![]() |
|
| |||
| |||
| I use acer aspire klēpjdators ar Vista os.internet protokols uzstādījumi vienmēr ir konfigurēta manually.when i konfigur manu portatīvo datoru. un nodot manu tīkla datu kabeli, tā darīja naudas sodu un var pārlūkot o web. Es aizvēru manu sistēmu un atstāj to kāda hours.i ielieciet to turpināt pārlūkošanu un es sapratu, ka interneta protokola konfigurācija, kurā bija dissappeared (dns, ip adrese) everytin visi gone.so everytime i slēdza manu sistēmu un restart pēc dienu, man konfigurētu IP adresi pirms es varat pārlūkot, lūdzu, ko man vajadzētu darīt, lai ip konfigurācija permanent. |
|
| |||
| |||
| Vai jums nav auto konfigurāciju pēc tam?
__________________ Es domāju, ka es esmu parakstu, tātad es eksistēju! Es uzskatu, ka lielāku to ir mani kā paraksts ... |
|
| |||
| |||
| Jā, Jums vajadzētu būt iespējai auto konfigurēt tā, tādā veidā tas vienmēr ir pašu, kad u pieteikties uz jūsu klēpjdators |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vai jums ir router, ka Jūsu interneta līnija iespraust? Ja tā varat droši ieslēgt DHCP serveris (to jau var būt iespēja) un tad vienkārši, kas klientiem "Iegūt iestatījumus automātiski" Ka vajadzētu atrisināt Jūsu problēmas ... sort of. Es skatīties un redzēt, ja es varētu atrast atbildi, kāpēc, ja aizmirst iestatījumus ievadāt though. Es nekad neesmu dzirdējis par problēmu kā tas agrāk though. Arī kāda OS tas ir? Vista?
|
| |||
| |||
| = serverguy; 73.645] Vai jums ir router, ka jūsu interneta līnijas sveces into.yes Ja tā varat droši ieslēgt DHCP serveris (tas var o jau būtu iespēja) un tad vienkārši, kas klientiem "Iegūt iestatījumus automātiski." I dont vēlaties ieslēgt DHCP becos i dont vēlaties kādam nākt un kontaktdakšu spēkā network.i manuāli konfigurēt kāds, kas vēlas izmantot interneta pieslēgumu. Ka vajadzētu atrisināt Jūsu problēmas ... sort of. HP, Dell un citu datoru preču markām ir labs ar manuālo konfigurāciju cos ip iestatījumiem Neva aizmukt, bet visi acer firmas laptops vienmēr ir skaidrs, pie tik u ir jākonfigurē tā everytime u slēgtas un restart later.please man labot problēmu ACER branded.they ir arī visa vista os Es skatīties un redzēt, ja es varētu atrast atbildi, kāpēc, ja aizmirst iestatījumus ievadāt though. Es nekad neesmu dzirdējis par problēmu kā tas agrāk gan Arī kāda OS tas ir? Vista? [/ Quote] |
![]() |
|
| Bookmarks |