![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| koristim Acer stremiti laptop sa vidik postavkama os.internet protokol je uvijek konfiguriran manually.when ja configured moj laptop. i stavite moj mreža podatkovni kabel, to je bio događaj dobro i mogao listati o webu. ja zatvoriti moj sistem i ostavio za neke hours.i ga stavi na nastavak pregledavanja i ja shvatili da je Internet protokol postavljanje konfiguracije imali dissappeared (dns, ip adresa) everytin sve gone.so sve ja pričepiti dolje moj sistem i ponovno sljedeće dan, ja morati konfigurirati ip adresu prije nego što ja mogu pregledavati, molimo Što trebam učiniti da bi stalni ip konfiguraciji. |
|
| |||
| |||
| Zar nemate auto konfiguraciju onda?
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| |||
| |||
| Da, trebali biste biti u mogućnosti to konfiguracijski auto, tako da će uvijek biti isti kada se u prijavi na laptop |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Imate li usmjerivač da vaš internet liniju čepovi u? Ako je tako vjerojatno možete uključiti DHCP Server (to je već svibanj biti omogućen) i tada pravedan postaviti klijenata na 'nabaviti postavke automatski' To treba riješiti svoje probleme ... vrsta. Ja ću gledati i vidjeti ako ja mogu naći odgovor zašto i ako zaboravi postavke koje ste unijeli ipak. Nikada nisam čuo od problema kao što je ovaj prije ipak. Također, što je ovaj OS? Vista?
|
| |||
| |||
| = serverguy; 73.645] Imate li usmjerivač da vaš internet linija utikači into.yes Ako je tako vjerojatno možete uključiti DHCP Server (Internet svibanj već biti omogućen o) i onda samo postaviti klijenata na 'nabaviti postavke automatski'. Ja dont ištanje to navrnuti DHCP becos ja dont ištanje netko doći i priključiti na network.i ručno konfigurirati netko koji žele koristiti internetsku vezu. To treba riješiti svoje probleme ... vrsta. KS, Dell i drugih računalnih marki radi dobro s ručno podešavati cos ip postavke Neva raščistiti, ali sve branded trpak laptop uvijek raščistiti tako u morati konfigurirati ga svaki put u isključivanje i ponovno pokretanje later.please ja ne otklone problem s acer branded.they su svi vidik os Ja ću gledati i vidjeti ako ja mogu naći odgovor zašto i ako zaboravi postavke koje ste unijeli ipak. Nikada nisam čuo od problema kao što je ovaj prije iako Također, što je ovaj OS? Vista? [/ Quote] |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| QoS - Router Configuration | robina80 | Networking, Modemi & VoIP | 1 | 6. rujan 2009 18:02 |
| IGX Configuration. Objasni mi to molim vas ... | paolo376 | CPU, Matične ploče i RAM | 1 | 12. ožujak 2008 10:35 |
| Zajednička Printer - problem s konfiguracijom mreže | Nikronius | Networking, Modemi & VoIP | 2 | 8. veljača 2008 16:42 |
| RAM konfiguracija savjet | cyberspacegenie | CPU, Matične ploče i RAM | 8 | 1. rujan 2007 07:05 |
| Thread Tools | |
| |