![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| i use Acer Aspire laptop s průhled nastavení os.internet protokol je vždy nastaven manually.when i nakonfigurován má laptop. a dal mé sítě datový kabel, to bylo v pohodě, a mohl procházet o webu. Zavřel jsem systém a nechal ji pro některé hours.i dát mu pokračovat v prohlížení a já si uvědomil, že internetový protokol konfigurace, kterým se dissappeared (DNS, IP adresa) everytin všechny gone.so everytime i vypnout a restartovat systém má následující den, já si nastavit ip adresu, než jsem si prohlížet, prosím, co bych měl udělat, aby IP konfigurace trvalé. |
|
| |||
| |||
| Ty nemáš auto konfigurace pak?
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Ano, měli byste být schopni nastavit auto je, tak to bude vždy stejné, když u přihlásit se k notebooku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Máte router, že vaše internetová linka se zapojuje do? Pokud ano, můžete pravděpodobně zapnout DHCP server (může to být již povolena), a pak jen nastavit klienty, aby 'získat nastavení automaticky' To by mělo vyřešit váš problém ... druh. Podívám se a uvidíme, jestli se mi podaří najít odpověď na otázku, proč když zapomene nastavení zadáte ačkoli. Nikdy jsem neslyšel o problém jako dřív ačkoli. Také to, co je to OS? Vista?
|
| |||
| |||
| = serverguy; 73645] Máte router, že vaše internetová linka zástrčky into.yes Pokud ano, můžete pravděpodobně zapnout DHCP server (může to být o již povolen) a pak jen nastavit klienty, aby 'získat nastavení automaticky'. I dont chcete zapnout DHCP becos i dont si někdo přijde a zapojte do network.i ručně nastavit někoho, kdo chtějí používat připojení k internetu. To by mělo vyřešit váš problém ... druh. HP, Dell a druhý počítač značek je na tom dobře s manuální konfiguraci protože nastavení IP neva zmizet, ale všech značkových notebooků Acer vždy jasné, vypnout tak u mít až k configure to vše u vypnout a restartovat later.please i do nápravě problému s acer branded.they jsou také všechny vista os Podívám se a uvidíme, jestli se mi podaří najít odpověď na otázku, proč když zapomene nastavení zadáte ačkoli. Nikdy jsem neslyšel o problém jako dřív i když Také to, co je to OS? Vista? [/ Quote] |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| QoS - Router Konfigurace | robina80 | Sítě, Modemy & VoIP | 1 | 6.září 2009 18:02 |
| IGX konfigurace. Vysvětlete mi to prosím ... | paolo376 | Procesory, základní desky & RAM | 1 | 12. března 2008 10:35 |
| Sdílené tiskárny - Síťová konfigurace Problem | Nikronius | Sítě, Modemy & VoIP | 2 | 8. února 2008 16:42 |
| RAM konfigurace poradenství | cyberspacegenie | Procesory, základní desky & RAM | 8 | 1. Září 2007 07:05 |
| Thread Nástroje | |
| |