![]() |
|
| |||
| |||
| i manzara os.internet protokolü ayarları ile dizüstü Aspire her zaman yapılandırılmış manually.when benim laptop yapılandırılmış bir Acer kullanın. ve onu iyi yaptığını ve benim ağ veri kablosu koymak web o göz olabilir. i benim sistem kapatmak ve bazı hours.i için sol fark bu internet protokolü yapılandırma ayar tüm gone.so Everytime I everytin (DNS, IP adresi) dissappeared vardı tarama ve devam etmek put it on my sistemi kapatın ve aşağıdaki yeniden gün, i yapılandırmak i göz atabilir ne ip yapılandırma kalıcı olması için yapmalıyım lütfen önce ip adresi vardır. |
|
| |||
| |||
| Değil o zaman otomatik yapılandırma var mı?
__________________ Ben bir imza pm nedenle ben var sanıyorsun! Daha yüksek olan bir imza olarak yaz inanıyoruz ... |
|
| |||
| |||
| Evet, otomatik yapılandırmak için her zaman aynı dizüstü için zaman u giriş olacak, bu şekilde gerekir |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bir yönlendirici var mı halinde internet hattı fişler? Eğer öyleyse muhtemelen DHCP Server kapatabilirsiniz (zaten) ve sonra sadece Alınır ayarları 'otomatik olarak' müşteri ayarlamak etkin olabilir Bu sorunlarınızı çözmek gerekir ... sort of. Ben bakacağız ve eğer olarak bir cevap bulabilirsiniz bakın neden eğer olsa girin ayarları unutuyor. Böyle bir sorun olsa önce hiç duymadım. Ayrıca, OS, bu ne? Vista?
|
| |||
| |||
| = serverguy; 73.645] bir yönlendirici var mı sizin internet hattı fişler into.yes Eğer öyleyse muhtemelen DHCP Server kapatabilirsiniz (zaten etkin olması) ve daha sonra sadece ayarları otomatik olarak elde edilir. I dont 'için müşteri ayarlamak o olabilir DHCP Becos i dont herkes gelip takınız istediğiniz açmak istiyorum network.i elle yapılandırmak herkes bu internet bağlantısı kullanmak istiyorum. Bu sorunlarınızı çözmek gerekir ... sort of. HP, Dell ve diğer bilgisayar markaları da el ile yapılandırma ile yapıyor ama kapalı açık neva Tüm Acer markalı dizüstü bilgisayarlar her zaman u yapılandırmak için bu her u kapatıp later.please i ile sorunu düzeltmek yapmak yeniden si kapalı açık ip ayarları cos Acer branded.they tüm manzara os vardır Ben bakacağız ve eğer olarak bir cevap bulabilirsiniz bakın neden eğer olsa girin ayarları unutuyor. Böyle bir sorun hiç duymadım daha önce ama Ayrıca, OS, bu ne? Manzara? [/ Quote] |
![]() |
|
| Bookmarks |