![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт всім, Я тільки що (намагаюся) налаштування бездротової мережі для одного. Сценарій цього ... Бездротові ноутбука Toshiba працює Vista, Wireless Desktop Running XP Home, NTL широкосмугове кабельне з NTL: 200 модем і бездротовий маршрутизатор Netgear. У мене до цих пір? Право, я буду продовжувати ... Маршрутизатор Netgear підключений до модему через Ethernet NTL, і здавалося, встановлюється правильно. Ноутбук були використані для запуску програмного забезпечення Netgear встановлення та налаштування типу безпеки, необхідних (WPA-PSK). Інтернет доступний на ноутбуку за допомогою Ethernet-кабелю, підключеного до задньої частини його (що підключається до задньої панелі маршрутизатора). Гаразд, я припускав, що коли це була повна, я б міг видалити Ethernet кабель від задньої панелі ноутбука і Voi-La, ноутбук буде отримувати сигнал бездротового зв'язку, і я зможу підключитися. Я був також припускаючи, що Wireless Desktop також буде отримувати сигнал і мати можливість підключення, але немає. Мій КПК здатний приймати сигнал і з'єднати в місці розташування обох комп'ютерах, так що я в розгубленості щодо того, що є причиною проблеми тут. Будь буде допомога чи порада прийнята з вдячністю! Большое спасибо. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви вже перевірили, що бездротові мережні карти мають можливість і перевірив драйвер встановлений неправильно.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| NTL200 таке кабельний модем, який alreay встановлює підключення до Інтернету за NTL. Як такої, що дотримується бездротових youter за це не буде працювати. Вам потрібна бездротова точка доступу (хоча ви можете налаштувати маршрутизатор діяти як тільки WAP).
Ви можете підключити маршрутизатора Netgear в задній стінці модему NTL200 через кабель Ethernet, а потім підключити ноутбук на задній панелі маршрутизатора, але все-маршрутизатор буде робити це передати корита сигналу, отриманого від NTL кабельного модему. Як тільки ви вимкніть ноутбук не буде підключатися до Інтернету через це бездротовий маршрутизатор. Той факт, що КПК працює підказує мені, що вона була надана через мобільний телефон провайдера та підключення до Інтернету через точку доступу вашого провайдера. Cheers: Кріс Моя система: Полігону Віллі Вонка's Factory
|
|
| |||
| |||
| Кабель NTL тепер Віргінські Кабель (мого провайдера, в даний час), і я можу підтвердити, що він, безумовно, чудово працюють з бездротовим Router.I використовують одну за 5 років або більше зараз. @ Desertfish ... ви плутатися з бездротовою модем / маршрутизатор m8y? |
|
| |||
| |||
| Ах ... Ви бажаєте піти зі мною обідчівий (грунт). Ладно ... тут йде ![]() Основному, ADSL-модем і не існує, оскільки слово "модем" є скороченням для "модулювати - демодуляції", яка перетворює цифрову Сігал в аналогові і навпаки (згадаймо дні діалап, де ви отримали тільки 56k). Причина, чому вони називають це модему через ADSL є bacaus робіт за технологією ADSL АТМ. Банкомат не може перевозити IP адрес, таким способом, щоб обійти, що є для інкапсуляції IP пакетів в ППС і підштовхнути їх корита до провайдера. Через інкапсуляцію, що там відбувається вони називають це модем. Коли я жив ще в Саутгемптоні я був з NTL (або Virgin Media), так і я кинув модем NTL200 кабелю вони дали мені і встановлений кабельний маршрутизатор ... Тепер є різниця між маршрутизатором кабелем і маршрутизатора ADSL: Кабель маршрутизаторі використовується роз'єм BNC для підключення коаксіального кабелю приходить у вашу вітальню до маршрутизатора (круглий роз'єм ви гвинтом в задній частині пристрою. Маршрутизатор ADSL підключення до сплиттер / мікрофільтр через кабель з маленької два роз'єми RJ11 на кожному кінці (ті, які виглядають як маленькі роз'ємами RJ45, як ті, на Ethernet-кабель). В обох випадках (BNC або RJ11 зв'язку на задній панелі маршрутизатори), є ті, які отримують IP адреси з ваш провайдер через IPCP (IP інкапсульовані в ППС), що в цілому називається WAN порту WAN адресу. маршрутизатор використання NAT або через X-сума портів Ethernet або бездротове з'єднання. Тепер ... Припустимо, що ви використовуєте стандартний кабель NTL модем тільки Ethernet-порт на задній використанні підключення RJ45. Ви не можете з'єднати його з RJ11 (WAN) підключення вашого маршрутизатора, оскільки RJ45 в RJ11 кабелю просто не існує. Як такий ви не можете підключити модем до маршрутизатора через це порт WAN. Оскільки маршрутизатор не має зовнішнього адреси вона не може NAT межах однієї IP адреси на декількох використовуватися усередині адрес. Всі маршрутизатора можна зробити, це передати сигнал. У разі Jamie839, коли він пов'язав свій ноутбук до маршрутизатора через Ethernet-кабель, я впевнений, що якби він перевірив Ipconfig в командному рядку, він побачив би, 80.xxx IP-адресу, присвоєний йому в якому сидить Діапазон IP-адрес використовуються Virgin Media, тому що якщо ви підключаєте кабель Ethernet на задній панелі модемів NTL200 кабелю, вони просто передавати трафік ... Ви могли б потенційно Stick ADSL маршрутизатор за кабельний модем і настроїти її таким чином, щоб це почати використовувати NAT для роздачі IP-адрес. Може бути, ви конфігурація порту Ethernet для роботи в якості порту WAN (мій старий Бєлкін, безумовно, не могли). Там можуть бути й інші способи, але, чесно кажучи я не знаю, як це зробити. Я лінивий, я завжди приймаю маршрут з найменшим опором, і коли я був з Віргінських я пішов і взяв кабель маршрутизатора (на самом деле я порізав його від підготовки лабораторії, де я працюю ... LOL). Крім того, він допомагав з понижувальним шум в моїй вітальні ... Отже, якщо ви знаєте, як налаштувати стандартний маршрутизатор ADSL працювати як сидячи за одним кабельним модемом, то, можливо, ви повинні написати за цей липкі. Я впевнена, що вона буде корисна для багатьох Poeple тому що є багато чого, що борються з цим. Тепер, якщо ви мене вибачте, мені потрібно вийти з системи і надати дівчині з деяким TLC. ![]() Побачимося через кілька днів (LOL) Cheers: Кріс |
|
| |||
| |||
| Не одержали обідчівий M8 я просто кажу що працює для мене, я думаю, що ми розмовляємо хресті цілі тут. Моя створена виглядає наступним чином: Віргінські Кабельний модем, підключений по кабель RJ45 для Linksys Wireless Router. Це створило чудово працює і не вимагає спеціальної установки .... Кілька моїх друзів мають ті ж створили, так що я можу підтвердити, без будь-якої тіні сумніву, що це працює, і, наскільки я знаю, це найбільш прийнятний настройка для користувачів кабелю. З кабельного з'єднання, не можна упускати кабельного модему, це життєво важливий компонент. Бездротовий кабельний маршрутизатор не містить модем, тому сама по собі це було б марно. Беспроводной ADSL маршрутизатор має вбудований модем і часто згадується як бездротовий модем / маршрутизатор, але цей тип сайту, не буде працювати з з'єднувальним кабелем, він повинен мати кабельний модем, що надаються Богородиці. У разі Jamie839, той факт, що він відноситься до Netgear бездротового маршрутизатора, а не ADSL бездротовий маршрутизатор, вважає, що він має правильні налаштування і той факт, що він може встановлювати бездротове з'єднання з використанням свого КПК, підказує мені, що все працює нормально, і Проблема полягає в його конфігурації ноутбука. Я сподіваюся, що це прояснює речей |
|
| |||
| |||
| Я спробував тієї ж установки, як ви, але з Бєлкін бездротового маршрутизатора ADSL, який я намагався налаштувати, як на WAP сайт за моєю NTL200 модем. Damn Thing просто не буде мати. Коли я звернувся за порадою до кілька колег по роботі, всі вони були з сміятися, бо був такий простий в установці ... поки не прийшли вони навколо на моєму місці, щоб мати на це піти. Посмішка швидко зникла. ![]() У всякому разі, врешті-решт, тому що я також хотів бігти брандмауері PIX за моїм маршрутизатором, я вибрав для кабелю замість маршрутизатора, так що ... Мені справді потрібно dissagree з цього питання не використовувати кабельний модем. Кабельний модем ви отримуєте Надано Virgin Media в основному має ту ж функцію (марно) Томпсон Speedtouch 330 ADSL модеми всіх ISP кидають на своїх клієнтів. Ви можете також легко замінити кабельний модем з бездротовою маршрутизатор кабелю таким же чином, ви можете замінити ADSL модем з маршрутизатором ADSL. Я використовую Linksys Wireless-G маршрутизатор для кабелю протягом року. Просто підключіть на великі потворні білі вікна NTL, що висить у моїй вітальні. Крім того, більшість широкосмугових connectiosn в Бельгії, наприклад, поставляються через кабель. Всі вони працюють, як, що там. Встановити мої батьки бездротової мережі так само. Як я говорив раніше, я знаю про нескінченно більш ніж мідні з'єднання кабелю, але я підозрюю, що обидва працюють на тих же принципах. Два дроти йдуть з коробки NTL, один, що проходить через Ваш модем / маршрутизатор, а інший до вашого телефону. Я підозрюю, що це вікно, що виконують такі ж функції, що і DSL сплітера ви підключіть до класичних Socket БТ. Cheers: Кріс. |
|
| |||
| |||
| Ваша проблема була ADSL маршрутизатор не він правильно одиниці обладнання для кабельного з'єднання, так як ADSL маршрутизатор має вбудований модем .... це нікуди не годиться, оскільки підключення до кабельного модему потрібно Надано Богородиці. Стандартний маршрутизатор, іноді званий кабельний маршрутизатор, з незайманою Кабельний модем є єдиним способом Recommened. Ви не можете замінити кабельного модему за допомогою кабелю маршрутизатора, так як маршрутизатор Кабельний модем не має вбудованого в нього. У вашому випадку я думаю що великі потворні білі вікна NTL, що висять у вітальні, насправді ....... Модем або якщо це старий Set Top Box, що дає телебачення, то це буде мати вбудований модем. Існує не так, що кабельний маршрутизатор буде працювати на своїй власній, без кабельного модему. Надії, що має сенс. |
|
| |||
| |||
| Привіт всім, На жаль він взяв мене так багато часу для відповіді, то ця проблема стає відсортовано зараз. З'ясувалося, що маршрутизатор не був досить потужним, щоб досягти Desktop вниз, як вона живе в кутку, так що поміняли на більш потужна, яке тепер забезпечує задовільний сигнал. Що стосується ноутбука, я старався, щоб бездротова радіо з Fn + F8 (наскільки я пам'ятаю) ключів і нічого не відбувалося. Це було кілька днів після відправлення, що я нарешті знайшов перемикач у свою чергу, по бездротових! :: Ноги себе:: ![]() В усякому разі, велике спасибі за допомогу і поради! Високу оцінку! Джемі. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Бездротова мережева проблема - NETGEAR модель WPN824 | duskmon10 | Мережа, Модеми & VoIP | 5 | 24 червня 2009 00:35 |
| Допомога при підключенні / acessing принтери підключені до комп'ютера за допомогою бездротової мережі | woody72 | Мережа, Модеми & VoIP | 0 | 23 травня 2009 13:44 |
| Чи може карта мережевого адаптера проблема з підключенням до бездротової робочому столі? | Samantha0101 | Мережа, Модеми & VoIP | 3 | 25 листопада 2008 11:15 |
| Uni бездротова мережа не працює з робочим столом - ні мережевої адреси | Samantha0101 | Мережа, Модеми & VoIP | 7 | 16 жовтня 2008 07:34 |
| Бездротовий мережевий проблемою | darkblueblood | Мережа, Модеми & VoIP | 4 | 18 листопада 2007 03:36 |
| Різьба Інструменти | |
| |