![]() |
|
| |||
| |||
| i χρήση ενός Acer Aspire laptop με τις ρυθμίσεις του πρωτοκόλλου μακρινή os.internet είναι πάντα ρυθμιστεί i manually.when ρυθμιστεί lap-top μου. και να καλωδιακού δικτύου μου δεδομένα, ήταν τα πάει μια χαρά και θα μπορούσε να περιηγηθείτε στο διαδίκτυο o. i κλείσει το σύστημά μου και άφησε για κάποιο hours.i έβαλα για να συνεχίσετε την περιήγηση και κατάλαβα ότι το Διαδίκτυο ρύθμιση παραμέτρων πρωτοκόλλου είχε dissappeared (DNS, τη διεύθυνση IP) everytin όλα gone.so everytime i κλείσει το σύστημά μου και μετά την επανεκκίνηση του ημερών, έχω να ρυθμίσετε τη διεύθυνση IP πριν μπορώ να περιηγηθείτε, παρακαλώ τι πρέπει να κάνω για να τη διαμόρφωση ip μόνιμη. |
|
| |||
| |||
| Έχετε μη αυτόματη ρύθμιση παραμέτρων τότε;
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| |||
| |||
| Ναι, θα πρέπει να μπορείτε να ρυθμίσετε την αυτόματη, έτσι θα είναι πάντα το ίδιο όταν u σύνδεση στον φορητό υπολογιστή σας |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχετε ένα δρομολογητή που διαδικτύου βύσματα σας σε γραμμή; Αν ναι, μπορείτε να ενεργοποιήσετε πιθανώς το DHCP Server (μπορεί να είναι ήδη ενεργοποιημένη) και στη συνέχεια μόνο που τους πελάτες στους "απόκτησης ρυθμίσεις αυτόματα" Ότι θα πρέπει να λύσει τα προβλήματά σας ... είδος. Θα εξετάσουμε και να δω αν μπορώ να βρω μια απάντηση ως προς το γιατί αν ξεχάσει τις ρυθμίσεις που εισάγετε, όμως. Ποτέ δεν έχω ακούσει για ένα πρόβλημα σαν αυτό, πριν όμως. Επίσης, τι λειτουργικό σύστημα είναι αυτό; Vista;
|
| |||
| |||
| = serverguy? 73645] Έχετε ένα δρομολογητή που διαδικτύου βύσματα γραμμή into.yes σας Αν ναι, μπορείτε να ενεργοποιήσετε πιθανώς το DHCP Server (μπορεί να είναι ο ήδη ενεργοποιημένη) και στη συνέχεια μόνο που τους πελάτες στους "απόκτησης ρυθμίσεις. Αυτόματα θ 'dont ανάγκη για να ενεργοποιήσετε το DHCP becos i dont θέλει κανείς να έρθει και συνδέστε το network.i ρυθμίσετε χειροκίνητα κάποιος που θέλει να χρησιμοποιήσει τη σύνδεση στο internet. Ότι θα πρέπει να λύσει τα προβλήματά σας ... είδος. HP, Dell και άλλα εμπορικά σήματα του υπολογιστή είναι σε καλή κατάσταση, με χειροκίνητη ρύθμιση μαρούλι τις ρυθμίσεις IP Neva σαφής μακριά, αλλά όλα τα επώνυμα φορητούς υπολογιστές Acer πάντοτε σαφής μακριά ώστε u πρέπει να ρυθμίσετε το everytime u τερματισμό και την επανεκκίνηση later.please κάνω διορθώσει το πρόβλημα με το acer branded.they είναι επίσης όλα os vista Θα εξετάσουμε και να δω αν μπορώ να βρω μια απάντηση ως προς το γιατί αν ξεχάσει τις ρυθμίσεις που εισάγετε, όμως. Ποτέ δεν έχω ακούσει για ένα πρόβλημα όπως αυτό πριν αν Επίσης, τι λειτουργικό σύστημα είναι αυτό; Vista? [/ Quote] |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| QoS - Router Configuration | robina80 | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 1 | 6 Σεπτεμβρίου 2009 18:02 |
| IGX Διαμόρφωση. Εξηγήστε το μου παρακαλώ ... | paolo376 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 1 | 12 Μαρ 2008 10:35 |
| Επιμερισμένη Εκτυπωτής - Πρόβλημα Δικτύου | Nikronius | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 2 | 8η Φεβ 2008 16:42 |
| RAM configuration συμβουλές | cyberspacegenie | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 8 | 1η Σεπτεμβρίου 2007 07:05 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |