az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > Ağ, Modemler & VoIP

Register

Sorun kablosuz ağa bağlanma ...

Reply

Konu Araçları
Old Mart 2008, 18:34 12.
Yeni Üye Grubu

Default Sorun kablosuz ağa bağlanma ...

Hello all,

Ben sadece (için) ayarlamak çalışırken beri arkadaşım için bir kablosuz ağ kadar. Bu senaryo bu ... Kablosuz Toshiba dizüstü Vista çalışan, kablosuz masaüstü XP Home, YTL ile YTL kablo geniş bant: 200 modem ve bir Netgear kablosuz yönlendirici çalışıyor. Bana şimdiye kadar?

Evet, devam edeceğiz ... Bu Netgear router'a YTL modem Ethernet üzerinden bağlı ve doğru kurulabilir görünüyordu. Dizüstü bilgisayarın bir Netgear yükleme yazılım ve yapılandırmak güvenlik (WPA-PSK) gerekli türünü çalıştırmak için kullanılmıştır. İnternet'e laptopunda Ethernet kablosu bunun arkasında bağlı üzerinden (ki bu yönlendiricinin arka) bağlı erişilebilir.

Tamam, ben de bir zamanlar bu, ben dizüstü ve voi ve arka Ethernet kablosu kaldırmak için-la mümkün olurdu tam olduğunu varsayarak ise, dizüstü bilgisayar, kablosuz sinyal alırsınız ve bağlanamazsınız ediyorum. Ayrıca, kablosuz masaüstü de bağlanamazsınız, ancak sinyal alacaklarını varsayarak oldu.

Benim PDA sinyal alması ve hem bilgisayarların yerini bağlantıyı Ben burada Sorunun nedeni olarak zararına yaşıyorum edebiliyor.

Herhangi bir yardım veya tavsiye büyük mutluluk duyacağız!

Çok teşekkürler.
Old 13 Mart 2008, 03:41
Bağış Grubu

Bu, kablosuz ağ kartları etkin ve sürücüleri doğru yüklü kontrol kontrol ettiniz.

Eğer PDA tamam bağlantı ise, bir sürücü / yazılım / sorunu yapılandırma gerekir.

Ne Aygıt Yöneticisi gösterir mi?

Benim Sistemi: Ev Yapı

İşlemci (ler):
AMD 64 x 2 Çift Çekirdekli 5200 + 2.60GHz
Anakart:
Asus M2V Rev 1.
RAM hafıza:
4GB (3.25gb görünür)
Grafik Kartı (ler):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Ses Kartı:
5,1 Reatek On-Board
Sabit Disk (ler):
250 GB SATA ve 400gb SATA
Optik Sürücü (ler):
Pioneer, 110 x 2
Case / PSU:
Stok / 550w Sessiz
Soğutma:
Stok
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 20MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
İşletim Sistemi (ler):
Vista Ultimate 7 x64 x32/Windows
Old Mart 2008, 11:14 21
Bağış Grubu

Bu NTL200 olan Şimdiden YTL ile internet bağlantısı ayarlar bir kablo modem olduğunu. Gibi, arkasında bir kablosuz youter anlaşmazlık çalışmaz. Sen (öte yönlendiricinizin WAP olarak hareket kurmak için bir kablosuz erişim noktası gerekir sadece).

Bu NTL200 modemin arkasına bir Ethernet kablosu ile ve daha sonra bu Netgear yönlendirici fiş alabilirsiniz yönlendiricinin arkasındaki bir dizüstü bilgisayar fişi, ancak tüm yönlendirici yapacak sinyal yalak pass the YTL kablo modem alındı. Bir kez bunu internete kablosuz yönlendirici üzerinden bağlantı olan dizüstü çıkarın.

The fact that PDA ince işler bana bu bir cep telefonu sağlayıcısı ile vermektedir internet için sağlayıcının bir erişim noktası üzerinden bağlantı olduğunu göstermektedir.

