menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Siete, Modemy & VoIP

Register

Problém s IP

Reply

Thread Tools
Old 9 mája 2008, 02:36
Nový člen skupiny

Default Problém s IP

i use Acer Aspire laptop s priehľad nastavenia os.internet protokol je vždy nastavený manually.when aj nakonfigurovaný má laptop. a dal mojej siete dátový kábel, to bolo v pohode, a mohol prechádzať o webe. Zavrel som systém a nechal ju pre niektoré hours.i dať mu pokračovať v prezeraní a já si uvedomil, že internetový protokol konfigurácia, ktorým sa dissappeared (DNS, IP adresa) everytin všetky gone.so everytime aj vypnúť a reštartovať systém má nasledujúce den, já si nastavit ip adresu, ako som si prezerať, prosím, čo by som mal urobiť, aby IP konfigurácia trvalé.
Old 9 mája 2008, 09:16
Darcu Skupina

Default Problém s IP

Ty nemáš auto konfigurácia potom?

Old 9 mája 2008, 09:25
Nový člen skupiny

Default Problém s IP

Áno, mali by ste byť schopní nastaviť auto je, tak to bude vždy rovnaké, keď u prihlásiť sa k notebooku
Old 9 mája 2008, 09:45
Moderátor skupiny

Default Problém s IP

Máte router, že vaša internetová linka sa zapája do?

Ak áno, môžete pravdepodobne zapnúť DHCP server (môže to byť už povolená), a potom len nastaviť klientov, aby 'získať nastavenia automaticky'

To by malo vyriešiť váš problém ... druh.

Pozriem sa a uvidíme, či sa mi podarí nájsť odpoveď na otázku, prečo keď zabudne nastavenia zadáte hoci. Nikdy som nepočul o problém ako prv hoci.

Tiež to, čo je to OS? Vista?

Môj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6GHz
Základná doska:
Asus P5Q Pro
Pamäť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubný
Pevný disk (y):
Prevažná
Optická mechanika (s):
Sony al cheap jedna.
Case / PSU:
Antec tri sta
Chladenie:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 prípadu fanúšikov.
Sieť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operačný systém (y):
XP SP3
Old 12 mája 2008, 01:00
Nový člen skupiny

Default Problém s IP

= Serverguy; 73645] Máte router, že vaša internetová linka zástrčky into.yes

Ak áno, môžete pravdepodobne zapnúť DHCP server (môže to byť o už povolený) a potom len nastaviť klientov, aby 'získať nastavenia automaticky'. I dont chcete zapnúť DHCP becos i dont si niekto príde a zapojte do network.i ručne nastaviť niekoho, kto chcú používať pripojenie k internetu.

To by malo vyriešiť váš problém ... druh.
HP, Dell a druhý počítač značiek je na tom dobre s manuálnou konfiguráciu pretože nastavenie IP neva zmiznúť, ale všetkých značkových notebookov Acer vždy jasné, vypnúť tak u mať až k configure to všetko u vypnúť a reštartovať later.please aj do náprave problému s acer branded.they sú tiež všetky vista os

Pozriem sa a uvidíme, či sa mi podarí nájsť odpoveď na otázku, prečo keď zabudne nastavenia zadáte hoci. Nikdy som nepočul o problém ako prv aj keď

Tiež to, čo je to OS? Vista? [/ Quote]
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
QoS - Router Konfigurácia robina80 Siete, Modemy & VoIP 1 6.září 2009 18:02
IGX konfigurácia. Vysvetlite mi to prosím ... paolo376 Procesory, základné dosky & RAM 1 12. marca 2008 10:35
Zdieľanej tlačiarne - Sieťová konfigurácia Problem Nikronius Siete, Modemy & VoIP 2 8. februára 2008 16:42
RAM konfigurácia poradenstvo cyberspacegenie Procesory, základné dosky & RAM 8 1. September 2007 07:05
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.