manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Hardware > Networking, Modemi & VoIP

Register

Problem s IP konfiguraciju

Reply

Thread Tools
Old 9. svibanj 2008, 02:36
Novi član grupe

Default Problem s IP konfiguraciju

koristim Acer stremiti laptop sa vidik postavkama os.internet protokol je uvijek konfiguriran manually.when ja configured moj laptop. i stavite moj mreža podatkovni kabel, to je bio događaj dobro i mogao listati o webu. ja zatvoriti moj sistem i ostavio za neke hours.i ga stavi na nastavak pregledavanja i ja shvatili da je Internet protokol postavljanje konfiguracije imali dissappeared (dns, ip adresa) everytin sve gone.so sve ja pričepiti dolje moj sistem i ponovno sljedeće dan, ja morati konfigurirati ip adresu prije nego što ja mogu pregledavati, molimo Što trebam učiniti da bi stalni ip konfiguraciji.
Old 9. svibanj 2008, 09:16
Donatorska Grupa

Zar nemate auto konfiguraciju onda?

Old 9. svibanj 2008, 09:25
Novi član grupe

Da, trebali biste biti u mogućnosti to konfiguracijski auto, tako da će uvijek biti isti kada se u prijavi na laptop
Old 9. svibanj 2008, 09:45
Moderator / ica grupe

Imate li usmjerivač da vaš internet liniju čepovi u?

Ako je tako vjerojatno možete uključiti DHCP Server (to je već svibanj biti omogućen) i tada pravedan postaviti klijenata na 'nabaviti postavke automatski'

To treba riješiti svoje probleme ... vrsta.

Ja ću gledati i vidjeti ako ja mogu naći odgovor zašto i ako zaboravi postavke koje ste unijeli ipak. Nikada nisam čuo od problema kao što je ovaj prije ipak.

Također, što je ovaj OS? Vista?

My System: Eclipse

Procesor (i):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Matične ploče:
Asus P5Q Pro
RAM memorija:
OCZ 8GB 800Mhz
Grafička kartica (e):
Saphire Radeon 4850
Sound Card:
Onboard
Tvrdi disk (i):
Golema
Optički pogon (e):
Sony al cheapo jedan.
Case / PSU:
Antec trista
Hlađenje:
Arktik hladnjaci 7 Pro, 3 case obožavatelja.
Network / Internet:
Titan ADSL
Monitor (e):
Dual 19 "LCD
Operacijski sustav (e):
XP SP3
Old 12 svibanj 2008, 01:00
Novi član grupe

= serverguy; 73.645] Imate li usmjerivač da vaš internet linija utikači into.yes

Ako je tako vjerojatno možete uključiti DHCP Server (Internet svibanj već biti omogućen o) i onda samo postaviti klijenata na 'nabaviti postavke automatski'. Ja dont ištanje to navrnuti DHCP becos ja dont ištanje netko doći i priključiti na network.i ručno konfigurirati netko koji žele koristiti internetsku vezu.

To treba riješiti svoje probleme ... vrsta.
KS, Dell i drugih računalnih marki radi dobro s ručno podešavati cos ip postavke Neva raščistiti, ali sve branded trpak laptop uvijek raščistiti tako u morati konfigurirati ga svaki put u isključivanje i ponovno pokretanje later.please ja ne otklone problem s acer branded.they su svi vidik os

Ja ću gledati i vidjeti ako ja mogu naći odgovor zašto i ako zaboravi postavke koje ste unijeli ipak. Nikada nisam čuo od problema kao što je ovaj prije iako

Također, što je ovaj OS? Vista? [/ Quote]
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
QoS - Router Configuration robina80 Networking, Modemi & VoIP 1 6. rujan 2009 18:02
IGX Configuration. Objasni mi to molim vas ... paolo376 CPU, Matične ploče i RAM 1 12. ožujak 2008 10:35
Zajednička Printer - problem s konfiguracijom mreže Nikronius Networking, Modemi & VoIP 2 8. veljača 2008 16:42
RAM konfiguracija savjet cyberspacegenie CPU, Matične ploče i RAM 8 1. rujan 2007 07:05
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.