mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > Networking, Modems & VoIP

Register

Problema su IP konfigūraciją

Reply

Temos įrankiai
Old Gegužė 9, 2008, 02:36
Naujas Narys

Default Problema su IP konfigūraciją

Aš naudoju Acer nešiojamas kompiuteris su Vista os.internet protokolo parametrus visada yra sukonfigūruotas manually.when i sukonfigūruota mano kompiuteryje. ir padėkite savo tinklo kabelis, jis veikia gerai ir gali naršyti o internete. I uždaryta mano sistema ir paliko jį kai hours.i padėkite jį ant toliau naršyti ir supratau, kad interneto protokolo konfigūraciją, kuriame turėjo dissappeared (DNS, IP adresas) everytin visus gone.so everytime I uždaryta mano sistema ir restart po diena, turiu nustatyti IP adresą, tada aš galiu naršyti, prašom, ką turėčiau daryti, kad ip konfigūraciją nuolatinis.
Old Gegužė 9, 2008, 09:16
Donorų grupės

Ar jūs neturite Auto konfigūracija tada?

Old Gegužė 9, 2008, 09:25
Naujas Narys

Taip, jums turėtų Auto konfigūraciją, tokiu būdu jis visada bus pats kai ir prisijungti prie nešiojamojo kompiuterio
Old Gegužė 9, 2008, 09:45
Moderatorius Grupė

Ar turite maršrutizatorių, kad jūsų interneto linijos prijungiamas?

Jei taip, jums greičiausiai gali įjungti DHCP serveris (jis jau gali būti įjungtas) ir ten nurodyti tik klientams 'Gaukite nustatymus automatiškai "

Tai turėtų išspręsti jūsų problemas ... Sort of.

Aš atrodo ir pamatyti, jei aš galiu surasti atsakymą, kodėl, jei pamiršta nustatymus įvesite nors. Niekada išgirsti, kaip šią problemą prieš nors.

Be to, kokia OS yra? Vista?

Mano sistema: Eclipse

Procesorius (-iai):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus P5Q Pro
RAM atmintis:
OCZ 8GB 800MHz
Graphics Card (-ai):
Saphire Radeon 4.850
Garso plokštė:
Borto
Kietasis diskas (-ai):
Vast
Optical Drive (s):
Sony AL cheapo vieną.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Aušinimas:
Arkties Cooler 7 Pro 3 Byla gerbėjai.
Tinklas / Internetas:
Titan ADSL
Monitorius (-ai):
Dual 19 "LCD
Operacinė sistema (-os):
XP SP3
Old Gegužė 12, 2008, 01:00
Naujas Narys

= serverguy; 73.645] Ar turite maršrutizatorių, kad jūsų interneto linijos žvakės into.yes

Jei taip, jums greičiausiai gali įjungti DHCP serveris (jis gali o jau įjungta) ir ten nurodyti tik klientams 'Gaukite nustatymus automatiškai. I dont wanna įjungti DHCP becos I dont wanna kas nors ateiti ir kištuką į network.i rankiniu būdu sukonfigūruoti, kad kas nors nori naudotis interneto ryšiu.

Tai turėtų išspręsti jūsų problemas ... Sort of.
HP, Dell ir kiti kompiuterinių Brendis daro gerai su rankinio konfigūravimo cos IP nustatymai Neva išsinešdinti, tačiau visi Acer firminių nešiojamieji kompiuteriai visada aišku, ne taip ir reikia sukonfigūruoti, kad everytime u uždaryti ir vėl paleisti later.please Aš ištaisyti problemą Acer branded.they taip pat visi Vista OS

Aš atrodo ir pamatyti, jei aš galiu surasti atsakymą, kodėl, jei pamiršta nustatymus įvesite nors. Niekada išgirsti, kaip šią problemą prieš nors

Be to, kokia OS yra? Vista? [/ Quote]
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
QoS - Router Configuration robina80 Networking, Modems & VoIP 1 6 rugsėjis 2009 18:02
IGX konfigūravimas. Paaiškinkite man prašom ... paolo376 CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 1 Kovas 12, 2008 10:35
Bendri Spausdintuvas - tinklo konfigūracijos problema Nikronius Networking, Modems & VoIP 2 8 vasaris 2008 16:42
RAM konfigūracija konsultacijos cyberspacegenie CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 8 1 rugsėjis 2007 07:05
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.