Váš problém je ADSL Router nebolo to správne zariadenie pre káblové pripojenie, ako ADSL Router má vstavaný modem .... To nie je dobré, ako Káblové pripojenie vyžaduje modem poskytnutých Panny.
Štandardné Router niekedy nazýva Cable Router s Panny Cable Modem je jediný spôsob, ako recommened.

Nemôžete nahradí káblový modem s Cable Router, pretože Cable Modem Router nemá postavený do neho. Vo Vašom prípade som si predstaviť, že by veľký škaredý biely NTL box, visí vo vašom obývacej izbe, je v skutočnosti Modem ....... alebo ak je to starý set-top box, ktorý ponúka TV, potom to bude mať vstavaný modem.
Neexistuje žiadny spôsob, že Cable Router bude pracovať na svoje vlastné, a to bez káblového modemu.

Dúfam, že to dáva zmysel.
Old 2. apríla 2008, 13:24
Nový člen skupiny

Ahoj všetkým,

Je mi ľúto, že to ma tak dlho reagovať, problém je řazený hned. Ukázalo sa, že router nebol dostatočne silný, aby dosiahli na ploche dole, ako je život v ústraní, takže to bol vymeneným za mierne silnejší, ktorý teraz poskytuje uspokojivý signál.

Rovnako ako u notebooku, som sa snažil umožniť bezdrôtové rádio s Fn + F8 (z toho, čo Pamätám) kľúče a nič sa nedeje. Bolo to pár dní po vysielaní, ktorú som nakoniec našla prepínač pre zapnutie bezdrôtovej on! :: Kopy self::

Tak či onak, mnohé vďaka za pomoc a radu! Hodně!

Jamie.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.