![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Używam laptopa Acer Aspire z ustawieniami os.internet Vista protokół jest zawsze skonfigurowany i manually.when skonfigurowany mój laptop. i wyrażać mój kabel do transmisji danych sieci, robi dobrze i mógł przeglądać o internecie. zamknęłam systemu i zostawił na kilka hours.i umieścić go na dalsze przeglądanie i zdałem sobie sprawę, że internet ustawienie konfiguracji protokołu miał dissappeared (DNS, adres IP) everytin wszystkie gone.so Everytime I zamknąć mój system i uruchomić ponownie po dzień, mam skonfigurować adres IP, zanim będę mógł przeglądać, proszę, co należy zrobić, aby dokonać konfiguracji IP na stałe. |
|
| |||
| |||
| Nie masz autokonfiguracja wtedy?
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Tak, powinieneś być w stanie automatycznie skonfigurować go w ten sposób zawsze będzie to samo, gdy u zalogować się na swoim laptopie |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Czy masz routera z internetem świece linię do? Jeśli więc prawdopodobnie można się włączyć serwera DHCP (może być już włączona), a potem po prostu ustaw klientów "uzyskać ustawienia automatycznie" To powinno rozwiązać twoje problemy ... sort of. Będę szukać i sprawdzić, czy znajdę odpowiedź, dlaczego, jeśli zapomina ustawienia weszła. Nigdy nie słyszałem takiego problemu jak to przed though. Także, co OS to jest? Vista?
|
| |||
| |||
| = serverguy; 73645] Czy masz routera z internetem świece line into.yes Jeśli więc prawdopodobnie można się włączyć serwera DHCP (może o być już włączona), a następnie tak ustawić klientów "uzyskać ustawienia automatycznie. Dont chcesz włączyć DHCP becos I Dont Wanna ktoś przyjść i wtyczki do network.i ręcznie skonfigurować nikomu, że chcesz korzystać z internetu. To powinno rozwiązać twoje problemy ... sort of. HP, Dell i innych marek komputer jest dobrze z ręczną konfiguracją cos IP neva uciec, ale wszystkie marki Acer Notebooki zawsze uciec, tak u skonfigurować go za każdym razem u zamknąć i ponownie uruchomić later.please i do naprawienia problemu z Acer branded.they są również wszystkie OS Vista Będę szukać i sprawdzić, czy znajdę odpowiedź, dlaczego, jeśli zapomina ustawienia weszła. Nigdy nie słyszałem takiego problemu jak to przed choć Także, co OS to jest? Vista? [/ Quote] |
![]() |
|
| Zakładki |