![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Користим Ацер Аспире лаптоп са Виста подешавања ос.интернет протокол је увек конфигурисан мануаллы.ухен ја конфигурисан мој лаптоп. и стави своје податке кабловске мреже, било је у реду и да раде прегледајте О Интернету. затворим мој систем и оставио га за неке хоурс.и стави на даље претрал̌ивање и схватила сам да је Интернет протокол конфигурациона подешавања су диссаппеаред (ДНС, ИП адреса) еверытин све гоне.со еверытиме И искључивања мој систем и поново покрените следеће дан, морам да подесите ИП адресу пре него што ја могу да претражују, молим вас шта да урадим да би стални ИП конфигурацију. |
|
| |||
| |||
| Зар нисте онда ауто-конфигурација?
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| |||
| |||
| Да, требало би да можете да подесите да аутоматски, тако да ће увек бити исти када се У пријавите на лаптопу |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да ли имате рутер да ваш интернет линију повезује у? Ако је тако вероватно да укључите ДХЦП сервера (то већ могу бити омогућен) и онда само подесите клијенте да 'Прибавите подеа̨авања се аутоматски' То би требало да решава своје проблеме ... врста. Ја ћу изгледа и видим да ли могу наћи одговор зашто ако заборави подешавања иако сте унели. Никад нисам чуо за проблем овако пре ипак. Такође, оно што ОС је ово? Виста?
|
| |||
| |||
| = сервергуы; 73645] Да ли имате рутер да ваш интернет линију утикачи инто.ыес Ако је тако вероватно да укључите ДХЦП сервер (можда већ бити омогућен О) и онда само подесите клијенте да 'Прибавите подеа̨авања се аутоматски "И донт. Л̌елите да укључите ДХЦП бецос ја донт желим никога да дође и утикач у нетуорк.и ручно подесите неко које желе да користе Интернет конекцију. То би требало да решава своје проблеме ... врста. ХП, Делл и друге рачунарске брендове добро ради са ручним конфигурација цос ИП подешавања Нева Рашчистити али сви брендирани Ацер лаптопови увек рашчистити у имати, тако да га конфигуришете еверытиме У искључи и поново латер.плеасе радим отклони проблем са Ацер брандед.тхеы су такође Виста ОС Ја ћу изгледа и видим да ли могу наћи одговор зашто ако заборави подешавања иако сте унели. Никад нисам чуо за проблем као овај мада Такође, оно што ОС је ово? Виста?: [/ Куоте] |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| КоС - РОУТЕР Конфигурација | робина80 | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 1 | 6. Јул 2009 18:02 |
| ИГКС Цонфигуратион. Објасни ми то молим вас ... | паоло376 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 1 | 12 март 2008 10:35 |
| Заједничка Принтер - проблем са конфигурацијом мреже | Никрониус | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 2 | 8 фебруар 2008 16:42 |
| РАМ конфигурација савет | цыберспацегение | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 8 | 1 септембар 2007 07:05 |
| Тхреад Тоолс | |
| |