menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Sítě, Modemy & VoIP

Register

Problém s IP

Reply

Thread Nástroje
Old 9 května 2008, 02:36
Nový člen skupiny

Default Problém s IP

i use Acer Aspire laptop s průhled nastavení os.internet protokol je vždy nastaven manually.when i nakonfigurován má laptop. a dal mé sítě datový kabel, to bylo v pohodě, a mohl procházet o webu. Zavřel jsem systém a nechal ji pro některé hours.i dát mu pokračovat v prohlížení a já si uvědomil, že internetový protokol konfigurace, kterým se dissappeared (DNS, IP adresa) everytin všechny gone.so everytime i vypnout a restartovat systém má následující den, já si nastavit ip adresu, než jsem si prohlížet, prosím, co bych měl udělat, aby IP konfigurace trvalé.
Old 9 května 2008, 09:16
Dárce Skupina

Default Problém s IP

Ty nemáš auto konfigurace pak?

Old 9 května 2008, 09:25
Nový člen skupiny

Default Problém s IP

Ano, měli byste být schopni nastavit auto je, tak to bude vždy stejné, když u přihlásit se k notebooku
Old 9 května 2008, 09:45
Moderátor skupiny

Default Problém s IP

Máte router, že vaše internetová linka se zapojuje do?

Pokud ano, můžete pravděpodobně zapnout DHCP server (může to být již povolena), a pak jen nastavit klienty, aby 'získat nastavení automaticky'

To by mělo vyřešit váš problém ... druh.

Podívám se a uvidíme, jestli se mi podaří najít odpověď na otázku, proč když zapomene nastavení zadáte ačkoli. Nikdy jsem neslyšel o problém jako dřív ačkoli.

Také to, co je to OS? Vista?

Můj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Základní deska:
Asus P5Q Pro
Paměť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubní
Pevný disk (y):
Naprostá
Optická mechanika (s):
Sony al cheapo jedna.
Case / PSU:
Antec tři sta
Chlazení:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 případu fanoušků.
Síť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operační systém (y):
XP SP3
Old 12 května 2008, 01:00
Nový člen skupiny

Default Problém s IP

= serverguy; 73645] Máte router, že vaše internetová linka zástrčky into.yes

Pokud ano, můžete pravděpodobně zapnout DHCP server (může to být o již povolen) a pak jen nastavit klienty, aby 'získat nastavení automaticky'. I dont chcete zapnout DHCP becos i dont si někdo přijde a zapojte do network.i ručně nastavit někoho, kdo chtějí používat připojení k internetu.

To by mělo vyřešit váš problém ... druh.
HP, Dell a druhý počítač značek je na tom dobře s manuální konfiguraci protože nastavení IP neva zmizet, ale všech značkových notebooků Acer vždy jasné, vypnout tak u mít až k configure to vše u vypnout a restartovat later.please i do nápravě problému s acer branded.they jsou také všechny vista os

Podívám se a uvidíme, jestli se mi podaří najít odpověď na otázku, proč když zapomene nastavení zadáte ačkoli. Nikdy jsem neslyšel o problém jako dřív i když

Také to, co je to OS? Vista? [/ Quote]
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
QoS - Router Konfigurace robina80 Sítě, Modemy & VoIP 1 6.září 2009 18:02
IGX konfigurace. Vysvětlete mi to prosím ... paolo376 Procesory, základní desky & RAM 1 12. března 2008 10:35
Sdílené tiskárny - Síťová konfigurace Problem Nikronius Sítě, Modemy & VoIP 2 8. února 2008 16:42
RAM konfigurace poradenství cyberspacegenie Procesory, základní desky & RAM 8 1. Září 2007 07:05
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.