![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| i use Acer Aspire laptop s priehľad nastavenia os.internet protokol je vždy nastavený manually.when aj nakonfigurovaný má laptop. a dal mojej siete dátový kábel, to bolo v pohode, a mohol prechádzať o webe. Zavrel som systém a nechal ju pre niektoré hours.i dať mu pokračovať v prezeraní a já si uvedomil, že internetový protokol konfigurácia, ktorým sa dissappeared (DNS, IP adresa) everytin všetky gone.so everytime aj vypnúť a reštartovať systém má nasledujúce den, já si nastavit ip adresu, ako som si prezerať, prosím, čo by som mal urobiť, aby IP konfigurácia trvalé. |
|
| |||
| |||
| Ty nemáš auto konfigurácia potom?
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Áno, mali by ste byť schopní nastaviť auto je, tak to bude vždy rovnaké, keď u prihlásiť sa k notebooku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Máte router, že vaša internetová linka sa zapája do? Ak áno, môžete pravdepodobne zapnúť DHCP server (môže to byť už povolená), a potom len nastaviť klientov, aby 'získať nastavenia automaticky' To by malo vyriešiť váš problém ... druh. Pozriem sa a uvidíme, či sa mi podarí nájsť odpoveď na otázku, prečo keď zabudne nastavenia zadáte hoci. Nikdy som nepočul o problém ako prv hoci. Tiež to, čo je to OS? Vista?
|
| |||
| |||
| = Serverguy; 73645] Máte router, že vaša internetová linka zástrčky into.yes Ak áno, môžete pravdepodobne zapnúť DHCP server (môže to byť o už povolený) a potom len nastaviť klientov, aby 'získať nastavenia automaticky'. I dont chcete zapnúť DHCP becos i dont si niekto príde a zapojte do network.i ručne nastaviť niekoho, kto chcú používať pripojenie k internetu. To by malo vyriešiť váš problém ... druh. HP, Dell a druhý počítač značiek je na tom dobre s manuálnou konfiguráciu pretože nastavenie IP neva zmiznúť, ale všetkých značkových notebookov Acer vždy jasné, vypnúť tak u mať až k configure to všetko u vypnúť a reštartovať later.please aj do náprave problému s acer branded.they sú tiež všetky vista os Pozriem sa a uvidíme, či sa mi podarí nájsť odpoveď na otázku, prečo keď zabudne nastavenia zadáte hoci. Nikdy som nepočul o problém ako prv aj keď Tiež to, čo je to OS? Vista? [/ Quote] |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| QoS - Router Konfigurácia | robina80 | Siete, Modemy & VoIP | 1 | 6.září 2009 18:02 |
| IGX konfigurácia. Vysvetlite mi to prosím ... | paolo376 | Procesory, základné dosky & RAM | 1 | 12. marca 2008 10:35 |
| Zdieľanej tlačiarne - Sieťová konfigurácia Problem | Nikronius | Siete, Modemy & VoIP | 2 | 8. februára 2008 16:42 |
| RAM konfigurácia poradenstvo | cyberspacegenie | Procesory, základné dosky & RAM | 8 | 1. September 2007 07:05 |
| Thread Tools | |
| |