мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Нетуоркинг, Модем & ВоИП

Register

Проблем спајања на бежичну мрежу ...

Reply

Тхреад Тоолс
Old 12. Јан 2008, 18:34
Нови члан групе

Default Проблем спајања на бежичну мрежу ...

Поздрав свима,

Иве 'праведан (био тежак за) постављање бежичне мреже за пријатеља. У сценарију је овај ... Уирелесс лаптоп Тосхиба трчање Видик, радио десктоп трчање КСП Хоме, НТЛ кабл са широкопојасни НТЛ: 200 модем и Нетгеар радио усмјеривач. Са мном тако далеко?

Право, ја ћу и даље ... Тхе Нетгеар рутери је спојен на модем преко Етхернет НТЛ и чинило да инсталирате исправно. Тхе лаптоп коришћен је покренути инсталацију софтвера Нетгеар и конфигурисати врсту безбедности захтева (УПА-ПСК). Интернет је доступан на лаптоп путем Етхернет кабла спојен на задњу страну то (који је спојен на рутери задње стране).

Ок, па сам био под претпоставком да је то једном заврши, ИД-'бити у могућности за премештање Етхернет кабл из задње стране лаптоп и вои-ла, на лаптоп би да прими сигнал бежичне, а ја бих се моћи спојити. Такође сам уз претпоставку да је радио десктоп би такође да прима сигнал и да се могу повезати, али не.

ПДА Мој је у могућности да прими сигнал и повежите локације у оба рачунара, тако да сам са губитком као што га узрокује овде.

Било каква помоћ или савет би било много поштовати!

Многобројан захвалност.
Old 13. Јан 2008, 03:41
Донаторска Група

Јесте ли проверили да је бежична мрежа разгледнице нису омогућене и провјерени возачи су исправно инсталиран.

Ако је ваш ПДА повезујете ок, то је бити возач / софтуаре / цонфиг тема.

Шта Девице Манагер схоу?

Мы Сыстем: Почетна Буилд

Процесор (и):
64 кс 2 АМД Дуал Цоре 5200 + 2.60ГХз
Матичне плоче:
Асус М2В Рев 1.
РАМ меморија:
4ГБ (3.25гб видљиво)
Графичка картица (е):
НВИДИА ГеФорце 7300 ГС
Соунд Цард:
5,1 Реатек Он-Боард
Тврди диск (и):
250 ГБ САТА & 400гб САТА
Оптички погон (е):
Пионеер 110 кс 2
Цасе / псу:
Стоцк / 550у Нечујно
Хлађење:
Стоцк
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 20МБ Девице Цабле
Монитор (е):
Фујитсу Сиеменс 22 "ТФТ БИЛА
Оперативни систем (е):
Кс32/Уиндоус 7 Виста Ултимате кс64
Old 21. Јан 2008, 11:14
Донаторска Група

Тхе НТЛ200 је модем кабл који алреаы поставља интернет везу са НТЛ. Као такав, приљепљивање бел̌ичног ыоутер стоје иза њега и неће да раде. Потребна вам је бежична приступна тачка (иако сте могли поставили свој рутери да делују само као УАП).

Можете прикључити на Нетгеар рутери у стражњем делу НТЛ200 модем преко Етхернет кабла, а затим прикључите лаптоп на полеђини вашег рутери, али све ће учинити је усмјеривач проћи кроз сигнал је примила од НТЛ кабловски модем. Након што је искључити лаптоп неће повезати на интернет преко које радио усмјеривач.

Чињеница да је у реду ПДА дела сугерише ми се да је пружена путем мобилног телефона и услуга спајања на интернет преко приступне тачке вашег оператера.

Цхеерс:
Цхрис

Мы Сыстем: Уиллы Уонка'с полигона Фацторы

Процесор (и):
Цоре 2 Дуо Е8500 2кс3.16Гхз 1333ГХз
Матичне плоче:
Гигабајт ГА-ЕП35 ДС3Р соцкет 775
РАМ меморија:
4ГБ Мицрон ПЦ-6400 (800Мхз)
Графичка картица (е):
КСФКС 8600ГТ 256МБ ДДР3 540Мхз
Соунд Цард:
Онбоард Соунд 7,1
Тврди диск (и):
Самсунг 400ГБ / 36ГБ Раптор (кс2)
Оптички погон (е):
Оптиарц АД-7200Д 20кс ДВД-РУ (кс2)
Цасе / псу:
Цосмос РЦ-1000 / Арцтиц 600У псу
Хлађење:
Залман ЦНПС9700 / Ноцтура НЦ-У6
Нетуорк / Интернет:
Онбоард
Монитор (е):
Самсунг 2232БУ 22 "(кс2)
Оперативни систем (е):
Уин-КСП (СП2)
Old 21. Јан 2008, 11:23
Донаторска Група

НТЛ Цабле се сада Дјевице кабла (ИСП мој тренутно) и могу потврдити да ће сигурно радити фино са бежичним Роутер.И су помоћу један за 5 година или више сада.

@ Десертфисх ... Јесте ли добијање збуњени са Уирелесс Модем / Роутер м8ы?
Old 21. Јан 2008, 12:31
Донаторска Група

Ах ... Да ли желите да иде са мном раздражљиви (гроктај). Ок онда ... овде иде

Углавном, и АДСЛ модем не постоји јер је реч "модем" је скраћеница за "модулирати - демодулате" који се претвара дигитални у аналогни сигал верс и визу (мислим да се врати у дане диалуп у којој сте добили само 56К). Разлог зашто они позвати га модем у смислу АДСЛ је АДСЛ бацаус ради на АТМ технологији. АТМ не може транспорт ИП адресе тако да је пут за добити около то је затворити у кућиште ИП пакета у ЈПП и гурнути их кроз вашем добављачу Интернет услуга. С обзиром на оматање које се одвија ондје га зову модема.

Кад сам био још увек живе у Саутхемптон била сам са НТЛ (или Виргин Медиа) као и ја цхуцкед се НТЛ200 модем кабл и дали су ми инсталирали кабл рутери ... Сада постоји разлика између кабла рутери и АДСЛ рутери:

А кабл је усмјеривач помоћу БНЦ конектор како би се прикључите кабл привољети долазе у ваш дневни боравак на свој рутери (Округли конектор коју вијак у стражњем делу уређаја. Ан АДСЛ рутери спаја на раздвајач / мицрофилтер мало преко кабла са два РЈ11 конектора на сваком крају (оне који изгледају као мало РЈ45 конектори као што су оне на Етхернет каблови). У оба случаја (у БНЦ или РЈ11 прикључак на задњој страни је усмерива) су оне које се прима ИП адресу из свом добављачу Интернет услуга преко ИПЦП (ИП енцапсулатед у ЈПП) која је у општим условима зове УАН порт на УАН адресу. Ваши користите НАТ усмјеривач је било преко кс-износ Етхернет портови или бежичну везу.

Сада ... Претпостављам да користите стандардни НТЛ кабловски модем имате само један Етхернет порт на задњој помоћу РЈ45 порт. Не можете да повежете то РЈ11 (УАН) везу свог рутери јер РЈ45 на РЈ11 кабла једноставно не постоје. Као таква не могу повезати на ваш модем рутери је преко УАН порта. Будући да је рутери нема изван адреса не може један ван НАТ ИП адресе за више употребљив изнутра ИП адресе. Сви усмјеривач може учинити јесте да прође сигнала.

У случају Јамие839, када је његов лаптоп спојен на рутери преко Етхернет кабл, сигуран сам да ако он би ипцонфиг проверити у командној линији, он би сте видели један 80.кскскс ИП адреса додељена му који седи у опсег ИП адреса које користе Виргин Медиа јер ако спојите Етхернет кабл у стражњем делу НТЛ200 кабловски модем, они једноставно проћи транспорта ...

Могло би потенцијално ставити један АДСЛ рутери иза кабловског модема и конфигурисати га на такав начин да не почнете користити НАТ на руку из ИП адресе. Можда бисте могли цонфигуре Етхернет порт посао као УАН порт (мој стари Белкин засигурно није могао). Ту би могао да буде неки други начин, али да будем искрен нисам сигуран како да то урадите. Ја сам лењ, увек сам се пут са најмање отпора и кад сам био с Девица сам отишао ван и ја сам добио један кабл рутери (заправо сам га са ницкед обуке лабораторију где сам био радни ... лол). Осим тога, она је помогла са смањивањем јурњава у мој дневни боравак ...

Дакле, ако знате за конфигурисање стандардног АДСЛ рутери да функционишу као један седи иза кабловског модема, онда можда требало написати лепљив за то. Сигуран сам да ће бити корисна за многе поепле јер има доста да се боре са тим.

Па ако ћете Опростите, ми треба да се одјавите и пружање девојком са неким ТЛЦ.

Видимо се за неколико дана (лол)

Цхеерс:
Цхрис
Old 21. Јан 2008, 13:38
Донаторска Група

Не узимајући раздражљиви м8, говорећи: "Ја сам само што функционише за мене, али мислим да се ради на крст сврхе овде.

Мој постављена је како следи:

Дјевица кабловски модем спојен РЈ45 кабл за Линксыс Уирелесс Роутер.

Овај сет уп ради савршено и не захтева посебна конфигурација .... неколико мојих пријатеља имају исто постављен, тако да не могу потврдити, без икаквог сјени сумње да то ради и колико ја знам, је пожељна Цабле сетуп за кориснике.

