μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP

Register

Πρόβλημα με IP configuration

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 9 Μαΐου 2008, 02:36
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Πρόβλημα με IP configuration

i χρήση ενός Acer Aspire laptop με τις ρυθμίσεις του πρωτοκόλλου μακρινή os.internet είναι πάντα ρυθμιστεί i manually.when ρυθμιστεί lap-top μου. και να καλωδιακού δικτύου μου δεδομένα, ήταν τα πάει μια χαρά και θα μπορούσε να περιηγηθείτε στο διαδίκτυο o. i κλείσει το σύστημά μου και άφησε για κάποιο hours.i έβαλα για να συνεχίσετε την περιήγηση και κατάλαβα ότι το Διαδίκτυο ρύθμιση παραμέτρων πρωτοκόλλου είχε dissappeared (DNS, τη διεύθυνση IP) everytin όλα gone.so everytime i κλείσει το σύστημά μου και μετά την επανεκκίνηση του ημερών, έχω να ρυθμίσετε τη διεύθυνση IP πριν μπορώ να περιηγηθείτε, παρακαλώ τι πρέπει να κάνω για να τη διαμόρφωση ip μόνιμη.
Old 9 Μαΐου 2008, 09:16
Ομάδα Δωρητών

Έχετε μη αυτόματη ρύθμιση παραμέτρων τότε;

Old 9 Μαΐου 2008, 09:25
Νέο Μέλος Ομάδα

Ναι, θα πρέπει να μπορείτε να ρυθμίσετε την αυτόματη, έτσι θα είναι πάντα το ίδιο όταν u σύνδεση στον φορητό υπολογιστή σας
Old 9 Μαΐου 2008, 09:45
Συντονιστής Ομάδας

Έχετε ένα δρομολογητή που διαδικτύου βύσματα σας σε γραμμή;

Αν ναι, μπορείτε να ενεργοποιήσετε πιθανώς το DHCP Server (μπορεί να είναι ήδη ενεργοποιημένη) και στη συνέχεια μόνο που τους πελάτες στους "απόκτησης ρυθμίσεις αυτόματα"

Ότι θα πρέπει να λύσει τα προβλήματά σας ... είδος.

Θα εξετάσουμε και να δω αν μπορώ να βρω μια απάντηση ως προς το γιατί αν ξεχάσει τις ρυθμίσεις που εισάγετε, όμως. Ποτέ δεν έχω ακούσει για ένα πρόβλημα σαν αυτό, πριν όμως.

Επίσης, τι λειτουργικό σύστημα είναι αυτό; Vista;

Το σύστημά μου: Eclipse

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
Μνήμες:
OCZ 8GB 800MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
Saphire Radeon 4850
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες
Hard Drive (s):
VAST
Optical Drive (s):
Sony al cheapo ένα.
Υπόθεση / PSU:
Antec τριακόσιες
Ψύξη:
Cooler Αρκτικής 7 Pro, 3 περίπτωση οπαδούς.
Network / Internet:
Τιτάν ADSL
Monitor (ες):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Old 12 Μαΐου, 2008, 01:00
Νέο Μέλος Ομάδα

= serverguy? 73645] Έχετε ένα δρομολογητή που διαδικτύου βύσματα γραμμή into.yes σας

Αν ναι, μπορείτε να ενεργοποιήσετε πιθανώς το DHCP Server (μπορεί να είναι ο ήδη ενεργοποιημένη) και στη συνέχεια μόνο που τους πελάτες στους "απόκτησης ρυθμίσεις. Αυτόματα θ 'dont ανάγκη για να ενεργοποιήσετε το DHCP becos i dont θέλει κανείς να έρθει και συνδέστε το network.i ρυθμίσετε χειροκίνητα κάποιος που θέλει να χρησιμοποιήσει τη σύνδεση στο internet.

Ότι θα πρέπει να λύσει τα προβλήματά σας ... είδος.
HP, Dell και άλλα εμπορικά σήματα του υπολογιστή είναι σε καλή κατάσταση, με χειροκίνητη ρύθμιση μαρούλι τις ρυθμίσεις IP Neva σαφής μακριά, αλλά όλα τα επώνυμα φορητούς υπολογιστές Acer πάντοτε σαφής μακριά ώστε u πρέπει να ρυθμίσετε το everytime u τερματισμό και την επανεκκίνηση later.please κάνω διορθώσει το πρόβλημα με το acer branded.they είναι επίσης όλα os vista

Θα εξετάσουμε και να δω αν μπορώ να βρω μια απάντηση ως προς το γιατί αν ξεχάσει τις ρυθμίσεις που εισάγετε, όμως. Ποτέ δεν έχω ακούσει για ένα πρόβλημα όπως αυτό πριν αν

Επίσης, τι λειτουργικό σύστημα είναι αυτό; Vista? [/ Quote]
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
QoS - Router Configuration robina80 Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 1 6 Σεπτεμβρίου 2009 18:02
IGX Διαμόρφωση. Εξηγήστε το μου παρακαλώ ... paolo376 Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 1 12 Μαρ 2008 10:35
Επιμερισμένη Εκτυπωτής - Πρόβλημα Δικτύου Nikronius Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 2 8η Φεβ 2008 16:42
RAM configuration συμβουλές cyberspacegenie Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 8 1η Σεπτεμβρίου 2007 07:05
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.