Şerefe:
Chris

Benim Sistemi: Willy Wonka's Poligon Fabrika

İşlemci (ler):
Core 2 Duo E8500 2x3.16Ghz 1333GHz
Anakart:
Gigabyte GA-EP35 DS3R Soket 775
RAM hafıza:
4GB Micron PC-6400 (800Mhz)
Grafik Kartı (ler):
XFX 8600GT 256MB DDR3 540Mhz
Ses Kartı:
Onboard 7,1 Ses
Sabit Disk (ler):
400GB Samsung / 36GB Raptor (x2)
Optik Sürücü (ler):
Optiarc AD-7200D 20x DVD-RW (x2)
Case / PSU:
Cosmos RC-1000 / Arctic 600W PSU
Soğutma:
Zalman CNPS9700 / Noctura NC-U6
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Onboard
Monitör (ler):
Samsung 2232BW 22 "(x2)
İşletim Sistemi (ler):
Win XP (SP2)
Old Mart 2008, 11:23 21
Bağış Grubu

5 yıl veya daha fazla şimdi bir kullandığından farklı YTL Kablo şimdi Virgin Kablo anda (benim ISS) ve ben bunun kesinlikle Kablosuz Router.I ile iyi çalışır doğrulayabilirsiniz.

@ Desertfish ... ile bocalama bir Kablosuz Modem / Router m8y?
Old Mart 2008, 12:31 21
Bağış Grubu

Ah ... Siz kızan bana (homurdanmak) gitmek istiyorum. Tamam o zaman ... buraya gelecektir

Çünkü bu kelime "modem" için bir kısaltma "hafifleştirmek basitçe ve ADSL modemi yok - demodulate" olan analog ve sürümüyle (geri çevirmeli burada sadece 56K var bir gün düşünmek vize bir dijital sigal dönüştürme edilir). Bu yüzden onlar ADSL açısından bu modem ATM teknolojisi bacaus ADSL işliyor diyorlar. ATM IP böylece PPP bir IP paketleri kapsamak ve ISS'nizin için ani itme around almak gibi adresleri ulaşım değildir. Bu onu bir modem arama gerçekleşiyor ve encapsulation yüzünden.

Ben hala Southampton Ben YTL (veya Virgin Media oldu) de yaşıyordu ve bana verdi ve bir kablo yönlendirici kurulu NTL200 kablo modem chucked ... Şimdi bir kablo yönlendirici ve bir ADSL yönlendirici arasında bir fark var:

Bu kablo yönlendiricinizin için oturma odasına (Bu tur bağlayıcı bir vida cihazınızın arka girdiği gönlünü bağlamak için bir kablo yönlendirici bir BNC konektörü kullanıyor. Bir ADSL Router bir Splitter bağlanır / microfilter küçük bir kablo ile ile her sonunda iki RJ11 konektörler (olanlar bu ağ kabloları üzerinde benzer küçük RJ45 konektörler gibi). (bu BNC veya yönlendirici ve arkasında bulunan RJ11 bağlantı) that the IP adresi almakta olduğu kullanılır Her iki durumda da ISS'nize IPCP (IP PPP olarak Encapsulated önce) genel anlamda WAN adresi için WAN bağlantı noktası denir. Sizin yönlendirici NAT kullanan ağ bağlantı noktalarını veya kablosuz bağlantının ya x-tutarı üzerinden.

Şimdi ... size sadece bir ağ bağlantı noktası olması standart YTL kablo modem kullanıyorsanız varsayalım arka RJ45 bağlantısı kullanarak. Çünkü RJ45 sadece yoksa RJ11 kabloları istiyorsanız RJ11 (WAN) için yönlendiricinin bağlantısı bu bağlanamaz. Bu sizin değil, yönlendiricinizin için WAN noktasının modemi üzerinden bağlanmak mümkün. Çünkü yönlendiricinin dış adresi bu değil NAT bir IP adresi dışındaki zorunda değildir IP adresleri içinde birden fazla kullanılabilir. Yapabilirsiniz Tüm yönlendirici sinyal pass.