Са кабловска веза, не можете бацити далеко је кабловски модем, то је витална компонента. А Уирелесс Роутер Цабле Модем не садржи, како на сопствену, било би бескорисно.
Ан АДСЛ Уирелесс Роутер има интегрисани модем и често се помињу као Уирелесс Модем / Роутер, али овај тип јединице, неће радити са кабловски прикључак, мора да има Цабле Модем које Девице.

У Јамие839 случају, чињеница да се он односи на Нетгеар радио рутери и не АДСЛ Уирелесс Роутер, сугерише да је исправан сетуп и чињеница да он може повезати бежично, користећи његову ПДА, сугерише ми се да све ради у реду и проблем је са својим Лаптоп конфигурацији.

Надам се да ово појашњава ствари
Old 28. Јан 2008, 03:56
Донаторска Група

Покушао сам исто као што имате сетуп али са Белкин АДСЛ бежични рутери који сам покушао конфигурисати као на УАП страницама иза мојих НТЛ200 модема. Тхе осудити ствар само не би га. Кад сам питао за савет неколико колега на послу, они су сви били са смијати јер је тако једноставна за инсталирање ... док не дође око код мене да се иде на то. Осмијех брзо нестао.

Иначе, на крају, зато што сам и желео покренути пикс фиреуалл иза мојих рутери, ја се одлучио за рутери уместо кабла, па ... ЈА чинити те потреба диссагрее на питање не користи модем кабл. Кабл модема коју добијете добијате од Девице Медиа у основи има исте функције као и (бескорисних) Тхомпсон Спеедтоуцх 330 АДСЛ модеми су сви ИСП бацање на својим клијентима. Можете лако као заменити кабловски модем кабл са радио усмјеривач на исти начин можете заменити један АДСЛ модем са АДСЛ рутери. Иве 'био помоћу Линксыс Уирелесс-Г кабл усмјеривач за више од годину дана. Довољно је прикључен на велике бијеле НТЛ ружан оквир који је висио у мом дневном боравку. Осим тога, већина широкопојасног цоннецтиосн пример у Белгији се испоручују путем кабла. Сви они који воле да раде тамо. Поставите моје родитеље бежичну мрежу на исти начин.

Као што сам рекао пре, знам бескрајно више о везама него бакарни кабл, али бих сумњате да обоје раде на истим принципима. Две жице су излазили су из НТЛ кутија, један иде на ваш модем / рутери а други на свој телефон. Хтео осумњиченог овај оквир обавља исту функцију као ДСЛ раздвајач Вас укључити у ваш класик БТ утичницу.

Цхеерс:
Цхрис.
Old 28. Јан 2008, 06:41
Донаторска Група

Ваш проблем је АДСЛ Роутер он није био исправан комад опреме за кабловски прикључак, као и АДСЛ Роутер има уграђен модем .... то није добро, као кабловска веза захтева модем добијате од Девице.
Стандардни Роутер понекад назива Цабле Роутер, са Девица Цабле Модем рецомменед је једини начин.

Не можете заменити кабловски модем са Цабле Роутер, јер Цабле Роутер Модем нема уграђени у њега. У вашем случају да замислите велики НТЛ ружна бела кутија, вешање у вашој дневној соби, налази се у чињеници модем ....... или ако је стари сет топ бокс, који пружа ТВ, онда ће да има уграђен модем.
Не постоји начин да Цабле Роутер ће радити на сопственом, без Цабле Модем.

Надам се да има смисла.
Old 2. април 2008, 13:24
Нови члан групе

Здраво свима,

Жао нам је преузета ме тако дуго на одговор, проблем је све сортирано сада. Показало се да је усмјеривач није био довољно снажан до десктопу доле јер живи у углу, тако да је суаппед за нешто више моћан онај који сада пружа задовољавајућу сигнала.

Што се тиче лаптоп, био сам покушава омогућити бежични радио са ФН + Ф8 (из шта ЈА сећати) тастера и ништа не дешава. Било је пар дана након објављивања да сам коначно пронашао је прекидач за укључивање бежичне он! :: Кицкс селф::

Свакојако, много хвала за помоц и савете! Много поштовати!

Јамие.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Уирелесс Нетуорк Проблем - Нетгеар Модел УПН824 дускмон10 Нетуоркинг, Модем & ВоИП 5 24. јуна 2009 00:35
Помоћ око спајања / ацессинг Штампачи закачен до рачунара на бежичну мрежу уооды72 Нетуоркинг, Модем & ВоИП 0 23 мај 2009 13:44
Могао мрежног адаптера картице бити проблем са спајања на радио десктоп? Самантха0101 Нетуоркинг, Модем & ВоИП 3 25 новембар 2008 11:15
Уни бежична мрежа не ради са десктоп - без мрежне адресе Самантха0101 Нетуоркинг, Модем & ВоИП 7 16 октобар 2008 07:34
Бежична мрежа проблем даркблуеблоод Нетуоркинг, Модем & ВоИП 4 18 новембар 2007 03:36
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц