kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Hálózatépítés, Modems & VoIP

Register

Probléma IP konfiguráció

Reply

Téma eszközök
Old Május 9, 2008, 02:36
Új tag Csoport

Default Probléma IP konfiguráció

én használ egy Acer Aspire laptop-val kilátás os.internet protokoll beállításait mindig beállítva manually.when i beállítva my laptop. , és tette a hálózat adatkábel, ez jól működik, és o is böngészhetünk a weben. Becsuktam m rendszer és hagytam néhány hours.i tette, hogy folytassa a böngészést, és rájöttem, hogy az internet protokoll konfigurációs beállítás volt dissappeared (DNS, IP cím) everytin minden gone.so everytime i m rendszer leállítja és újraindítja a következő nap, nekem van beállítani az IP-cím előtt én tud böngészni, kérjük, mit kell tennem, hogy az IP konfiguráció állandó.
Old Május 9, 2008, 09:16
Donor Group

Ön nincs automatikus konfiguráció akkor?

Old Május 9, 2008, 09:25
Új tag Csoport

Igen, meg kell tenni, hogy automatikusan beállítani, ez így is lesz mindig is, amikor az u jelentkezzen be a laptop
Old Május 9, 2008, 09:45
Moderátor Csoport

Van egy router, hogy az internet vonalat a dugók?

Ha igen, akkor valószínűleg képes bekapcsolni a DHCP szerver (ez lehet, hogy már engedélyezve van), és aztán csak meg az ügyfelek, hogy "beszerzése beállításokat"

Ez minden bizonnyal megoldja a problémát ... olyasmi.

, Utána fogok nézni, hátha találok választ, hogy miért, ha elfelejti a beállításokat meg mégis. Soha nem hallottam olyan probléma, mint ez előtt, mégis.

És milyen OS van ez? Vista?

My System: Eclipse

Processzor (ok):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Alaplap:
Asus P5Q Pro
RAM memória:
OCZ 8GB 800MHz
Grafikus kártya (k):
Saphire Radeon 4850
Hangkártya:
Onboard
Merevlemez (ek):
Túlnyomó
Optikai meghajtó (k):
Sony al cheapo egyet.
Case / tápegység:
Antec Háromszáz
Hűtés:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 esetben rajongók.
Hálózat / Internet:
Titan ADSL
Monitor (ok):
Dual 19 "LCD
Operációs rendszer (ek):
XP SP3
Old Május 12, 2008, 01:00
Új tag Csoport

= serverguy; 73.645] Van egy router, hogy az internet-vonal dugók into.yes

Ha igen, akkor valószínűleg képes bekapcsolni a DHCP szerver (lehet már o engedélyezni kell) aztán csak meg az ügyfelek, hogy "beszerzése beállításokat." Én dont akar-hoz kapcsold be a DHCP becos én dont akar bárki is jöjjön és dugja be a network.i manuálisan állítsa senki, hogy szeretné használni az internet kapcsolat.

Ez minden bizonnyal megoldja a problémát ... olyasmi.
HP, a Dell és a számítógép egyéb márkák jól teljesít a manuális beállítás mert az IP-beállítások Neva egyértelműen ki, de minden Acer márkájú laptop mindig egyértelmű, hogy ki u kell beállítani everytime u leáll, és újraindul later.please én nem orvosolja a problémát a Acer branded.they is minden vista os

, Utána fogok nézni, hátha találok választ, hogy miért, ha elfelejti a beállításokat meg mégis. Soha nem hallottam olyan probléma, mint ez előtt, de

És milyen OS van ez? Vista? [/ Quote]
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
A QoS - Router beállítása robina80 Hálózatépítés, Modems & VoIP 1 Szeptember 6, 2009 18:02
IGX Konfiguráció. Magyarázd el nekem, kérlek ... paolo376 Processzorok, alaplapok és RAM 1 12. március 2008 10:35
Megosztott nyomtató - Hálózat beállítás probléma Nikronius Hálózatépítés, Modems & VoIP 2 8. február 2008 16:42
RAM configuration tanácsadás cyberspacegenie Processzorok, alaplapok és RAM 8 1. Szeptember 2007 07:05
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.