![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| én használ egy Acer Aspire laptop-val kilátás os.internet protokoll beállításait mindig beállítva manually.when i beállítva my laptop. , és tette a hálózat adatkábel, ez jól működik, és o is böngészhetünk a weben. Becsuktam m rendszer és hagytam néhány hours.i tette, hogy folytassa a böngészést, és rájöttem, hogy az internet protokoll konfigurációs beállítás volt dissappeared (DNS, IP cím) everytin minden gone.so everytime i m rendszer leállítja és újraindítja a következő nap, nekem van beállítani az IP-cím előtt én tud böngészni, kérjük, mit kell tennem, hogy az IP konfiguráció állandó. |
|
| |||
| |||
| Ön nincs automatikus konfiguráció akkor?
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
|
| |||
| |||
| Igen, meg kell tenni, hogy automatikusan beállítani, ez így is lesz mindig is, amikor az u jelentkezzen be a laptop |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Van egy router, hogy az internet vonalat a dugók? Ha igen, akkor valószínűleg képes bekapcsolni a DHCP szerver (ez lehet, hogy már engedélyezve van), és aztán csak meg az ügyfelek, hogy "beszerzése beállításokat" Ez minden bizonnyal megoldja a problémát ... olyasmi. , Utána fogok nézni, hátha találok választ, hogy miért, ha elfelejti a beállításokat meg mégis. Soha nem hallottam olyan probléma, mint ez előtt, mégis. És milyen OS van ez? Vista?
|
| |||
| |||
| = serverguy; 73.645] Van egy router, hogy az internet-vonal dugók into.yes Ha igen, akkor valószínűleg képes bekapcsolni a DHCP szerver (lehet már o engedélyezni kell) aztán csak meg az ügyfelek, hogy "beszerzése beállításokat." Én dont akar-hoz kapcsold be a DHCP becos én dont akar bárki is jöjjön és dugja be a network.i manuálisan állítsa senki, hogy szeretné használni az internet kapcsolat. Ez minden bizonnyal megoldja a problémát ... olyasmi. HP, a Dell és a számítógép egyéb márkák jól teljesít a manuális beállítás mert az IP-beállítások Neva egyértelműen ki, de minden Acer márkájú laptop mindig egyértelmű, hogy ki u kell beállítani everytime u leáll, és újraindul later.please én nem orvosolja a problémát a Acer branded.they is minden vista os , Utána fogok nézni, hátha találok választ, hogy miért, ha elfelejti a beállításokat meg mégis. Soha nem hallottam olyan probléma, mint ez előtt, de És milyen OS van ez? Vista? [/ Quote] |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| A QoS - Router beállítása | robina80 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 1 | Szeptember 6, 2009 18:02 |
| IGX Konfiguráció. Magyarázd el nekem, kérlek ... | paolo376 | Processzorok, alaplapok és RAM | 1 | 12. március 2008 10:35 |
| Megosztott nyomtató - Hálózat beállítás probléma | Nikronius | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 2 | 8. február 2008 16:42 |
| RAM configuration tanácsadás | cyberspacegenie | Processzorok, alaplapok és RAM | 8 | 1. Szeptember 2007 07:05 |
| Téma eszközök | |
| |