мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > Нетуоркинг, Модем & ВоИП

Register

Проблем са ИП конфигурацију

Reply

Тхреад Тоолс
Old 9. мај 2008, 02:36
Нови члан групе

Default Проблем са ИП конфигурацију

Користим Ацер Аспире лаптоп са Виста подешавања ос.интернет протокол је увек конфигурисан мануаллы.ухен ја конфигурисан мој лаптоп. и стави своје податке кабловске мреже, било је у реду и да раде прегледајте О Интернету. затворим мој систем и оставио га за неке хоурс.и стави на даље претрал̌ивање и схватила сам да је Интернет протокол конфигурациона подешавања су диссаппеаред (ДНС, ИП адреса) еверытин све гоне.со еверытиме И искључивања мој систем и поново покрените следеће дан, морам да подесите ИП адресу пре него што ја могу да претражују, молим вас шта да урадим да би стални ИП конфигурацију.
Old 9. мај 2008, 09:16
Донаторска Група

Зар нисте онда ауто-конфигурација?

Old 9. мај 2008, 09:25
Нови члан групе

Да, требало би да можете да подесите да аутоматски, тако да ће увек бити исти када се У пријавите на лаптопу
Old 9. мај 2008, 09:45
Модератор / ица групе

Да ли имате рутер да ваш интернет линију повезује у?

Ако је тако вероватно да укључите ДХЦП сервера (то већ могу бити омогућен) и онда само подесите клијенте да 'Прибавите подеа̨авања се аутоматски'

То би требало да решава своје проблеме ... врста.

Ја ћу изгледа и видим да ли могу наћи одговор зашто ако заборави подешавања иако сте унели. Никад нисам чуо за проблем овако пре ипак.

Такође, оно што ОС је ово? Виста?

Мы Сыстем: Ецлипсе

Процесор (и):
Интел Ц2Д Е7200 ОЦ'д @ 3.6Гхз
Матичне плоче:
Асус П5К Про
РАМ меморија:
ОЦЗ 8ГБ 800Мхз
Графичка картица (е):
Сапхире Радеон 4850
Соунд Цард:
Онбоард
Тврди диск (и):
Голема
Оптички погон (е):
Соны ал Цхеап један.
Цасе / псу:
Антец триста
Хлађење:
Арктик фрижидери 7 Про, 3 цасе обожаватеља.
Нетуорк / Интернет:
Титан АДСЛ
Монитор (е):
Дуал 19 "ЛЦД
Оперативни систем (е):
КСП СП3
Old 12. мај 2008, 01:00
Нови члан групе

= сервергуы; 73645] Да ли имате рутер да ваш интернет линију утикачи инто.ыес

Ако је тако вероватно да укључите ДХЦП сервер (можда већ бити омогућен О) и онда само подесите клијенте да 'Прибавите подеа̨авања се аутоматски "И донт. Л̌елите да укључите ДХЦП бецос ја донт желим никога да дође и утикач у нетуорк.и ручно подесите неко које желе да користе Интернет конекцију.

То би требало да решава своје проблеме ... врста.
ХП, Делл и друге рачунарске брендове добро ради са ручним конфигурација цос ИП подешавања Нева Рашчистити али сви брендирани Ацер лаптопови увек рашчистити у имати, тако да га конфигуришете еверытиме У искључи и поново латер.плеасе радим отклони проблем са Ацер брандед.тхеы су такође Виста ОС

Ја ћу изгледа и видим да ли могу наћи одговор зашто ако заборави подешавања иако сте унели. Никад нисам чуо за проблем као овај мада

Такође, оно што ОС је ово? Виста?: [/ Куоте]
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
КоС - РОУТЕР Конфигурација робина80 Нетуоркинг, Модем & ВоИП 1 6. Јул 2009 18:02
ИГКС Цонфигуратион. Објасни ми то молим вас ... паоло376 ЦПУ, Матичне плоче и РАМ 1 12 март 2008 10:35
Заједничка Принтер - проблем са конфигурацијом мреже Никрониус Нетуоркинг, Модем & ВоИП 2 8 фебруар 2008 16:42
РАМ конфигурација савет цыберспацегение ЦПУ, Матичне плоче и РАМ 8 1 септембар 2007 07:05
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц