![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я використовую Acer Aspire ноутбук з Vista Налаштування os.internet протокол завжди налаштований manually.when я налаштував мій ноутбук. і поклав мою мережу за допомогою кабелю, було все в порядку і може переглядати веб-O. Я закрив системи і залишив його для деяких hours.i поклав його на продовжити перегляд, і я зрозумів, що інтернет Налагодження конфігурації протоколу зникло (DNS, IP-адреса) everytin все gone.so Everytime я закрив мою систему і перезапустити наступні день, я повинен налаштувати IP-адресу, перш ніж можна переглядати, будь ласка, що потрібно зробити, щоб зробити постійна IP-конфігурацію. |
|
| |||
| |||
| Хіба ви не мають автоматичної конфігурації тоді?
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| |||
| |||
| Так, ви зможете автоматично налаштувати його, так він завжди буде так само, коли біля входу на вашому ноутбуці |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| У вас є маршрутизатор, щоб Ваш інтернет запалювання рядок? Якщо так, ймовірно, можна включити DHCP-сервер (це може бути вже включена), а потім просто встановити клієнтам 'Отримати настройки автоматично " Це має вирішити ваші проблеми ... роду. Я буду дивитися і бачити, якщо я можу знайти відповіді на питання, чому, якщо забуває налаштування ввести хоча. Я ніколи не чув про проблеми, як це раніше, хоча. Крім того, під який ОС це таке? Перспектива?
|
| |||
| |||
| = Serverguy; 73645] У вас є маршрутизатор, щоб Ваш інтернет вилки лінія into.yes Якщо так, ймовірно, можна включити DHCP-сервер (це може бути вже про включена), а потім просто встановити клієнтам 'Отримати настройки автоматично ". Мені не хочете, щоб включити DHCP becos я не хочете, щоб хто-небудь прийти і включитися в network.i вручну налаштувати нікому, що хочуть використовувати підключення до Інтернету. Це має вирішити ваші проблеми ... роду. HP, Dell і інші марки комп'ютера все добре з ручного налаштування COS IP Settings Нева погасити, але всі ноутбуки Acer марки завжди погасити So U необхідно налаштувати його кожного разу у виключення і перезавантаження later.please мені виправити проблему з Acer branded.they також всі ОС Vista Я буду дивитися і бачити, якщо я можу знайти відповіді на питання, чому, якщо забуває налаштування ввести хоча. Я ніколи не чув про проблеми, як це раніше, хоча Крім того, під який ОС це таке? Vista? [/ QUOTE] |