менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Мережа, Модеми & VoIP

Register

Проблема з IP Configuration

Reply

Різьба Інструменти
Old 9 травня 2008, 02:36
Нові члени групи

Default Проблема з IP Configuration

Я використовую Acer Aspire ноутбук з Vista Налаштування os.internet протокол завжди налаштований manually.when я налаштував мій ноутбук. і поклав мою мережу за допомогою кабелю, було все в порядку і може переглядати веб-O. Я закрив системи і залишив його для деяких hours.i поклав його на продовжити перегляд, і я зрозумів, що інтернет Налагодження конфігурації протоколу зникло (DNS, IP-адреса) everytin все gone.so Everytime я закрив мою систему і перезапустити наступні день, я повинен налаштувати IP-адресу, перш ніж можна переглядати, будь ласка, що потрібно зробити, щоб зробити постійна IP-конфігурацію.
Old 9 травня 2008, 09:16
Донор групи

Хіба ви не мають автоматичної конфігурації тоді?

Old 9 травня 2008, 09:25
Нові члени групи

Так, ви зможете автоматично налаштувати його, так він завжди буде так само, коли біля входу на вашому ноутбуці
Old 9 травня 2008, 09:45
Модератор групи

У вас є маршрутизатор, щоб Ваш інтернет запалювання рядок?

Якщо так, ймовірно, можна включити DHCP-сервер (це може бути вже включена), а потім просто встановити клієнтам 'Отримати настройки автоматично "

Це має вирішити ваші проблеми ... роду.

Я буду дивитися і бачити, якщо я можу знайти відповіді на питання, чому, якщо забуває налаштування ввести хоча. Я ніколи не чув про проблеми, як це раніше, хоча.

Крім того, під який ОС це таке? Перспектива?

Моя система: Eclipse

Процесор (и):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Материнська плата:
Asus P5Q Pro
ОЗУ:
OCZ 8GB 800Mhz
Графічна карта (и):
Saphire Radeon 4850
Звукова карта:
Бортові
Жорсткий диск (и):
Vast
Оптичний привід (и):
Sony Аль однієї сНеаро.
Діло / PSU:
Antec Three Hundred
Охолодження:
Арктичний Cooler 7 Pro, 3 вентиляторів справу.
Мережі / Інтернет:
Титан ADSL
Монітор (и):
Dual 19 "РК-дисплей
Операційна система (и):
XP SP3
Old
Нові члени групи

= Serverguy; 73645] У вас є маршрутизатор, щоб Ваш інтернет вилки лінія into.yes

Якщо так, ймовірно, можна включити DHCP-сервер (це може бути вже про включена), а потім просто встановити клієнтам 'Отримати настройки автоматично ". Мені не хочете, щоб включити DHCP becos я не хочете, щоб хто-небудь прийти і включитися в network.i вручну налаштувати нікому, що хочуть використовувати підключення до Інтернету.

Це має вирішити ваші проблеми ... роду.
HP, Dell і інші марки комп'ютера все добре з ручного налаштування COS IP Settings Нева погасити, але всі ноутбуки Acer марки завжди погасити So U необхідно налаштувати його кожного разу у виключення і перезавантаження later.please мені виправити проблему з Acer branded.they також всі ОС Vista

Я буду дивитися і бачити, якщо я можу знайти відповіді на питання, чому, якщо забуває налаштування ввести хоча. Я ніколи не чув про проблеми, як це раніше, хоча

Крім того, під який ОС це таке? Vista? [/ QUOTE]
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.