Eğer komut isteminde ipconfig kontrol olurdu Jamie839, In the case of o yönlendiriciye Ethernet kablosu ile, ben eminim, o bir 80.xxx IP adresi ona olan üzerinde oturur atanan görüldü olurdu laptopunda bağlı IP adresi aralığı Virgin Media kullanılır, çünkü eğer NTL200 kablo modemler arkasında bir Ethernet kablosu bağlamak, sadece trafik geçmek ...

Sen potansiyel olarak kablolu modem ve yapılandırmak da arkasında bir ADSL Router sopa olabilir bu bir başlangıç IP adresleri dışında el NAT kullanarak. Belki bir WAN bağlantı noktası olarak işlev için bir Ethernet portu configura olabilir (eski Belkin kesinlikle couldn't). Başka yollar ama nasıl yapmak emin değilim dürüst olmak olabilir. Tembel olduğum için, her zaman en az direnç ve rota almak ben Virgin Ben çıkıp kendimi bir kablo yönlendirici var olduğunu (aslında eğitim laboratuvardan nerede çalışıyordu ... bu nicked lol). Ayrıca, bu benim yaşam odası olarak yığılmayı azaltmak ile yardım ...

Bu yüzden, eğer, o zaman belki bir bu yapışkan yazmalısınız bir kablo modem arkasında otururken olarak çalışabilmesi için nasıl yapılandırılacağı standart ADSL Router biliyorum. Çünkü bir sürü ile mücadele vardır Ben poeple bir çok yararlı olacaktır eminim.

Şimdi eğer beni mazur göreceksiniz, ben kapalı oturum ve bazı TLC ile kız arkadaşı sağlamak gerekir.

Birkaç gün (lol) olarak Görüşürüz

Şerefe:
Chris
Old Mart 2008, 13:38 21
Bağış Grubu

Bu asabi M8 almak, sadece ne benim için çalıştığını söyledi ama biz çapraz amacıyla buraya at konuştuğunu düşünüyorum.

Benim ayarlamak kadar aşağıdaki gibidir:

Virgin Kablo Modem RJ45 Kablo tarafından Linksys kablosuz yönlendirici bağlı.

Bu set kadar mükemmel çalışıyor .... özel yapılandırma gerektirir bir Arkadaşlarımla bazıları kurmak aynı olması, bu yüzden, herhangi bir şüphe gölgesi olmadan sahip olduğu kadarıyla çalışmaları ise Kablo kullanıcıları için tercih edilen kurulum doğrulayabilirim.

Bir kablo bağlantısı ile, Kablo Modem uzak ayna değil, bu önemli bir bileşenidir. Kablosuz Kablo Yönlendiricisi, onun bu faydasız olacağını kendi hiçbir Modem içerir.
Bir Kablosuz ADSL Router ve entegre bir Modem vardır sık Kablosuz Modem / Router olarak adlandırılan, ancak biriminin bu tip bir kablo bağlantısı ile değil de, Kablo Modem olmalıdır Virgin tarafından sağlanır.

Jamie839's durumda, aslında onun bir Netgear kablosuz yönlendirici ve bir ADSL kablosuz yönlendirici, gelir ki doğru kurulum ve aslında o kablosuz onun PDA kullanırken öneriyor bana tüm Tamam çalışıyor bağlayabilirsiniz sahip olduğunu gösterir Sorun laptopunda yapılandırma vardır.

