![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Аз използвате лаптоп Acer Aspire с изглед настройки os.internet протокол винаги е конфигуриран и manually.when конфигуриран моя лаптоп. и да си мрежа кабел за данни, че се справях добре и може да разглеждате о в интернет. Затворих система и я остави за някои hours.i я поставите да продължат да търсят и аз осъзнах, че създаването на интернет протокол конфигурация е dissappeared (DNS, IP адрес) everytin всички gone.so всичко аз затвори моята система и рестартирайте след ден, аз трябва да конфигурирате IP адреса си, преди аз да разглеждате, моля, какво трябва да направя, за да направи IP конфигурация постоянна.
|
|
|
|||
|
|||
|
Да не сте автоматично конфигуриране тогава?
|
|||
|
|||
|
Да, трябва да бъде в състояние да я конфигурирате автомобил, по този начин тя винаги ще бъде същата, когато ф влизане във вашия лаптоп
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Имате ли рутер, който си с интернет контакти в линия?
Ако това е така вероятно можете да включите DHCP сървър (може вече да се даде възможност) и след това само в стаята на клиентите на "Получаване на настройки за автоматично" Това би трябвало да реши проблемите си ... вид. Аз ще гледам и да видим дали мога да намеря отговор, защо, ако забрави настройките, които влизат все пак. Никога не съм чувал за подобен проблем, въпреки че преди това. Също така, каква ОС е това? Vista?
|
|
|||
|
|||
|
= serverguy; 73645] Имате ли рутер, че вашата интернет контакти линия into.yes
Ако това е така вероятно можете да включите DHCP сървър (може вече да се даде възможност о) и след това само в стаята на клиентите на "Получаване на настройките автоматично. Аз не искате да включите DHCP becos аз съм искам някой да дойде и поставете в network.i ръчно конфигуриране на всеки, които искат да ползват интернет връзка. Това би трябвало да реши проблемите си ... вид. HP, Dell и други марки компютър се справя добре с ръчно конфигуриране на IP настройките защото Нева ясно на разстояние, но всички Acer маркови лаптопи винаги е ясно на разстояние от така U трябва да го конфигурирате всичко U изключване и рестартиране later.please аз да се отстрани проблема с Acer branded.they са също така всички Vista OS Аз ще гледам и да видим дали мога да намеря отговор, защо, ако забрави настройките, които влизат все пак. Никога не съм чувал за подобен проблем, въпреки че преди това Също така, каква ОС е това? Vista? [/ Цитат] |