Bu şey açıklanacaktır umut
Old Mart 2008, 03:56 28
Bağış Grubu

Gibi ancak bu yapılandırmak için NTL200 modemi arkasındaki WAP sitesi olarak çalışan Belkin Kablosuz ADSL Router ile ben aynı kurulum çalıştı. Bu lanet şey sadece sahip değildir. Ne zaman iße birkaç meslektaşlarının tavsiye istedi çünkü bunu kurmak kolay oldu, hepsi bir gülüş vardı ... kadar benim yerde etrafında geldi ona gitmek için. Bu hızla kayboldu gülümseyerek.

Neyse, sonunda, çünkü ben de yönlendiricisi arkasında PIX güvenlik duvarı çalıştırmak istiyorum, bir kablo yönlendirici yerine, bu yüzden tercih ... Kablo modem kullanarak değil konu hakkında dissagree gerek biliyorum. Size Virgin Media temelde Thompson SpeedTouch 330 ADSL modemler tüm ISS ve (faydasız) ile aynı işleve sahiptir verilen alıyoruz ve kablo modem müşterilerine at atma vardır. Gibi kolay bir ADSL yönlendirici bir ADSL modemi yerine aynı şekilde bir kablo kablosuz yönlendirici bir kablo modem değiştirebilirsiniz. Ben Linksys Wireless-bir yıl için G kablo yönlendirici kullanıyorum. Sadece benim oturma odasında asılı olan büyük çirkin beyaz YTL kutusu üzerine takılı. Ayrıca, örneğin Belçika genişbant connectiosn çoğunluğu kablosu ile teslim edilir. Hepsi böyle orada çalışıyorum. Ailem de aynı şekilde kablosuz ağ kurun.

Daha önce söyledi, ben sonsuz daha bakır kablo bağlantıları hakkında daha fazla bilgi, ancak şüpheli ki aynı ilkeler üzerinde de çalışıyoruz. İki KablolarÛn YTL kutu çıkan, bir modeminizin gidiyor / yönlendirici ve telefon etmek için diğer bir. Ben DSL ile aynı işlevi performansını bu kutuyu şüpheli ediyorum size klasik BT yuvası haline fişi Splitter.

Şerefe:
Chris.
Old Mart 2008, 06:41 28
Bağış Grubu

Olarak ADSL Router .... bir inbuilt modemi olan sorun ADSL Router bir Kablo bağlantısı için ekipman o doğru parçası değil Bu hiç iyi bir kablo bağlantısı modem Virgin tarafından sağlanan gerektirir.
Standart Yönlendiricisi bazen bir Virgin Kablo Modem ile Kablo Router denilen tek recommened yoludur.

Çünkü bir Kablo Modem Router hiç bu yerleşik varsa bir Kablo Router ile, Kablo Modem yerini alamaz. Senin durumunda ben sizin oturma odasında asılı, bu büyük çirkin beyaz YTL kutusunu hayal aslında Modem ....... bir ya da eğer top box, TV sağlayan bir modemi inbuilt olacaktır eski bir seti, sonra's.
Hiçbir şekilde bir Kablo Router kendi başına bir Kablo Modem olmadan çalışacaktır.

Umarım bu mantıklı.
Old 2 Nisan 2008, 13:24
Yeni Üye Grubu

Merhabalar,

Maalesef bu bana cevap uzun alınan's, sorun tüm şimdi sıralanır. Bu yönlendirici yeterli olarak bir köşesinde yaşıyor masaüstü aşağıda ulaşmak için güçlü değildi, bu nedenle, artık tatmin edici bir sinyal sağlar biraz daha güçlü biri için takas olduğu ortaya çıktı.

Dizüstü bilgisayarın gelince, ben Fn ile kablosuz radyo + F8 (kimden ne hatırlıyorum sağlamaktır) tuşları çalışıyor ve hiçbir olay oldu. Bu birkaç gün ben sonunda kablosuz çevirmek için anahtar bulundu ilanıyla sonra oldu! :: kendi kendine başladı::

Ne olursa olsun, yardım ve tavsiye için çok teşekkürler! Much appreciated!

Jamie.
Reply

Register

Bookmarks